Cu dragoste din Iasi (98)
Raspunsuri - Pagina 5
connie1974 spune:
Buna fetelor. Ma puteti ajuta cu un nr de telefon de la pastravaria din Slanic Moldiva?
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
www.calendare2010.blogspot.com
Idaira spune:
sant disperata..tatalui meu i-au diagnosticat neoplasm renal cu metastaze pulmonare..va rog, stiti vreun medic bun care sa-l poate ajuta??!!!!
in afara ca ma simt impotenta ca ma aflu departe de casa...macar o informatie..va rog....
herra spune:
buna,
imi pare rau. nu cunosc medici.
iti doresc sa fii tare!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
iulia-stefy spune:
La multi ani, Simodara!
La multi ani, Siminoc!
Va ofer o fiebinte si va doresc sa aveti o saptamana usoara.
herra spune:
multumim!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
l_carmen2003 spune:
Azi l-am dus pe Alex dimineata la scoala si pe sala m-a prins de mana si asa s-a lipit de mine... Mi-a fost asa de drag... si sper ca nu a facut-o pentru ca ii era frica de ceva... sper cel putin, caci are calificative foarte bune si despre alte evenimnete nu stiu...
Dar mi-a dat asa un fior...
De ce in primul rand ne gandim la lucruri rele si nu la ceva bun?
carmenp spune:
uita-te aici http://www.arcadiahospital.ro/, sunt doctori buni, sanatate multa tatalui tau, imi pare rau...
Citat: |
citat din mesajul lui Idaira sant disperata..tatalui meu i-au diagnosticat neoplasm renal cu metastaze pulmonare..va rog, stiti vreun medic bun care sa-l poate ajuta??!!!! in afara ca ma simt impotenta ca ma aflu departe de casa...macar o informatie..va rog.... Carla |
Ramonika spune:
l-carmen - te-am intrebat ceva pe pagina precedenta. poate ai omis postarea mea. daca vrei sa raspunzi pe privat, nici o problema.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz