Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Buna ziua si de la noi si multi !
Astazi suntem mai bine dispusi (atat mami cat si bebe). Ma laud si eu: al meu fecior a dormit aseara de la 22.15 pana la 07.20 fara trezire!!!
si am inceput sa papam si noi la 3 ore, cel mai devreme la 2 ore!!!!!
Imi cer scuze pt aseara dar eram cam nervoasa si m-am saturat sa fiu urmarita ce scriu.... Am niste d-ra batrane care nu vor sa inteleaga ca sotul meu este o insurat si il sune sa il anunte ca au vazut poze cu am meu fecior si ca citesc ce scriu eu pe forum. (abia nascuse ca i-au si trimes sms ca au aflat ca avem un baiat) Ca a fost un mare crai si a umblat si ccu cate 4, 5 deodata ..... asta nu e pb mea. cu mine s-a insurat ca am fost singura care nu i-a cedat si a stiut sa-l puna la punct. ca ii place sa se joace cu femeile....
In fine, chiar nu ma intereseaza trecutul lui atata timp cat este foarte atent cu mine si cu bebe si ma ajuta cat de mult poate, tinand cont ca face naveta in fiecare we.
Gata, m-am descarcat si sunt fresh!!!!
Am recuperat si eu capitolele trecute, nu am retinut prea multe dar:
LMA pt cel mai mare delfinas - Andrei 4 lunite!!!
Rodi, imi pare rau pt Isa, sa isi revina cat mai repede
Crispo, ma bucur ca delfinasul tau si-a revenit iar tu arati super chiar daca ai 70 kg.
Diana, felicitari pt productie!
Giorgia, ce fetita nazdravana ai, sa va traiasca.
Aelita, placut filmuletul, placut copiii tai.
Sa-mi mai aduc aminte!
Crissy, vrem poze cu Beatrice, luptatoarea odiseei!
AAA, Rodi, parca tu intrebai de scaun cu fata la mers. eu deja l-am trecut la scaun catel 0+ si l-am pus cu fata la mers. Bogdan e tare incantat ca se uita pe geam. Imi vine sa-l pap cand il vad cum ii fac ochii ca girofarele pe geam!
Atat mi-am adus aminte acum, cand m-ai am timp va mai scriu. Ce dor imi este de perioada cand aveam timp sa stam la povesti, nu ca nu imi place perioada asta, imi vine sa imi pap delfinasul si nu-mi vine sa cred cat a crescut si cat s-a schimbat de cand l-am nascut.
Nu stiu daca am fost coerenta, dar scriu pe fuga si vroiam sa va scriu cat mai multe.
Va si imi sunteti tare dragi!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

A plecat nepotelul la ora 15.am avut noroc ca Miguel a dormit mult.PREA MULt asa incat a trebuit acum sa scot lapte cu pompa,pt ca eram plina,si sa il arunc,pt ca nu am scos tot,doar cat sa nu ma mai doara.

cum m-am descurca?MA DOARE-N GAt!!!!!!!!!!! atata vorba,atatea explicatii ,sa le acopar lor vocile si zgomotele de jucarii,sa ma inteleaga ,ma doare si capul !
bine ca a fost scurt cu patru...

cu masa?noroc ca aveam mancare de ieri,oricum le-am dat tarziu ca nu am avut cu cine sa ma mai inteleg..

am supravietuit !!!!!!! cu o cafea in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

SORINA,sa le transmitem noi,pe aceasta cale,curioaselor,ca pot privi poze si citi cat vor,dar sa ramana in anonimat?
Daca el nu a considerat necesar sa le anunte ,pe fostele,ca sotia lui a nascut,ar fi trebuit sa realizeze singurele ca nu e cazul sa il felicite ,nici sa intre in contact cu el.
tu nu te mai supara,pana la urma poate chiar nu vor sa iti faca rau,sunt si cazuri in care fostele raman doar amice fara sa fie periculoase.Ai incredere in voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetele, dragutele, noroc cu incurajarile voastre, ca altfel nu stiu ce m-as face...

Alina, .

Aelita, ma intrebai daca plange cand mergem in oras... Nu stiu, ca de prea putine ori am iesit... O sa incerc sa ii pun scoica in masina in fata, sa merg un pic cu el, si poate sta... Alta solutie nu am... Acum o sa mai sun din prieteni, sa le spun ca perioada de carantina s-a terminat, daca vor sa treaca pe aici...

