Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Cristina, draga mea, te inteleg foarte bine...e normal sa plangi, sa te descarci, dar incearca sa vezi si partea plina a paharului...in curand Vladut va creste si o sa poti iesi cu el si singurica...daca acum n-ai curajul...o idee buna ar fi sa-l scoti in marsupiu(daca nu ai sling)...incearca sa mergi mai intai pe distante mai scurte, apoi treptat poti lungi traseul...daca vrei sa te rasfeti, ia cu tine o prietena buna si de incredere la coafor, cosmetica, magazine ...

ca o incurajare, sa stii ca e mai usor cu un copil decat cu 2...eu dca vreau sa merg undeva, apoi tre sa fac programul dinainte, sa-l duc pe Eric la socri, pe Filip sa-l las cu mama, deci tre sa gasesc o zi in care sa se paota sta cu amandoi...complicat, ce mai...am si eu multe restante in ceea ce ma privesrte, incerc sa le iau pe rand, sa programez totul asa incat sa reuesc sa fac ce-mi propun...e greu, stiu, dar eu zic ca va iesi si soarele cat de curand...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

of, mai cristina..intr-adevar, uneori poate fi obositor sa tot bebelesti toata ziulica.
si pe mine ma dispera oamenii aia..cica..nu te sun, sa nu te deranjez..eu tot le spun sa sune linistiti, dc pot raspund, dc nu nu..oricum tel le tin in birou, unde nu doarme nimeni.
eu mai ies cu piti la plimbare si "socializez" dar sa stii ca de multe ori nu am chef de discutii..cat mai mananca.cat a crescut ..cat doarme etc etc..
eu acum mai citesc cate ceva- literatura japoneza tot imi cumpara sotu

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

apropos de dormit...Andrei nu adoarme singur, de unde atata bucurie! la tzitzi sau in brate, plimbat! atat....dar am zis sa le iau pe rand, mai intai il pun ziua de fiecare data cand doarme in patut, ca sa stie ca acolo trebuie sa doarma...si usor usor, cand se obisnuieste, incep sa ii citesc povesti, sa ii dau sa se joace, si poate o sa reusim pana la urma sa se culce si singurel

copilul nasilor cica doarme singur de la 4 luni jumate, ii dadea o jucarie si adormea Andrei daca e singur si oboseste trage niste urlete intai

Cris iubita, te cred ca uneori poate fi greu, ca stai toata ziua numai cu copilul si nu iesi , dar incearca sa il lasi cu sotul exact cum ziceai tu, dupa ce a mancat si e linistit, macar jumate de ora pentru inceput, apoi o ora...usor usor o sa te linistesti si o sa ai incredere in sot eu numa cu sotul am curajul sa il las pe Andrei, ii da si biberon, se joaca...numa nu l-a schimbat pana acum...si am fost la control, la mall sa imi iau haine, la serviciu...e taticul lui, se descurca baietii, numa tre sa il lasi! nu cu soacra, cu tati! eu nici cu mama nu l-am lasat eu ma pacalesc cu forumul, cu ferma, cu filmele, vorbesc la telefon...mai pe blackberry sa vad ce mai fac astia la serviciu...si simt ca inca sunt in lume

denisa sa fie bine printesica, poate a fost doar o etapa!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna
Cristina, eu mi-am facut numarul sambata, dar m-am certat cu sotu rau, plansete, ca m-am saturat, ca nu pot sa las copilul cu nimeni sa ies si eu sa ma relaxez, ca ma trezesc cu groaza dimineata, ca nu mai stiu cu ce sa-i ocup timpul lui Raul, S-a lasat cu vb grele din partea mea, dar dupa ce am plans 1/2 ora , m-am descarcat si apoi m-am dus si mi-am cerut scuze.
Ar tb sa nu mai cred ca doar eu pot sa am grija de Raul si sa mai ies si eu singura la cumparaturi, la o cafea, etc...ca daca nu, iar o voi lua razna peste cateva saptamani...
La multi ani Andrei!!!
Oana , sa-ti traiasca crestinasul, sa fie sanatos si cuminte!! Cuma fost la botez?
Lui Raul asa de tare i-a crescut parul, ca ii intra in ochi!!, tb sa-i scurtez bretonul...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

aelita, mortali puii tai...se inteleg bine, totusi...

paula, unde faceti botezul pana la urma?

larisa, cand ne pui pozici de la botez?

tina, ref la hainute din SUA, am gasit un site de unde poti comanda, sunt f multe magazine, atat pt noi cat si pt cei mici: www.ladysclub.ro

chestia e ca dureaza mult transportul plus ca te si costa...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Denisa, tot vroiam sa iti zic: legat de spirulina, nu are nimic daca trece mai mult timp pana mananci, ideea era sa iei spiru inainte cu o juma de ora, ca sa iti mai taie din pofta de haleala... Legat de stersul copiilor pe maini - cu nimic... e buna ideea ta cu ceai de muse, io nu il sterg, ca nu ii umbla mainile prin multe locuri... Sper ca nu are nimic dodolina ta...

Eladea, Victo, . E greu, ca nici cu slingul/hamul nu pot merge, ca e mult de pedalat... Si nu este nici trotuar... Deci numai cu masina... O sa imi fac curajul si sa incerc solo, fara stirea sotului... Io stau intr-un cartier mai retras (cum ar fi Floresti sau Baciu pt Cluj), bine nu aceeasi distanta, dar tot e de mers nitel...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

andreea abdrei e la fel, la drum lung doarme, cand se opreste masina incepe sa urle

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Crispro, sa stii ca si eu ma incadrez la unele aspecte despre care ai vorbit. N-am mai iesit pe nicaieri, decat la cumparaturi. Eu mai ies la plimbare cu Natali, dar in apropierea casei. Sotul nu poate s-o tina prea mult in brate ca are probleme cu coloana de la accident, deci nu pot s-o las cu el prea mult timp. Ca sa mergem la o nunta (am facut doar prezenta) am chemat-o pe mama tocmai din Tulcea pt o noapte.
Poate cand o mai creste o sa fie mai bine, o sa-l poti lua cu tine si la intalnirea cu fetele.
Cu nasii nu sunteti prieteni? Eu le spuneam de la obreaz sa fumeze pe balcon. Eu sunt mai nebuna cu fumatul. Pe unde sunt, pe strada, in parc... daca ma deranjeaza un fumator il rog frumos sa pastreze distanta.

E bine ca te descarci. sa-ti revina mai repede optimismul.

Prietenele nu pot sa te viziteze acasa??

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, la Vila Tusa facem pana la urma..e mai pe buzunarul nostru, ne da si o camera gratis..e si spatiu afara pt copii...tre sa duc meniul. si tre sa comand niste aranjamente folarale.
oo cristina..pai si eu stau intr-o zona fara parc, fara trotuare, vai de noi (in Buna-ziua)..asa il plimb dimineata, printre blocuri, prin noroaie si hartoape.
dc misc caruciorul, de regula doarme..sau sta cuminte, nu mi s-a intamplat sa fie satul si sa urle dc e in carucior.
dar dupa-amiaza de regula (adica 90%) iesim in unul din parcurile din oras, cu sotul si cu Stefan.sau la Cora, sau la mall, depinde. eu zic sa ii spui si sotului tau sa iesiti dupa-amiza in centurl orasului..sau undeva unde se poate plimba caruciorul..mai stati la o terasa, mai intalniti cunoscuti..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, Paula, . Apoi la gandul ca vine iarna, chiar nu mai ies la plimbarit pe bulevard... Deci, urmatoarea iesire la primavara, cand deja copilul va iesi cu bicicleta...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput