Pufi iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 (148)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna dimineata tuturor,

LML Anastasia si Irina (de Catalutza)

Astazi este iar o zi frumoasa afara. Sper sa fie si in fapt.
Lilo, Miremia, Lorex, Nicole sper ca bebebii sunt mai bine.

Am reusit sa citesc capitolul si sa vad poze si filmulete. Ce repede cresc mai nostri copii !

Din cate imi aduc aminte, nuforenul de capsuni era nociv. De cel de portocale nu stiu.
Miremia, cum se mai numea siropul acela naturist pentru gat? Parca MP il recomandase. Am notat undeva numele, dar nu mai gasesc hartia . Sa-l avem just in case.

Lorex, merge scoala?

Si, am uitat ce mai voiam sa spun. Ma intorc sa raspund pe subiecte. Ziceam ca mai fac economie de spatiu

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Neata si de la mine, ca bebe e acasa si doarme

Stodal parca se numea siropul naturist, ma rog, homeopat...
Eu ii dau mai nou Septilin, e tot sirop, naturist, pt intarirea imunitatii. Si i-a facut mama ieri suc din frunze de spanac, frunze de telina, sfecla rosie, morco si mar. A baut bebe vreo 120ml....si eu un pahar mare, ca era tare bun.
Sunt f bune sucurile de fructe si legume. Sa faceti la bebei, ca le intareste imunitatea.

Eu am vb cu pediatra sa ma duc sa iau o trimitere sa ii fac analizele lui bebe, din cate am inteles il inteapa in deget. Sa vezi scandal....Dar asta e, vreau sa vad cum e cu fierul si cu altele, ca prea are cearcane.
Eu azi ma duc la dentist, alta anestezie, iar o sa vomite bebe diseara si maine dimineata. Dar nu mai pot de durere.
Va pup. O zi usoara.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Sanatate multa!

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili....hai ca s-a racit cqapucino lui oani...de la 3....asa ca va invit la o cafelutza fierbinteeeee

jiji e treaza de la 7....asa ca scriu repede deoarece....se plicti repede de tot.si e tocmai momentul de shmotru prin casa...dar vreau sa si recuperez....c-am citit doar ultima pag....

am 2 vesti bune....si nu stiu cu care sa incep....
1.vine socrelul
2. sta apropae o sapt

sunt in extaz...ce sa zic....sper sa-l trimitem la..matusa tamara ca are mai mult spatiu...ca e jale...jale altfel....nu mananca de 2 ori aceiasi mancare...trebuie intretinut...plimbat...fisu e la munca....asa ca...totul cade pe mine...care abia fac fatza cu jiji...
nu vreau sa fiu rea....daca era sa vina pe we...cum era vb...era ok...dar frate 1 sapt....in fine....asta e....

fug 2 min sa recuperez si mai intru cum pot

sa avem o saptamana superbaaaaaaaaa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Cum este cu socrelu"? Nu l-ai pus la treaba? Chiar se crede musafir?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Simpli Ti-am citit si eu povestea. Felicitari si pentru ea si pentru curajul de a povesti.
Tinerica intradevar. daca tu ai nascut la 25, eu am nascut la 35, diferenta rotunda.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza fetele!

Cris.d , am vazut si eu ca are zahar dar zice ca e zahar invert (fiert nu stiu cum, bla bla, cica e mai ok, zic ei). Acum nu stiu daca este efectul patlaginii dar nu mai tusim ! Bine, mai tuim putin asa mai din gat, nu cum tusea inainte.

Tomaca nu mai stiu despre ce sirop spunea MP, eu mi-am notat despre Pulmex baby, dar nu e sirop si nu e naturist.

Xela
ce scumpa e A cu perlele ei, astept si eu cu interes. micutului bolnavior.

Ayanna si Mara face "istericale". Cand i-am dat prima data o cojita de paine sa molfaie i-am luat-o cand s-a inmuiat prea tare (de frica) sa-i dau alta. N-ati vazut circ.....ulete de ziceai ca o tai, lacrimi de crocodil si muci, arcuieli, mi-a aruncat bucatica de paine noua pe jos, am vrut sa ii inapoiez painica moale...mi-a dat peste mana.... Cam asa reactioneaza cand se supara.

Dece esti mortala!! Am ras sa mor....nu stiu de unde le scoti. Cum mai e Jiji cu mucisorii?

Bubu ce mireasa frumoasa am vazut!

