Cu dragoste din Iasi (98)
Raspunsuri - Pagina 18
Darria spune:
uitasem
Gety: asa am crezut si eu ca o voi aduce inghetata in casa dar a fost exact invers. Era suficienta o bluza si haina de fas. La picioare ciorapei normali(nu dublati) si pantaloni dublati fas. Daca-i dadeam un pulover transpira si era mai rau.
Inghetata veneam eu cu toate ca eram cal de sanie
iulia-stefy spune:
Va ofer o felie de tort si sampanie pentru pititci....
Am nevoie urgenta de o recomandare de medic oftalmolog in Iasi. Pentru copiii. Multumesc.
Darria, multumim. Eu la dansa nu am mai fost de ceva vreme si nu mai stiu exact programul. Eu vorbesc cu dansa la telefon.
Uite aici date despre d-na dr.
Dr. Rugina Auricamedic pr. pediatrie, imunologie-alergologie
SECTIA PEDIATRIE II
SPITALUL CLINIC DE URGENTA PENTRU COPII SF. MARIA si
CENTRUL MEDICAL TRANSMED EXPERT,Iasi
Sos. Nationala nr.178-180(zona Podu de Piatra)
tel.0232/22.22.72.
0740.908.289.
0740.666518
Transmed e o cladire inalta, un turn in Podu de Piatra, cum vii din statia de tramvai spre Podu Ros.
Darria spune:
Lacramioara: multumesc
pediatru oftalmo: d-na dr. Bogdanici. Nu stiu unde are cab. acum(il avea langa Mitropolie, daca retin bine) dar poate fi gasita si la Arcadia.
Nu am ajuns la dumneaei dar am primit recomandarea de la med. pediatru si de familie. Au mai fost atunci cateva nume enumerate dar am uitat
alexz spune:
Help needed.
Juniorul meu implineste 5 ani la inceputul lui ianuarie si tine neaparat sa-i fac ceva gen bairam la care sa se betivaneasca alaturi de colegii/colegele de grupa mijlocie. Cine ma poate ajuta cu niste date referitoare la vreo sala mai simpatica? Eventual si niste preturi?
GabrielaG spune:
La multi ani pentru sarbatoritii de azi, fie ei pitici sau parinti, cei cu numele de Nicolae, Nicoleta, Nicu...si mai stiti voi care!
Sa fiti sanatosi dragilor si norocosi!
Alexz, o locatie excelenta este Fan Party , au spatiu generos si este si spatiu pentru parinti, etc...Preturile sunt ncam 50 de copil, dar am inteles, ca daca sunt peste 10 sau 15 copii, pretul scade.
O zi frumoasa,
Gabriela si baietii
P.S. Si bineinteles am costume de inchiriat acum pentru serbari, daca aveti nevoie.
alexz spune:
Citat: |
Alexz, o locatie excelenta este Fan Party , au spatiu generos si este si spatiu pentru parinti, etc...Preturile sunt ncam 50 de copil, dar am inteles, ca daca sunt peste 10 sau 15 copii, pretul scade. |
50 de lei pe cap de junior? Asta ar insemna macar vreo 500 de lei distractia... Scumpisor, ca sa zic asa... :-<
amironeanu spune:
La multi ani de Sf. Nicolae! Sper ca toti copii au fost cuminti si Mosul le-a umplut ghetutele! Si la multi ani tuturor sarbatoritilor din aceste zile!
Eu stiam ca d-na Bogdanici e plecata, chiar as vrea sa stiu daca s-a intors. De 4 ani mergem cu Stefi la ea, in toamna nu am reusit sa dam de ea, cabinetul care era in Pasajul Stefan cel Mare era inchis.
Petrecere se poate face si la Carrefour Felicia si la McDonalds, dar chiar daca este ceva mai ieftin 250-350 lei eu recomandat Fun Party. Este minim 500 lei/10 copii si apoi cite 20 de lei pentru fiecare copil suplimentar. Dar au spatiu adecvat si copii mei au fost foarte incantati de toate petrecerile la care au fost acolo (dar, cred ca ei au fost incantati de toate petrecerile, indiferent unde au fost). Mai este un loc pentru petreceri, prin CUG, spre capat, pe o strada paralela cu bulevardul, pe langa case. Nu stiu sa explic mai exact si nici nu stiu cum se cheama si nici cat costa.
alexz spune:
Citat: |
Petrecere se poate face si la Carrefour Felicia si la McDonalds, dar chiar daca este ceva mai ieftin 250-350 lei eu recomandat Fun Party. Este minim 500 lei/10 copii si apoi cite 20 de lei pentru fiecare copil suplimentar. Dar au spatiu adecvat si copii mei au fost foarte incantati de toate petrecerile la care au fost acolo (dar, cred ca ei au fost incantati de toate petrecerile, indiferent unde au fost). |
A fost si Codi o data la Fun Party, ca invitat, si a fost foarte incantat. Ar putea fi o varianta, chiar daca pretul nu ma aranjeaza din cale-afara. Oricum, cel mai probail o sa ma plimb pe la fiecare, sa vad cam cum stau la capitolul dotari. A propos, mai era la un moment dat o sala pt copii intre Doi Baieti si Flora, la strada. Stie cineva ceva de ea?
ioana spune:
Recomand FunFan, pe strada Sipotel, in Pacurari. Noi am fost sa vedem MagicLand, pe aceeasi strada, dar cativa metri mai sus am descoperit locatia asta si hotararea a fost unanima: aici facem petrecerea! Nu mai stiu exact pretul, dar a meritat din plin!
Ioana.
GabrielaG spune:
Sala dintre 2 Baieti si Flora s-a inchis (trec zilnic prin zona), s-a mai deschis una chiar lipita de curtea scolii 22, se numeste DaDDa cred, are covrigarie si magazin de haine la parter. Noi mergem cu clasa lui Matei acum la sfarsit de an si costa 35 lei de copil, dar sunt 34 in clasa.
Multumim Ioana ca ne-ai spus despre locatia noua de pe Sipotel.
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii