Dovlecei in sarbatoare*200*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Alex, si vremea asta e atat de inselatoare... stiu ca Stodalul era siropel pentru tuse,ni s-a recomandat si noua o data cand era mucos si dr zicea ca sigur o sa inceapa sa tuseasca de la secretii.Nu a tusit, nu i-am dat. Oricum, e sezonul virozelor de tot felul. fata si pe mama ei greu incercata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata!

La multi ani Mihnea!Sa cresti mare,sanatos si norocos!

Alex ,pentru astfel de tuse,noua un dr. f bun ne-a recomandat Prospan (e un sirop natural),a avut efect imediat.Multa sanatate mandrei .

Nici azi nu l-am dus pe Alex la gradi,nu-i mai curge nasul dar mai bine il mai tin o zi,sa fiu sigura.

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Monikus, tu de unde stii de extractul de muguri de tei argintiu? AM cautat pe net un propsect si scrie ca se da de la 2 ani. Cate picaturi ii dai?

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

Pai, eu am gasit pe un alt forum pe net remediul asta. Apoi am cautat in plafaruri. Eu am cumparat unul de la plant extrakt. In prospesct scrie pt copii intre 1-2 ani cate 10 picaturi de 2-3 ori pe zi.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Multumesc mult. Eu am gasit www.pcfarm.ro/produs/531/Extract-din-muguri-de-tei-argintiu" target="_blank">aici si nu am vazut indicatii pentru 1-2 ani, de asta intrebam. Oare sa il testez si eu....

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

Sa stii ca la mine cutia nu arata asa. Banuiesc ca e acelasi lucru totusi. Si in prospect e trecut si ce am scris eu. Pe net nu stiu de ce nu apare si asta. Intra intr-un plafar si cere prospectul ca sa fii tu mai sigura. Pana la urma sunt plante. Nu au ce sa ii faca rau zic eu. Daca vrei, mai stai cateva zile si iti spun daca nu a fost doar o intamplare noaptea trecuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Buna dimineata!

Va invit la proaspata si fierbinte, ca sa incalzeasca pe toata lumea.

Noi suntem cu tuse productiva de azi dimineata, sunt tare suparata, dar na, asta e. O sa vorbesc cu dr sa vedem ce ne recomanda, ca nu am mai avut astfel de probleme pana acum si nu stiu ce ar trebui sa ii dau.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Eu i-am dat Eurespal pt ca Stodalul nu ne ajuta deloc. Multa sanatate Zeinei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Buna dimineata!

La multi ani Mihnea!Sa cresti mare,sanatos si norocos!

Alex ,pentru astfel de tuse,noua un dr. f bun ne-a recomandat Prospan (e un sirop natural),a avut efect imediat.Multa sanatate mandrei .

Nici azi nu l-am dus pe Alex la gradi,nu-i mai curge nasul dar mai bine il mai tin o zi,sa fiu sigura.

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

Ma bucur sa aud ca Alex e mai bine. Ii place la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

La multi ani, Mihnea!!! Iti doresc tot binele din lume, sa fii sanatos si sa iti faci parintii mandri de tine!
Monikus, pai esti super tare cu doar doua treziri pe noapte! Hai, ca poate vin si la tine zile mai bune!
Eu vad ca au aparut si la Emma mucii. A avut si ieri, dar mai slabut. Sper sa treaca repede.
Mary, si eu tot cu amandoi acasa. Inca o zi de distractii, ca Andrei nu vrea sa manance nimic, decat cand vine taica-su acasa. Numai cu el mananca, imi vine sa imi iau campii!
Nici la noi Stodalul nu a avut niciodata efect. Mi se pare cel mai prost sirop din cate am incercat eu pana acum

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

La Multi Ani Mihnea ,sa te faci mare si frumos,sa ai noroc in viata si oameni buni pe langa tine,sa le faci parintilor fiecare zi mai senina !

Buna dimineatza fetele! Azi iar am treaba multa ,ma intorc mai tarziu. Va pup pe fiecare in parte !

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Monikus,da,ii place foarte mult! Gradinita e singurul lucru cu care-l pot santaja sa-si bea medicamentele .Acum cat a lipsit,a trebuit sa facem zilnic acasa activitati asemanatoare cu cele de acolo.
Ma bucur nespus de mult ca ati avut o noapte asa buna.Doamne ajuta sa mai tot vina din astea.

Cristina,pup nazdravanul&printesa !

Alex & Razvi
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mely asa tare imi place cand citesc cat de mult ii place lui Alex la gradi, mor de dragul lui.

Multumesc tuturor pentru sfaturi.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Neata.

Aveti grija cu teiul ala, cititi mai multe despre el. Eu am citit mai demult in ceva revista din asta de copii (stiu, nu sunt de acord nici eu cu multe din articolele lor, dar de asta spun sa cercetati mai in amanunt) ca nici ceai de tei nu e voie la copii mici. E drept ca ii ameteste si-i adoarme dar le deterioreaza creierul, ii sedeaza. Si da si dependenta.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput