Mamici si Gravidute Italia ***(83)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!!!
Yoana, m-ai facut sa zambesc cu pasarea de noapte . Hai, dai o cafea?
Felicitari cu gradinita!!!!!Acomodare cat mai usoara pentru pizti!!!Si multumesc pentru mesaj, vedem cum ne sincronizam!
LAexandra, eu am luat somaj pana luna asta [:((]. Uite aici ce scrie pe site-ul INPS. Daca nu te descurci cu it, vorbim.
Pentru somajul in sectoare non agricole.
In stanga ai meniul, gasestti toate tipurile de somaj, depinde unde se incadreaza sotul.
http://www.inps.it/newportal/default.aspx?sID=%3b0%3b5673%3b5685%3b&lastMenu=5685&iMenu=1&iNodo=5685&p4=2
Cat despre copilas si plans, eu il mai las sa planga cate 5 minute. Ii explic unde merg, vorbesc cu el. De cele mai multe ori maraie cand ies, dar apoi se linisteste.
maria_scu, da-ne mai multe detalii despre tine!Si bine ai venit in grupul nostru!

REVIN!

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaooo!!

Nu trag chiulu', revin cand doarme mandra mea, ca acu' n-am timp.

Tot in giro si azi .

mamma bis - o fetita si 30s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

neatza fetelor,asa pe la amiaza.doamne ce rupta sunt,au lipsit multi colegi azi noapte si ne-a rupt capo,ca la noi indiferent de cate persoane sunt,masinile nu se opresc-NICIODATA.UUUFFFAAAAAAA
sper sa fie mai bn la noapte.asaaaaaaa
IOANA-ma bucur tare mult ca ati prins un loc la gradi,sper sa se obisnuiasca repede giulia si sa-i placa.parca ziceai ca a mai fost,poate o sa fie usor.
ALEXANDRA- lui alessa ptr 6 lunite iar tie putere si rabdare.eu n-am carte cu papele,mie imi dadea niste foi de cate ori mergeam dar n-am facut mare lucru cu ele pana la urma.mai mult luam de pe net retete si le mai "retusam" eu,ca daca stateam dupa pediatra manca davide pe la vreo 5 ani.de somaj chiar nu stiu ce sa zic nu ma pricep deloc.poate ar trebui sa mergi la vreun sindacato,daca ai pe akol prin zona,ei stiu sa te lamureasca.noi avem aici CISL,CGIL si daca am vreo problema trec si sunt draguti mereu.si drept iti spun ca eu l-am mai lasat pe davide si sa planga,ptr ca daca nu o luam razna iar daca noi nu stam bine,nu stau nici ei..
MARIA-bine ai venit,sa ai sarcina usoara si bb sanatos,te asteptam cu detalii.
ABRAMBURIKA-asa sarcina sa tot ai,eu dormeaaaammmmm de nu-mi trbuia niik.m-as baga si eu la shopinguit dapoi luna asta ...buget de criza ca am fost in maternitate luna trecuta si am luat pochi soldi.lasa,sanatosi sa fim.
KEMSY-cred ca ti-e greu fara mama ta,ia-le toate pe rand ca daca nu diventam sceme,eu le mai las cand nu razbesc.
merg sa pap ceva,va pe toate ,revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetelor!

De dimineata ma chinui sa va scriu dar numai reusesc.
Yoanag da vreau si eu datele sa intru sa va arat niste poze.Si cu olita nul mai stresez lam lasat,cand a vrea a vrea si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Yoanag scuze nam citit ce sa tot scris pana acum,am deschis pagina de dimineatza si abia acum am reusit sa va scriu.Da vreu sami deschizi album numai sami explici cum trebuie sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

La multe lunite sanatoase Alessandro!Sa fii sanatos si ascultator!!

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eccomi! Am revenit!

Deci, da, ma tot plimb de vreo 3 zile si cu treaba si fara. Am reusit de am luat cam ce mi-am propus (si extra ), acu' ma linistesc o perioada. Ca s-au terminat si banutii .

alina - eu luna trecuta am avut buget de criza si nu am luat mai nimic. Cu somnul in sarcina, mai pe la inceput eram adormita rau, dormeam din picioare. Acum sunt fresca. Ba, noaptea dorm ff prost, ba ma duc la baie, ba ca am fost racita cu nasul infundat, ba ca pur si simplu nu am somn si tot asa. Oricum adorm ff repede seara, pic odata cu Silvia pe la 9-9,30.

alexandra - la cat mai multe lunite pt. Ale! Nici eu nu ma orientam din carti pt. rete, ci de la pediatru sau de pe net. Sau de la mine .

maria - bine ai venit, speram sa te simti bine in grupuletul nostru. Si sa nu faci ca altii care dau bir cu fugitii dupa 2-3 mesaje .

ioana - ai vazut, cum le aranjeaza Doamne-Doamne pe toate? Bravo, felicitari pt. gradi!! Si te asteptam cu impresii de la acomodare, speram fara lacrimi. Giulia e incantata? Ce au zis de concediul tau, sunt probleme? Aaa si bineinteles vrem poze cu Giulia bobocica.

kemsy - nu neaparat din superstitie nu ii cumpar, ci pur si simplu pt. ca acum am de toate. Si nu are rost sa dau banii degeaba. Asa, ii voi cumpara mai incolo, cand va creste. Am de la Silvia, am de la o prietena care are 2 baieti mai maricei, va primi de la fiecare cate ceva, de la nana, la botez etc.
Eu nu sunt superstitioasa. Sotul, da . La Silvia nu am luat nimic inainte pt. ca nu vroia sotul. Am zis sa-i faci si lui placerea, daca asa vrea. Si pana la urma mi-a prins bine pt. ca a primit multe, pana la 1 an eu nu i-am cumparat nimic. Am recuperat dupa 1 an ... hahahhaaaa.

Colaje .. ti-am promis si eu ca iti explic, da' n-am mai apucat, rusine sa imi fie! Lasa ca te lamurim pana la urma, nu e greu.

mamma bis - o fetita si 30s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Multumesc de primire
Eu locuiesc in langa Viareggio prov. lucca.
Sunt de patru ani jumate in italia impreuna cu sotul meu.
D.N. 24/09/1978
Sunt insarcinata in 7 saptamani este prima sarcina si sunt destul de derutata si speriata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

MARIA eu sunt din 14.09.78.fetele intrebau cand ai dpp adica data presunta parto,cand tre sa nasti.speriata de ce???bucura-te de sarcina,nu-ti fa griji,oricum,ce tre sa vina vine.e o perioada unica din viata,asa ca ..goditela.eu locuiesc la maniago,provincia di pordenone.te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Goog morning :9
sa aveti un week fain in ciuda timpului ploios si friguros care se anunta pe azi
o calda si un ceiut fierbinte pt voi

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput