Dovlecei in sarbatoare*200*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Laura, super invitatia!! Mihnea este un super baietel! Sa dea Dumnezeu sa fiti fericiti in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

LA MULTI ANISORI, MIHNEA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna ziua, mamici dragi!
Am si eu o mica pauza de la plansulit pentru ca sunt la serviciu. Noi ne inscriem cu succes in randul bolnaviorilor cu tuse productiva fara febra (cei mici) si dureri mari de gat (Babi si cu mine). (Babi e bunica dupa cum a botezat-o cel mare. In varianta celui mic e Baba ).
De unde ajunsesem si eu sa-i dau tzitzi dimineata la 6 si dupa aia dupa amiaza pe la 5-6-7, acum ne-am reintors la stat toata dimineata la san, iubit, alintat, pupat tzitzi, urlat daca trage mami bluza in jos si iar de la capat.
Ce stiti ca se mai poate lua pentru dureri de gat in cazul in care alaptez?

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

La multi ani frumosi, Mihnea! Sa-ti deschizi mintea si inima catre tot ceea ce e bun si frumos pe masura ce vei creste ocrotit de mamica ta frumoasa si draga!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Biaz sanatate multa si tie si puiutului si bunicii! Si mama mea e Baba pentru Isabela .

Incearca Strepsils cu miere si lamiie si homeovox doua pastile din ora in ora, vitamina C pina la 2 g/zi, ceai cu lamiie si miere...

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Vik, se pare ca suntem cam in aceeasi barca: trezit, bolit si dupa aia fresh la serviciu. SPer din tot sufetul sa-ti revii cat mai repede. Unde e congresul?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Biaz, eu am luat Septogal cand am avut dureri in gat. Stiu ca de la farmacie mi le-au recomandat, zicandu-mi ca se poate lua in sarcina si alaptare. Multa sanatate tie, bunicii si puiutilor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Biaz sanatate multa si tie si puiutului si bunicii! Si mama mea e Baba pentru Isabela .

Incearca Strepsils cu miere si lamiie si homeovox doua pastile din ora in ora, vitamina C pina la 2 g/zi, ceai cu lamiie si miere...

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Ne-am sincronizat la mesaje.

Nu eram sigura daca am voie Strepsils.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani Mihnea Costin!
Sa fii sanatos si fericit alaturi de familie, sa vina si surioara mai repede.
Sanatate puilor bolnaviori.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
Multumesc pentru comentariile la poze .
Loris nu, nu apare in reclame, sunteti dragute . O asistenta care ne-a ajutat asta-vara acasa, cand a fost bolnavior, ii zicea copilul-pampers, cica ar fi semanat cu copilasul din reclama.
La multi anisori Mihnea, sa cresti mare, sanatos si voios!
danangie, cum ziceai ca se numeste siropelul?tare l-as incerca si eu, sa vad si eu minunea!
Azi noapte de la 4-30 la 5.30 L a tipat-plans-urlat!Cauza-necunoscuta!
Cu hotii: am auzit o gramada de povesti, care mai de care mai de speriat. Drept urmare noaptea incui si usa de pe hol, care da spre camerele noastre, mut seara laptopul...si ma gandesc sa pun si cheile de la masini prin zone ascunse . Am luat-o razna...probabil.
Azi am fost la medic sa-mi dea ceva pentru tusea mea, si am primit antibiotic si o solutie pentru aerosol. Evident, antibioticul nu-l pot lua Sper sa nu raman cu sechele la plamani.

Revin, merg sa fac nani cu bb

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput