Mamici&Burtici Sep-Oct'10- Bravo FULGUTA! (186)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Paticut, Tutz, Tanamera, somn linistit!

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

hello, am pus poze in ambele albume, pentru ca initial am pus in cel comun dupa care am zis sa pun si in cel al bebelusilor

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata

Daca pana acum aveam o obsesie cu meduzele, azi-noapte categoric am pierdut dopul.
Si au inceput dureri gen CM,plus dureri de sale.
Mai devreme cand m-am dus la toaleta, am avut senzatia ca mi s-a rupt apa, dar nu a curs decat o cantitate mica de lichid si acum nimic, dar ce a curs avea mici firicele de sange.
Acum incep sa imi cronometrez durerile si, daca nu eram sigura 100% ca ajung la spital azi, acum pot spune ca voi ajunge la spital.
Va pup si va tin la curent

Valentina40w3d

Mergi la inceput

Hai Valentina!

_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

hello, am pus poze in ambele albume, pentru ca initial am pus in cel comun dupa care am zis sa pun si in cel al bebelusilor

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Wow, Aura, ce frumosi sunteti!
Sunteti o familie frumoasa, sa fiti fericiti!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Buna dimineata

Daca pana acum aveam o obsesie cu meduzele, azi-noapte categoric am pierdut dopul.
Si au inceput dureri gen CM,plus dureri de sale.
Mai devreme cand m-am dus la toaleta, am avut senzatia ca mi s-a rupt apa, dar nu a curs decat o cantitate mica de lichid si acum nimic, dar ce a curs avea mici firicele de sange.
Acum incep sa imi cronometrez durerile si, daca nu eram sigura 100% ca ajung la spital azi, acum pot spune ca voi ajunge la spital.
Va pup si va tin la curent

Valentina40w3d

Asteptam vesti!
Ai plecat la spital?
Cred ca azi iti vei tine in brate.
Mult curaj! Nastere usoara si rapida!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Buna! Imi cer scuze ca ma bag in odiseea voastra si va scriu. Daca nu v-ati gasit dj pentru botez va spun ca sotul meu se ocupa de sonorizare si muzica(dj) la evenimente: botezuri, nunti, zile de nastele, onomastice..etc.
Pentru persoanele interesate va rog sa imi lasati un pm.
Multa sanatate voua si bebeilor!!!

34+ David Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!

Incep printr-un HAI VALENTINA!

Felicitari mamicilor pe care nu am apucat sa le felicit: ZOZELA, KITI, RAMOHD, ALECSA, ALINA, CLABUC, OLIVIA si FULGUTA . Sa fiti sanatoase mamicilor si bebeii sa creasca mari, sanatosi, fericiti si iubiti!

Va multumesc de incurajari, am citit pe diagonala capitolul cu pricina (durere capitol, mergea forumul alandala ).
Noi am ajuns acasa duminica, insa nu ne-am revenit pe deplin. Darian papa de la san la cerere, ceea ce inseamna ca papa cand vrea muschiul lui, la o ora, doua trei sau patru...nu are inca un program fix (nici n-are cum la o saptamana), dar ce e clar e ca sta treaz noaptea si doarme mai mult ziua . Sunt un pic zombi dar sunt fericita.
Operatia inca ma mai doare, mi-e frica sa iau orice de durere atata timp cat alaptez. Maine merg sa scot firele la med de familie.
Nici nu stiu ce sa va mai spun, parca sunt de pe alta lume din cauza oboselii. Azi la 7.30 a pus capul jos asta mic si eu a trebuit sa ma mobilizez s-o pregatesc pe Bia pentru gradi. Ma bucur ca suntem sanatosi, asta ne-am dorit de fapt!

Merg sa mai citesc ce mai apuc si sa vad poze. Eu nici nu stiu unde e aparatul meu, cand l-oi gasi pun si eu pozele facute.

39+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

A... si sa nu uit pana oi pune poze: am reusit sa fac de data asta copil cu ochi albastri .

Bag de seama ca tre' sa schimb semnatura

39+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Multumesc tuturor fetelor pt incurajari!!!

Am vazut poze absolut superbe de KAT,Fulguta,Pity,Zozela,Alynta-ce bebelusi dulci,iti vine sa-i mananci.

Eveline-bine ai revenit acasa si acomodare usoara!

Si nu in ultimul rand......

BOTOSEL

alina39+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput