Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 8
Joy21 spune:
'Neatza! Va ofer un cappucino cu Milka
Eu am tras ieri seara o tura de dupa ce am citit implicatiile streptococului B. Groaznic. Iar imi vine sa plang cand ma gandesc. Cert e ca nu am voie sa nasc sub nici un chip in urmatoarele 2 saptamani, sau macar pana termin tratamentul (10 zile).
Raluca, mi-am adus aminte de ce povesteai, despre copilasii tai, cum dorm si se joaca impreuna Foarte frumos, abia astept acele momente.
Victoria, mami de Anna Sofia, 34+ cu inimioara
David Lloyd George
ralucaspm spune:
Miruna, diferenta dintre Ioanna si Iorgos e de 20 de luni.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+
Joy21 spune:
Vasari, Madanic, La multi ani, sa aveti parte doar de impliniri si bucurii si sa va bucurati de minunile din viata voastra!
David Lloyd George
ana_o spune:
Schimbare de semnatura!
Struguri, pere, fulgi cu lapte, unt cu miere si cafea!
Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
Hera25 spune:
Joy imi pare rau ca ti-a iesit strept B. Asa mi-a iesit si mie la prima sarcina la 32 sapt prima data am facut trat cu antibiotic, apoi la 36 sapt iar a iesit pozitiv si am facut iara trat. Si apoi mi-a zis doct ca in momentul in care voi naste sa spun asistentelor sa-mi bage 2 doze de antibiotic (eu m-am tratat cu ampicilina) intravenos, in momentul travaliului. Si astfel Lorena nu a patit absolut nimic. Iar de nascut am nascut la 40 sapt, deci nu mi-a grabit nasterea. Acum am scapat de strept, voi mai face iara o analiza pt strept la 35 sapt sa vedem.
Asa ca nu te mai supara ca il superi si pe bebe.
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 'Neatza! Va ofer un cappucino cu Milka Eu am tras ieri seara o tura de dupa ce am citit implicatiile streptococului B. Groaznic. Iar imi vine sa plang cand ma gandesc. Cert e ca nu am voie sa nasc sub nici un chip in urmatoarele 2 saptamani, sau macar pana termin tratamentul (10 zile). Victoria, mami de Anna Sofia, 34+ cu inimioara "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 33+
Joy21 spune:
citat din mesajul lui ana_o Merg si eu la odihna, insa am o tura de putin smotru, un aspirator si-un mop, ca n-am cum altfel. Va pup pe toate, fara "exceptiune", somn usor si linistit! Ana 36+, viitoare mami de, David Ciprian AMR cateva saptamani... |
Tu faceai curat la 2 noaptea?
David Lloyd George
Joy21 spune:
citat din mesajul lui Hera25 Joy imi pare rau ca ti-a iesit strept B. Asa mi-a iesit si mie la prima sarcina la 32 sapt prima data am facut trat cu antibiotic, apoi la 36 sapt iar a iesit pozitiv si am facut iara trat. Si apoi mi-a zis doct ca in momentul in care voi naste sa spun asistentelor sa-mi bage 2 doze de antibiotic (eu m-am tratat cu ampicilina) intravenos, in momentul travaliului. Si astfel Lorena nu a patit absolut nimic. Iar de nascut am nascut la 40 sapt, deci nu mi-a grabit nasterea. Acum am scapat de strept, voi mai face iara o analiza pt strept la 35 sapt sa vedem. Asa ca nu te mai supara ca il superi si pe bebe. Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 33+ |
Multumesc de raspuns. E bine sa stiu ca se poate trata si de urgenta, intravenos, in timpul travaliului.
David Lloyd George
Hera25 spune:
Ana_o felicitari pt schimbarea semnaturii. Super mai e putin. De ce faci cezariana? Scuze dar nu am fost pe faza dc ai mai spus.
Danait am vazut si eu amenajarile pe car ele-ai facut pt bebe. F frumos si cu mult talent si mult gust.
Si acum referitor la masina de spalat cu uscator. V-am zis ca va tin la curent, sper sa nu plictisesc cu subiectul asta, dar ramasesem datoare cu un rasp. Deci intradevar scoate rufele un pic mai sifonate, deci trebuie neaparat calcate, insa se calca f frumos. Nu mi-a micsoarat absolut nimic, aveam niste emotiiiiiiiiiii, cat casa....Si totusi nu imi pare deloc rau pt investitia facuta.De ex am tinut intinsa prin casa (pe uscator normal) o lenjerie de pat vreo 3 zile ca sa se usuce.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 33+
Joy21 spune:
Danaint, nu-ti face griji, dupa nastere, in cateva luni vei arata "la fel ca inainte", totul sta doar in cat de mult iti doresti. Si in plus, pe langa faptul ca vei arata f bine, vei fi si o mamica implinita. Cat de spre camerele lui bebe Felicitari pt talent si bun gust! Se va simti bebe minunat in cuibusorul sau.
David Lloyd George
danaint spune:
Neata fetelor!
Vasari, Madanic LA MULTI ANI!!!
M-am trezit tare greu azi, si complet amortita! Dar am dormit bine, in sensul ca m-am trezit doar de 2 ori toata noaptea, ceea ce cred ca e un record personal in ultima vreme
Andreea, ne intalnim la restaurantul La Cena 2 (acolo am fost si data trecuta). E pe langa Udristei. La ora 7, marti.
Imi e o foame de lup - dar imi astept barbatul sa se intoarca de la alergat, si a zis ca vine cu bunatati de la Starbucks
s36 Lucas Petru