Mamici&Burtici Sep-Oct'10- Bravo FULGUTA! (186)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Dam un bol cu cereale si lapte, totul indulcit putin cu miere.
Bebe al meu a dormit suuuuuper in noaptea asta, de fapt de ieri de la amiaza a cam dormit intr-una, mai putin cand a mancat si i-am facut baita. Chiar de s-a trezit de 2 ori sa mananca, nu a facut scandal deloc-deloc! Acum e treaz de 2 ore si se joaca, scartaie putin cand scapa suzeta, ca e partea din zi in care chiar ii place sa molfaie.
Incerc sa o sun pe camy si revin cu detalii.
Va

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Camy81 a nascut natural, fata a luat nota 10! Nasterea a avut loc ieri dimineata pe la 3 jumate. Se simte bine, lapticul incepe sa apara. Nu am vorbit foarte mult deoarece am avut eu ceva urgent de facut. O sun si mai tarziu, apoi va spun noutati. Pana atunci, va trimite pupici multi

Mergi la inceput

Cat de liniste e aici...unde sunteti fetelor???
cand o sa plec eu la plimbare, o as fiti voi active aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

am citit tot din urma da' intre biberoane, rufe, echipat marmotele, etc asa ca n-am retinut mare lucru

de 3 zile ii dau lui Bogdan protectis si face caci de 4-5 ori/ zi, nu se mai screme juma de ora, doarme mai linistit. asa ca incercati - la noi au efect

fusei azi-noapte intr-o crasma cu finii si cumatrii nu m-am alcoolizat da m-am premiat cu o tigara nu mai iesisem de vreo 7 luni am gasit si restaurant si formatie pt cumatrie - aceleasi pe care le-am avut si la nunta

felicitari fulguta! bun venit bebe mic

felicitari camy! sa cresteti mari si sanatosi!

pt cine mai doreste, cine mai pofteste! noi suntem incalzite si dornice de galerie

mari felicitari pt crestinare

nastasie ce bine seamana piticii intre ei si cu tine

be_one pi undi umbli?

pupam gasca!

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Eu, dupa trezirea foarte matinala, am reusit sa adorm din nou,pana la 9.45
Am pus o masina de spalat si acum tre' sa agat rufele, dupa care vreau sa sterg praful din camera bebelinei.

Am programare la cosmetica, sa ma defrisez. Abia "astept"...deja ma vad ca la protap...
Apoi merg la MF sa imi iau concediul, pe care il duc la serviciu.
Siiiii...cireasa de pe tort....mi s-a spus sa urc,eventual, niste scari...ca poate-poate pana maine....
Asa ca deja sunt obosita,inainte sa ma apuc de ceva

Valentina40w3d

Mergi la inceput

Mai3, cat costa protectis-ul asta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Mai3, cat costa protectis-ul asta?

din cate retin, ca acu l-a luat husbandu', e vreo 500 de mii vechi. is lactobacili la sticluta

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Felicitari Fulguta ! Felicitari Camy ! Sa va fie sanatosi puiutii,sa va bucurati de ei !

Mari felicitari pentru fericitul eveniment ! Sa fie sanatos Vladut si sa aiba parte de mult noroc in viata ! Dupa botez, asa se zice, ca devin mai linistiti copilasii.

Botosel sa stii ca am pedepsit caracatita . M-a mintit cu data nasterii la tine. Acum lasand gluma, iti doresc o nastere rapida si usoara ! Mai e putin, nu dispera ! Bebita are personalitate, vine cand vrea ea.

Paticut stiu ca tie ti-am mai zis ca nasti pe 14, m-am uitat in calendar si e zi mare, e Sf Parascheva !

Maitreyi parca ziceai ca protetics e bun si pentru copiii mai maricei, nu ? O sa iau si eu, sa fie in casa si incerc si la bebelusa.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

protectis se da la orice varsta de copii. la cei mici mici ajuta la colici, la cei mari reface flora intestinala dupa episoade diareice, etc. eu la cea mare pt asta l-am folosit la un mom dat. bine, si regleaza tranzitul f bine.

tzutzel cel mic s-a intors singur pe burta bine, l-a ajutat si gravitatia ca il trage fundu' mai tare

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Mari78, cred ca doar pe mine m-ai ratat cu prezicerea, in sensul ca am depasit. Dar nu-i bai
Oricum, am avut emotii toata ziua de sambata

Valentina40w3d

Mergi la inceput