Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Ana, bafta cu mobilierul! Sa reusesti sa inchei totul cu brio aici, inainte sa pleci!

Na, ca la asta nu ma gandisem. Cu aranjatul la spital Eu nu am probleme cu fardurile, de comoditate nu prea ma fardez oricum. Insa cu aranjatul parului, da. Si m-a facut mama coafeza proasta rau, asa ca trebuie sa merg la coafor ca sa arat decent Singura cu care ma descurc cat de cat e peria rotativa de la Rowenta. Si cu aia, nu am rabdare decat sa imi fac bretonul si atat, innebunesc sa imi fac tot parul. Sa mi-o pun oare in bagaj, sa imi bag un aranjat de breton inainte de poze?

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

sunset_zuzi este un lucru frecvent la mine, sa nu pot dormi noaptea....asa ca nu esti singura..sunt mule burtici,la noi, care spun ca nu pot dormiiiiii..

33+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 4 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Simona, daca nu stai cu sutien de alaptat in spital, cum il alaptezi pe bebe ?

Eu mi-am pus sutienul la putin timp dupa cezariana, cand mi l-au adus pe bebe sa manance. La nasterea naturala nu stiu cum e, dar presupun ca imediat ce nasti poti sa alaptezi si, deci, iti trebuie sutienul.

Eu am gasit niste sutiene de alaptat f f moi si comode pe care le-am purtat in casa zi si noapte (pt ca bebeii mei se trezeau de multe ori noaptea sa manance). Ma obisnuisem cu ele si acum mi-am cumparat acelesi model. Pt afara am unele, tot de alaptat, dar mai bune, mai frumusele (cat de frumusele pot fi ele), dar mai incomode (nu as fi putut sa dorm cu ele).

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Citat:
citat din mesajul lui danaint
Pentru cele care nasc la Euroclinic - vesti cam nasoale. Medicii au plafon la nr de nasteri, si tb pana pe 15 ale lunii sa va declare ca sunteti pe lista la ei. Si chiar daca v-ati incadra in limita (cu data nasterii), daca naste alta pacienta mai inainte, la revedere si pa pa decont
Iar nasol cu celulele stem. Au fuzionat cu CMU, si acum doar recoltarea pentru centrul Unirea de celule stem este gratuita. Cu orice alta firma costa 800 RON.
s36 Lucas Petru

Neata Burtici!

Dana Ma bucur de vestile bune in leg cu diabetul gestational! Nu te ingrijora in privinta usoarei anemii, dr meu mi-a zis ca e des intalnita in sarcina! Papa o idee mai multe legume si fructe!

Zici de Euroclinic ca medicii au plafon! Cate nasteri au voie pe luna? Incep sa ma ingrijorez tare vis-a-vis de subiectul asta, am ales sa nasc la Euroclinic tocmai din cauza acestui discount...altfel efortul financiar ar fi mai mare...
Eu una am DPN pe 1 decembrie, dar daca totusi nasc mai devreme, asta ar fi in nov si sunt sanse sa nu mai prind fonduri?...
Pt luna noiembrie, de ex, dr mea ar avea doar 2 paciente, iar pt dec momentan as fi doar eu...Am avea sanse sa prindem fonduri??? Sau i se iau fondurile ei si se dau la alt dr? Ma poti ajuta cu info? Sau cineva care cunoaste subiectul?
Sunt confuza!!!

Madalina32+

M-a ametit cu vestile proaste, si am uitat sa intreb dra cate nasteri are plafon. Dar am intrebat asistentele la plecare, si mi-au zis ca cica 3 stiu ele. Dar ca nu garanteaza. O mai intreb la programarea viitoare, pe 25 octombrie. Mi-a zis doar ca momentan cu DPN-ul meu as intra in plafon. Dar na, ca mai are paciente in noiembrie si dupa mine, si daca naste una inainte...

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Claudia (misticgirl),multam fain de raspuns.Ma bucur ca e posibil cu bustiera.Si tie sarcina usoara, si tuturor!Hai la cursuri, ca stiu ca si tu te lupti cu ele. Eu ma duc acum ,prima data in an
VMadelain

Mergi la inceput

miruna..eu sunt fan fidea cu lapte...si mai nou mere coapte cu scortisoara..chiar acum servesc 2 buc..

tare m-am plictisit..pana acum n-am facut nimic....am mancat, m-am facut un dus si mi-am luat pijamaua din nou..nu-mi vine sa ma dau jos din pat..mai tarziu ies la o plimbare ca este pacat de soarele de afara..ma duc sa-mi vizitez sotul....

am zis oare ca am puz poze pe picasa???..e clar neuronul a luat o razna..

pupppppppppp

33+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Miruna, aici nu ne-a spus nimeni cum sa avem hainutele de acasa ,pt ca la maternitate le poarta pe ale lor. Dar eu tot le-am pus in pungute individuale pe cele de scos din maternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Simona, daca nu stai cu sutien de alaptat in spital, cum il alaptezi pe bebe ?

Eu mi-am pus sutienul la putin timp dupa cezariana, cand mi l-au adus pe bebe sa manance. La nasterea naturala nu stiu cum e, dar presupun ca imediat ce nasti poti sa alaptezi si, deci, iti trebuie sutienul.

Eu am gasit niste sutiene de alaptat f f moi si comode pe care le-am purtat in casa zi si noapte (pt ca bebeii mei se trezeau de multe ori noaptea sa manance). Ma obisnuisem cu ele si acum mi-am cumparat acelesi model. Pt afara am unele, tot de alaptat, dar mai bune, mai frumusele (cat de frumusele pot fi ele), dar mai incomode (nu as fi putut sa dorm cu ele).

Nu stiu,Raluca, hehehe, nu stiu cum il alaptez,ca eu sunt la prima sarcina. De asta intrebam, ca nu imi plac deloc si le gasesc incomode, si ma gandeam ca poate se poate cu bustiera din aia comoda.

Mergi la inceput

legat de vopsitul parului..eu zic ca nu este problema..pana acum m-am vopsit de 3 ori..

33+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

CAPITOL NOU: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157232

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 35 +

Mergi la inceput