Am iesit azi in gradina, ca de obicei, si in sfarsit a dormit 2 ore legate, ca mai nou tot cate o juma de ora numa... Si am stat iar singura, langa el, cele 2 ore... Mi-ar fi placut intr-un parc, cu alte mamici, sa mai intreb si io ce culoare are kk bebeilor lor, sau cum dorm, sau... Hai ca imi revin io! Mai are omu si zile mai proaste, trecem peste ele. Ma tot rog la DD sa imi dea putere si intelepciune, si ii multumesc pt copilul sanatos si cuminte!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Sorina as avea eu un emoticon pt cititoarele rau voitoare dar ma abin sa il postez daca totusi vrei da-mi un accept si vin in fuga cu el . pt mamicuta si puitul ei un

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu tot stresata sunt cu andrei am sunat-o pe pediatra, dar nu a raspuns, mai incerc..

pe langa agitatie, doarme si foarte mult! practic asta face acum, plange, mananca si doarme! foarte putin sta treaz...de ex a avut 2 sau 3 reprize de somn de dimineata, la 1 jumate am iesit afara, a dormit pana la 4 jumate aproape (fara maraieli, somn in carut), am venit in casa, a papat, si acum doarme din nou...la el in patut

am facut ceva galagie cand l-am mutat in patut, s-a trezit si s-a culcat la loc fara maraieli...

ochisorul nu mai curge, doar dimineata...ma mai uit!

azi noapte a dormit bine, deci nu avea de ce sa fie obosit off, tare e greu cand sunt mici si nu iti pot spune ce ii doare

andreea eu ii dau acum chamomiila, deci i-ar face bine si daca ar fi de la dintisori...

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Mi-ar fi placut intr-un parc, cu alte mamici, sa mai intreb si io ce culoare are kk bebeilor lor, sau cum dorm, sau... Hai ca imi revin io! Mai are omu si zile mai proaste, trecem peste ele. Ma tot rog la DD sa imi dea putere si intelepciune, si ii multumesc pt copilul sanatos si cuminte!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

asa si io cu mersul in parc , as vrea sa mai schimb o vb cu cineva dar . ma asez frumos pe o banca si stau cate 2-3 ore si privesc in jur, am capul mai rau ca un girofar daca nu am cu cine vb imi caut ocupatie cu observatul....
si eu ii multumesc lui Dumnezeu ca e sanatoasa si il rog in fiecare zi si seara sa fie toti copiii la fel si sa ne dea multa rabdare si putere noua parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Am fost si noi afara...am stat de la 3 pana la 5...am fost in parc...pitica a stat cuminte in carut cu ochii cat cepele...a adormit in parc apoi la intoarcere s/a trezit,a plans putin ca vroia in brate dar apoi s/a calmat...acum doarme,sa vedem cat

Aelita super mama...ai facut fata la 4

Crispo ma bucur ca esti putin mai bine

Racusor nu cred sa fie totusi de la vaccin...parca vineri l/ati facut...e posibil de la dinti...-ici lui Andrei sa fie mai bine

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Mycya- e de la dermatita rana dupa ureche...asa am avut si noi prima data face bubite si daca nu lei dai din timp cu crema emolienta ajunge sa supureze si sa faca cojite...noi am avut si in ureche bubite..acum il dau zilnic cu apa termala si trixera trebuie sa folosesti creme,gel pt baie speciale pt piele atopica gen avene trixera sau mustela stelatopia,creme emoliente fara parfum...dermatita asta trece dar revine din cand in cand...de obicei cand intra in contact cu alergenul care o provoaca...eu am fost f suparata cand am vazut ca si David a facut dermatita...stiam de la Antonia cum e
sa treaca repede bubitele

Crispo-te inteleg f bine stiu cum e sa stai in casa...o iei razna...fa tot posibilul si iesi din casa nu in curte si o sa fie altfel
si eu duminica sunt ciufuta nu stiu ce am...probabil din cauza ca e si sotul acasa si ma astept la prea multe de la el si ma indispun..dar vad ca si ai vostri sunt cam la fel...mama tot mama ramane

am fost la plimbare si doarme David de nu mai poate trebuia sa pape la 17.30 si nici acum nu s-a trezit...stau si-l astept cu tzitzi plina

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Sorina as avea eu un emoticon pt cititoarele rau voitoare dar ma abin sa il postez daca totusi vrei da-mi un accept si vin in fuga cu el . pt mamicuta si puitul ei un

si pt aelita.
ps: la cine ma refer eu nu sunt asa binevoitoare ca de cand m-am maritat m-am saturat de postari pe net ca pe unde imi umbla barbatu, ca ce face..... din astea. d-rele foarte curioase cum arat, ce studii am si din astea......
eu stiu ca nu m-am maritat cu un sfant si stiu foarte bine ce a facut la viata lui dar asta e pb mea, casnicia mea si nu am nevoie de "sfaturi binevoietoare" de la fostele mandre si chiar mi se parea culmea tupeului ca dupa 2 ani de la casatorie sa mai caute pe net cate ceva despre mine.
Fratele meu, s-a insurat si cu mine de gat moare!!!!!
Si inca ceva. id meu de mess este creata21, daca vreo "cititoare" are ceva sa-mi spuna sa imi spuna acolo si sa nu-si mai streseze neuronul sa urmareasca acest forum!
Pupici la fetele mele dragi!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput