Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (409)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Salutare. Eu pe aici pe fuga, nu stiu ce are munca asta de ma haituie asa. Am vazut si eu cateva pozici de la japonici la ziua sportului, minunate fete. Am reusit sa vad frumoasa familie a Erinei, si noua culoare (sa iti fie de bine, iti sade frumos, dar nu e brunet ) si suvitele Dariei care nu s-a lasat mai prejos cu motatul. Am vazut si puii identici ai Yaiei ( incredibil!!!) pe care ii pup tare, ca si pe mami, pe care o rog sa imi mai dea si mie un link la pozicile voastre de la party pe care le-am ratat in goana mea de recuperare a mesajelor de pe forum.
Eu fug acusica la sedinta cu parintii de la grupa lui Andrei, la Alex cica e marti. Vad ca noi suntem intarziati cu sedintele.
Nu inainte sa va povestesc, cu amuzament si ceva jena, ce poveste a fost cu excursia copiilor de ieri. Am primit un mail cu anuntul excursiei, cu titlul "excursie olarit" al carui atasament nu l-am putut deschide. Alex a tot intrebat daca au voie, am zis ca da, eu banuind ca e o excursie obisnuita la vreun atelier din Bucuresti. Nenea care i-a dus la gradi nu a intrebat, si pe deasupra in loc de 180 ron de plata a inteles 18 ron (adica 180 mii vechi) si ca atare m-am convins ca e o excursie simpla. Asa ca i-am trimis frumusel pe amandoi si surpriza: pe la pranz primesc telefon de la educatoare cum ca nu vor ajunge la FTK ca sosesc pe la 7 seara. Era sa pic jos, cu gandul ca bietul Andrei sta nedormit si atata pe drum, si nici nu stiam unde au fost. Pana la urma am sunat si am intrebat, au fost la Cosesti Arges, la olarit, au primit si diplome, au iesit si la o poienita, s-au dat cu un tractor si s-au distrat pe cinste. Andrei nu a scapat pe el, a cerut la toaleta, a mancat tot, si a dormit bustean in autocar, ba sa intors si mai incantat decat sora sa. Deci per total totul bine, au fost 3 educatoare si o bona cu 12 copii, asa ca au venit bine sanatosi, doar cam obositi, dar mie nu imi vine sa cred ce aiurita am putut fi. Cam asta.
Va pupic, inchid pe aici ca am de prestat si un buchet de flori pentru educatoare.
carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G . Am primit un mail cu anuntul excursiei, cu titlul "excursie olarit" al carui atasament nu l-am putut deschide. Alex a tot intrebat daca au voie, am zis ca da, eu banuind ca e o excursie obisnuita la vreun atelier din Bucuresti. |
Sa inteleg ca daca ai fi reusit sa deschizi atasamentul n-ar mai fi pupat copiii tai distractie? D'aia ajung (unii) copii/i sa-si minta parintii!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
citat din mesajul lui prisi noi suntem bine, Miru merge cu drag la gradi , a venit si cu steluta in piept ca a strans jucariile si era tare mandra de ea, avem un singur stres dimineata ca se incuie usa la gradi si ea nu ajunge la timp in rest nu stiu ce invata ea pe acolo ca nu prea spune ,stie doar un cantecel pana acum , dar e secretoasa tare eu sunt in medical vreo 2 saptamani sa ma odihnesc si sa incerc sa nu ma mai stresez, asa ca m-am apucat de citit romane, sunt la al 2lea deja ma simt ca in vacanta Marta si Miruna 26+ |
profita de vacanta, macar acum sa gasesti timp pt romane....eu am reinceput epoca povesti
pentru Miru, super acomodarea de la gradi, nici nu ma asteptam sa fie altfel.
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
citat din mesajul lui luy Cecilia, de ce ati avut dificultati la imbracat ? Cine nu se putea hotari asupra tinutei, mama sau baiatul ? . Si la Maria la gradi s-au facut poze in prima sapatamana din septembrie, dar nu ne-au anuntat inainte, au facut poze doar pt blogul gradinitei, nu ne-au dat noua. Are intr-adevar si poze cu copiii din grupa, sunt facute inainte de 'absolvirea' grupei de anul trecut. Atunci ne-au zis ca ii vor poza si ne-au intrebat daca si cate poze vrem. Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
baiatul...pozele sunt individuale, doar cine a vrut...nici nu stiu daca au facut si poza de grup, nu am fost atenta la acest amanunt.
