Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiut, noua ne-a zis dr ca antibioticul ii provoaca diaree, si cam la 5 scaune pe zi sa ne asteptam... asa a si fost.

Mycya, io stiu ca e ok cu perlute albe. Si al meu tot asa face dintotdeauna...

Imaya, ce comoara de baiat ai!!! Niste ochi superbi!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Larisa, ce familie frumoasa! Foarte bine arati! Lumanarea mi-a atras atentia, foarte faina! Copilasii tau sunt superbi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

M-am linistit ca nu e numai al meu barbat asa... Adica merge unde il trimit, face ce ii zic, dar no... Cand citeam de Maurice, ca al ei se trezeste cand plange Sara, i-o aduce la alaptat. Apoi chiar ieri citeam intr-o revista de bebei povestea unui tatic ce isi ajuta sotia la fel, ii aducea copilul la alaptat, apoi il tinea la scos gaze, apoi il adormea... I-am povestit si la al meu, iar raspunsul : "Pai ce rost are sa se trezeasca amandoi?"...

Poze

fara sa il laud, ca e al meu sot dar parca despre el ai vorbit ...noaptea se trezeste cand il aude pe Matei si mi-l aduce in pat sa il alaptez, apoi il ia pe umar sa scoata erul si il pune inapoi la el in patut sa doarma ...doar cat il alaptez eu il vad ca inchide ochii uneori de somn dar ii deschide repede de frica sa nu adoarma

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

si poze mai vechi cu noi

http://picasaweb.google.com/roparo/Noi#

cris, eram racita bocna si verde de oboseala....nu conteaza.
bumblebee,
oana, acuma astept io pozele tale...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#

Mergi la inceput

Oana, esti norocoasa ca te ajuta sotul! Acum si al meu l-a culcat pe bebe, ca a vazut ca am fost suparici... L-a pus in patut, si l-a tinut de mana pana a adormit... Se simte prost...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

M-am linistit ca nu e numai al meu barbat asa... Adica merge unde il trimit, face ce ii zic, dar no... Cand citeam de Maurice, ca al ei se trezeste cand plange Sara, i-o aduce la alaptat. Apoi chiar ieri citeam intr-o revista de bebei povestea unui tatic ce isi ajuta sotia la fel, ii aducea copilul la alaptat, apoi il tinea la scos gaze, apoi il adormea... I-am povestit si la al meu, iar raspunsul : "Pai ce rost are sa se trezeasca amandoi?"...

Poze

fara sa il laud, ca e al meu sot dar parca despre el ai vorbit ...noaptea se trezeste cand il aude pe Matei si mi-l aduce in pat sa il alaptez, apoi il ia pe umar sa scoata erul si il pune inapoi la el in patut sa doarma ...doar cat il alaptez eu il vad ca inchide ochii uneori de somn dar ii deschide repede de frica sa nu adoarma

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

bey ce se mai linistise cristina..ai mai pus si tu putin jar pe foc. iar isi ia omu' cristinei omor in seara asta
cristina, nu le baga in seama...is rele mah

Mergi la inceput

Citat:

Oana, esti norocoasa ca te ajuta sotul! Acum si al meu l-a culcat pe bebe, ca a vazut ca am fost suparici... L-a pus in patut, si l-a tinut de mana pana a adormit... Se simte prost...

Poze

n-am zis io io in locul lui as sterge umbra DC-ului de pe calculator...dar cred ca nu stie saracul de unde ii vin belelele...

Mergi la inceput

Larisa, , chiar vroiam sa ii zic Oanei ca mai rasuceste si ea cutitul in rana... Dar stiu ca nu cu intentie...

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Larisa, , chiar vroiam sa ii zic Oanei ca mai rasuceste si ea cutitul in rana... Dar stiu ca nu cu intentie...

Poze

pai nu e cu intentie mai ca ea nu a citit tot din urma...dar las' ca ajunge ea si la depresia ta si isi musca mainile. ce sa-i faci...daca nu se invata minte sa citeasca mai intai cele mai recente postari...
oana...ai laudat sotul si te-ai culcat gata?
bey...io glumesc aicisa da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ma pregatesc sa schimb cap

Mergi la inceput