Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

beatrice..unde nasc eu(tot la stat) il lasa pe sot sa stea cu mine in sala..cred ca m-a vazut dr prea speriata...

33+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 4 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Siuta, MSymo va naste prima(daca nu apare vreo "urgenta" intre timp), mai are 9 zile pana la the big moment.
Simona,, stai ascunsa, pastrezi toata energia pentru bebe Stefan?
Symo, nu stiu ce ti s-a parut greu la Stokke, chiar e ff usor de montat/demontat/pliat. Ce face Dienuta? Tot lovicioasa in burtica lui mami? Sa se ia de mana cu David...
Cand va aud ce preturi au spitalele din Buc pentru o rezerva... pfff! La Timisoara e 100 ron/noapte, stai singura+insotitor, dc vrei si ai toate conditiile posibile. F aiurea, sincer.

Vad ca au inceput AMR-urile cu putine saptamani... nici n-o s-avem timp sa realizam si-o sa inceapa nasterile. Doamne!
Ratusca, mi-e atat de pofta de cacao cu lapte si de fidea cu lapte, dar nu mai am pe ce sa le fac, ca am eliberat bucataria pentru noua mobila. Multumesc, virtual... totusi, macar atat.

Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Uitati ce am facut eu sambata, ca tot va povesteam:
http://evaferriere.wordpress.com/

Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

nu vii in Romania sa faci si aici niste sedinte foto contra cost?

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Aici, dupa operatia de cezariana cu epidurala, daca totul merge ok, dupa 45 min mergi in camera. Nu stai la postoperator mai mult.

Camasa de la ei o porti cam o zi, pana iti scot sonda si te poti misca. Apoi te imbraci cu pijamalele (camasa) aduse de acasa).

Camasa pe care ti-o dau la maternitatea la care nasc eu e galbena si nu imi place deloc, pt ca dupa ce ca nu imi sta bine cu galben, mai esti si palida dupa cezariana si va inchipuiti cum arat in ea.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Claudia (misticgirl),multam fain de raspuns.Ma bucur ca e posibil cu bustiera.Si tie sarcina usoara, si tuturor!Hai la cursuri, ca stiu ca si tu te lupti cu ele. Eu ma duc acum ,prima data in an

Simona,nici eu nu am frecventat cursurile saptamana trecuta, pt ca stiu, din experienta anilor anteriori, ca in in prima sapt nu se tine cont de prezente si se discuta chestii introductive, administrative etc. M-am gandit ca nu merita efortul Eu am cursuri martea, miercurea si joia de la 17:00 la 20:00 si sambata de la 10:00 la 13:00. Asa ca maine ma duc si eu la primul curs din acest ultim an de scoala din viata mea (sper!!!!!)

Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Dana, o sa poti fara sare? Intalneala, da, a ramas tot la 7, maine. Vb la tel, dar mergem impreuna, nu?
Sunset, eu dorm ba prea putin, ba prea mult. Probabil acum sunt si foarte multe ganduri si nu reusim sa ne linistim. Insa vb Andreei, ea stie ce-o asteapta si prefera somn. Dar daca nu poti??

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Miruna si Andreea, eu pe langa grija cu aspectul, am "aranjat" sa vina o manichiurista si-o stilista, sa se ocupe de mine, in spital!!! Sa nu arat ca "forest mother" in primele poze cu bebele.

Ana
AMR cateva saptamani...

esti incredibila, la asta nu m-am gandit, doar mi-am facut programare la coafor cu 1 zi inainte...

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Ma lasati masca voi doua

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Eva, imi pare bine ca ai reusit sa scazi asa de mult si rapid in greutate. Din pacate eu cred ca kg mele sunt grasime si nu apa.

E adevarat insa ca si eu daca mananc pizza a doua zi vad deja diferenta destul de mare in greutate si eu imi simt mainile mai umflate. E ciudat insa ca odata luate kg nu mai dau inapoi nici un gram.

Parca si Olga scria ca a scazut in greutate rapid tinand regim fara sare. Felicitari !

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

legat de vopsitul parului..eu zic ca nu este problema..pana acum m-am vopsit de 3 ori..

33+ cu
si ingeras in ceruri

si eu la fel

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

beatrice..unde nasc eu(tot la stat) il lasa pe sot sa stea cu mine in sala..cred ca m-a vazut dr prea speriata...

33+ cu
si ingeras in ceruri

Da?Pai ia sa ne zici numele spitalului, asa de curiozzitate

35+
36 ecografic

Mergi la inceput