cecilia L spune:
citat din mesajul lui Roxana_G Salutare. Eu pe aici pe fuga, nu stiu ce are munca asta de ma haituie asa. Am vazut si eu cateva pozici de la japonici la ziua sportului, minunate fete. Am reusit sa vad frumoasa familie a Erinei, si noua culoare (sa iti fie de bine, iti sade frumos, dar nu e brunet ) si suvitele Dariei care nu s-a lasat mai prejos cu motatul. Am vazut si puii identici ai Yaiei ( incredibil!!!) pe care ii pup tare, ca si pe mami, pe care o rog sa imi mai dea si mie un link la pozicile voastre de la party pe care le-am ratat in goana mea de recuperare a mesajelor de pe forum. Eu fug acusica la sedinta cu parintii de la grupa lui Andrei, la Alex cica e marti. Vad ca noi suntem intarziati cu sedintele. Nu inainte sa va povestesc, cu amuzament si ceva jena, ce poveste a fost cu excursia copiilor de ieri. Am primit un mail cu anuntul excursiei, cu titlul "excursie olarit" al carui atasament nu l-am putut deschide. Alex a tot intrebat daca au voie, am zis ca da, eu banuind ca e o excursie obisnuita la vreun atelier din Bucuresti. Nenea care i-a dus la gradi nu a intrebat, si pe deasupra in loc de 180 ron de plata a inteles 18 ron (adica 180 mii vechi) si ca atare m-am convins ca e o excursie simpla. Asa ca i-am trimis frumusel pe amandoi si surpriza: pe la pranz primesc telefon de la educatoare cum ca nu vor ajunge la FTK ca sosesc pe la 7 seara. Era sa pic jos, cu gandul ca bietul Andrei sta nedormit si atata pe drum, si nici nu stiam unde au fost. Pana la urma am sunat si am intrebat, au fost la Cosesti Arges, la olarit, au primit si diplome, au iesit si la o poienita, s-au dat cu un tractor si s-au distrat pe cinste. Andrei nu a scapat pe el, a cerut la toaleta, a mancat tot, si a dormit bustean in autocar, ba sa intors si mai incantat decat sora sa. Deci per total totul bine, au fost 3 educatoare si o bona cu 12 copii, asa ca au venit bine sanatosi, doar cam obositi, dar mie nu imi vine sa cred ce aiurita am putut fi. Cam asta. Va pupic, inchid pe aici ca am de prestat si un buchet de flori pentru educatoare. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
cel mai tare ma bucur ca, copii au fost in excursie si s-au intors incantati si sanatosi....chiar daca stiai toate amanuntele nu cred ca te-ai fi opus, gresesc?
cecilia L spune:
Azi am programare la ora 19 pt. ECO la san....ma cam doare sanul stang de ceva timp si abia azi am gasit programare.....tineti-mi pumni sa fie bine, am emotiiiii.
m-am spus la nimeni, simteam nevoia sa ma descarc.
ceamica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Sa inteleg ca daca ai fi reusit sa deschizi atasamentul n-ar mai fi pupat copiii tai distractie? D'aia ajung (unii) copii/i sa-si minta parintii! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
ceamica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Merci soro , dar la care rabdare te referi? La "rabdarea" de a lacrima in fiecare zi dupa ce o lasam la scoala? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
daaaaaa , de ea ziceam ! capacitatea fireasca...
prisi spune:
buna,
eu am tras o fuga pana in oras la o mani/pedi ca deja nu ma mai pot apleca prea bine si inca nu am burta f mare (Alina apropo de poze de la petrecerea D&P nu mai am nici o poza ca nu am dispozitia necesara), am trecut putin si pe la chinezi ca aveam o poftaaa si am venit repede ca-mi venea odrasla de la gradi
Yaia m... e la numar doar nu ne-am gandit inca la nume, avem ceva dar nu e cu M oricum mai avem ceva timp sa ne hotaram
nasol ca a nins deja si nu a apucat piticul sa se sature de masina , dar poate nu se aseaza iarna de tot si mai prindeti o zi doua uscate
Rox ce bine ca s-au distrat copii asa frumos, iar pentru micul descurcaret un nici nu se putea altfel
Luy pai eu tot de alea de la adevarul m-am apucat, o parte le-am mai citit prin liceu , acum le-am cumparat ca sa le am toate, sper pana la pensie sa le termin ca sigur se mai aduna pana atunci, daca as lua in calcul de cate ori am citit cenusareasa si frumoasa si bestia si de 3-4 ori intr-o singura zi as mai putea calcula cateva romane
Erina am reusit sa vad si eu pozicile, tare faine
Cecilia bafta, sa nu iasa nimik rau la eco
Marta si Miruna 26+