BF se vorbea mai e la inceput ca nu ar fi chiar indicate sucurile de fructe ( nu stiu cum e cu legumele). Asta a fost si motivul pt care diversificarea eu am inceput-o cu fruct pasat si nu cu suc. Poate ne reaminteste o fata priceputa cum era...prea multe fructe intr-un pahar de suc sau ceva cu aciditatea.
Am observat ca uit multe lucruri legate de cresterea copilului. Daca ma intrebi ceva ce stiam f bine acum 5 luni.....e pauza la mine in creier. Ori mi-am pierdut capacitatea de memorare ori e spatiul limitat.

Lillo cum e micutul?

Cris_m printesei. Eu am crezut de multe ori ca-i ies dintii Marei dar a fost doar alarma falsa. Noroc cu Xela ca m-am mai linistit....deci se poate si mai tarziu.

Livia
activeaza-ti PM te rog.

Si in incheiere tin sa va multumesc pt sfaturi....sunt foarte mandra de covorul meu proapat spalat si pufos.
Ratusca asa l-am spalat si eu, cum povesteai tu.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Sa va mai povestesc si despre noi.
Lui Tudor ii mai dau cel putin 2 dinti jos. Am reusit sa ma uit ieri in gura lui (cu o lanterna ca nu ma lasa altfel, asa l-am pacalit un pic si am avut si lumina, dar nu cat as fi vrut eu ca sa vad tot. Dar am vazut gingia alba, umflata, mi s-a parut chiar sparta (arata asa ca o afta), chiar si o liniutza. Sunt incisivii laterali.
Rooade tot ce prinde, mai ales daca are arici este perfect. Ieri seara ii "pilea" un dinte mai avansat cu ariciul de la bavetzica. Are si o lingurita preferata. Cred ca din acest motiv nu prea a manact in wk si nici cu laptele nu se mai omoara.
Dar este cumintel, nu da semne prea mari de neliniste. Totusi azi- noapte s-a mai vaitat in somn, saracutzul .
Am reusit sa vad si o imagine a dintzilor de sus. M-am speriat cand am vazut o gingie cam asa . Parca avea 4 abcese.

Poate sa faca eritem fesier de la dintzi? A iesit putin mai moale, dar este ok. S-a tot inrosit in ultima perioada; poate este si de la fructe, dar inainte nu facea. L-am rezolvat cu neopreol.

In rest, vrea direct in picioare (fundul greu la 4 labe), s-a indragostit de premergator si umbla prin toata casa si alerga motanul. Stie deja cum sa ia viraje printre obstacole.
Iar astazi de dimineata, ne-a facut cu mana cand am plecat la servici.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Tomaca nu mai stiu despre ce sirop spunea MP, eu mi-am notat despre Pulmex baby, dar nu e sirop si nu e naturist.

[b]BF
se vorbea mai e la inceput ca nu ar fi chiar indicate sucurile de fructe ( nu stiu cum e cu legumele). Asta a fost si motivul pt care diversificarea eu am inceput-o cu fruct pasat si nu cu suc. Poate ne reaminteste o fata priceputa cum era...prea multe fructe intr-un pahar de suc sau ceva cu aciditatea.
Am observat ca uit multe lucruri legate de cresterea copilului. Daca ma intrebi ceva ce stiam f bine acum 5 luni.....e pauza la mine in creier. Ori mi-am pierdut capacitatea de memorare ori e spatiul limitat.

Pulmex baby este un gel? Am mers pe un link odata si parca imi aduc aminte si de ceva gel, dar nu mai stiu ca n-am citit. Am zis ca citesc mai tarziu, dar am uitat numele.

Despre sucuri fructe, mi-e doctoritza mi-a zis sa-i dau dupa 7 luni si oricum jumatate-jumatate cu apa. Pentru ca ar fi prea mult zahar in cantitate mica si sunt prea acide la stomac. Intro cantitate mica de suc ii dam de fapt cantitate mare de fructe.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Fetele care ati luat britax de pe bebeshopp imi spuneti si mie ce sistem de prindere are (are isofix sau prindere clasica, in centuri)?

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR ... inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

am pus cateva poze mireasa ca in sfarsit le-am primit si noi...imi pare rau ca nu a mers filmuletul al toata lumea.....tot asa l-am primit...aaa mai avem videoclipul postat pe site-ul lor www . reflektimage . com oana si mircea scrie la portofoliu video si pozele sunt pe cont comun

Eu nu pot sa intru pe site-ul asta!!!

poze bebe Sebastian
filmulete Sebi

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Fetele care ati luat britax de pe bebeshopp imi spuneti si mie ce sistem de prindere are (are isofix sau prindere clasica, in centuri)?

poze bebe Sebastian
filmulete Sebi

Din ce stiu eu este prindere cu centuri.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

poze bebe Sebastian
filmulete Sebi

Sorry; am luat dar nu l-am desfacut inca

varsta lui Tudor

Mergi la inceput