Cu dragoste din Iasi (98)
Raspunsuri - Pagina 7
l_carmen2003 spune:
Si pentru ca mi-am amintit, Ramonika, ceaiul cu pricina se numeste Diurosept... iar de uro-vaxom chiar uitasem... tin minte insa ca am luat 3 luni urovaxom... asa l-ai luat si tu?
Ramonika spune:
multumesc fetelor pt. urari
l-carmen - ms. pt. nr. de tel. da, am luat 3 luni, acum 3 zile am terminat de luat pastilele, insa in timpul tratamentului iar am facut infectie... deci se pare ca nu prea m-a ajutat uro-vaxomul, desi m-a costat 500 lei...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
ghinetz spune:
Saluty!
Ce mai faceti, dragelor? Destul de slaba miscarea aici pe forum. Recunosc ca si eu am cam tras chiulul. Dar de acum voi avea mai mult timp liber. Am renuntat la gradinita. Sper sa fiu mai activa pe forum. si sper sa ne putem organiza de Craciun sa mai facem ceva frumos pentru nioste copii. ma fgandesc pana atunci, sa gasim ceva.
Azi am avut sedinta cu parintii. Am citit despre scolarei cand ati povestit voi. Stefan nu iese din tipare. Cel mai important este ca ii place. Si ca noi suntem mai mult decat multumiti de doamna invatatoare. Am inceput sa facem serios si sah. Si din nou ne bucuram ca ii place.
Victor e si el la gradinita, dar merge asa, mai mult fara tragere de inima, desi mi-a marturisit ca ii place acolo pentru ca Raluca il iubeste si il strnage in brate.
(Stefan a gasit acum CD-ul de la serbarea de Craciun din grupa mijlocie. Se uita cu asa incantare si e asa uimit de cat s-au schimbat toti colegii. Iar Victor il tot intreaba: "Cine e asta?". Uite asa mai am si eu putin timp de calculator. Am citit undeva ca o casa curata e semn ca e stricat calculatorul. Ce fain! Se cam potriveste la mine)
Acvi ce ati mai facut cu invatatoarea? Cum e in clasa a II-a?
acvi spune:
Da Oana,dupa lupte seculare am reusit sa-l mutam la cine am vrut si sunt fff multumita!!E o diferenta de la cer la pamant ,si daca am avut emotii cum va primi el schimbarea(mai ales ca am reusit sa facem mutarea dupa prima saptamana de scoala),acum sunt pe deplin linistita....ii place si lui foarte mult fac tot felul de activitati,in fiecare zi vine cu ceva nou ,ii vine un pic greu pt ca aici e ritmul mult mai alert decat dincolo dar e motivat..ieri de ex a venit cu un FB la o evaluare iar la sfarsit ii scrisese d-na"Ma bucur pentru straduinta ta!Continua!" si era foarte fericit!In plus daca anul trecut cu greu l-am dus la engleza ..anul asta merge fara pb am inceput si "Automatica" la Palatul copiilor si e f incantat.
Daca de acum esti mai libera poate ne mai intalnim la scoala!!
Mult succes lui Stefan!!
O zi frumoasa tuturor si un w-end..de vis!!!
Gabi
l_carmen2003 spune:
In sfarsit vacanta! Nu stiu cat de binevenita e pentru altii, dar pentru mine e super, iar pentru Alex e mana curata! Era super obosit.
In vacanta vom face temele - nu ne iau mai mult de o ora la mate si vreo 20 de minute la scriere - si in rest vom lucra normal la engleza si locgopedie - sunt mandra caci dna de la logopedie a spus ca saptamana asta, miercuri, termina de lucrat cu el, asadar scapa de o materie!!! - si in rest va citi, picta zilnic si va modela in plastilina, va scrie cu creta colorata si va baga joaca cata vrea...
Vreau sa doarma cat mai mult si sa se joace. Cat vrea el. Si fara TV...
Vacanta placuta! Sincer, pentru mine e binevenita...