Fluturasi de martie-aprilie 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna tuturor burticilor!

Cita liniste pe aici, sper Soarele sa ziua de dumineca sa va fi scos din casa la plimbare alaturi de familiile voastre dragi.

Eu din pacate am calcat in urmele andreei sunt foarte racita, tusesc, ma doare gitul, ...si incerc sa am grija de mine cit pot de mult.

bb_yasmi doar acum am vazut pozisoarele tale, ...f bine iti seamana micuta, este o frumoasa foc
kim iti spun si eu cu intirziere LA MULTI ANI!
pentru ziua de ieri, niciodata nu este tirziu, nu?!

ally ajung si eu in Bucuresti doar miercuri, la 18.30 am eco, inainte sau dupa mi-ar fi placut si mie sa ma vad cu voi...
In cazul in care ajung de marti, eu la net nu mai am acces si poate reusesc sa dau de voi, un nr de tel pt contact pe PM se poate?
Sau poate va razginditi si ne vedem miercuri Ai si tu eco miercuri, la ce ora?

mandreec ma bucur tare mult ca aud ca esti mult mai bine, usor usor trebuie sa-mi revin si eu, MUSAI! am zdruncinat-o pe bebelina tusind de numa numa...

strumphy ce imi place de tine cum detaliezi inghetata savurata ieri, ai norc ca nu poftesc, altfel...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici

catank si tu ai racit?? ai grija de tine sa te faci repede bine.
mai fetelor, voi dormiti dezvelite?

mandreeac ma bucur ca te simti mai bine

strumphitza cum este vremea la voi de mananci inghetata?? la noi este asa un frig ca ingheata si ceaiul.

deea si catank voi ati inteles gresit ce a zis bb_yasmi. poza cu iasmina este aia colorata si aia alb-negru este poza cu tati de cand era mic. nu este bb_yasmi in ea.

deea imi pare rau ca nu te odihnesti cum trebuie. nu stiu ce ai putea face sa poti dormi. incearca seara sa fii mai linistita, bea un lapte cald,sa te pui devreme in pat, te mai uiti la tv si sa vezi cum te ia somnul. eu seara ma uit la tv si incet, incet ma preling pana adorm.nici nu apuc sa vad un film tot.

kmy cum ai petrecut ieri??

salo_sama sa fie buburuza sanatoasa. nu-i nimic daca nu este baietel cum ti-ai dorit, data viitoare poate iti iese baietel. important este sa fie sanatos.

ally bine ca precizezi si orasul cand zici ca ai ajuns acasa, ca ai ajuns nu stiu unde...ca nici nu mai stiu pe unde esti, atata umblatura pe capul tau.

antguess nu-mi zi ca aseara la ora aia tu faceai crema de zahar ars. eu la ora aia rupeam patu'

viss tu unde umblii? tot cu invatatu'?

toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Strumphy in zilele acelea nu am putut sa ne vedem cat ai fost, nu ca nu am vrut, ca doar nu am ceva cu tine, Doamne sfinte.

Catank si eu tusesc, am o tuse cam magareasca sa zic asa. Si eu l-am zdruncinat pe bebe cand am stranutat, cred ca se tot intreba mititelul ce faci mai mama ca nu mai pot. Multa sanatate iti doresc, sa ai grija de tine.

Yasmi .

Ally stabilim pentru marti sau miercuri, ca ar putea si Catank sa vina. Ce zici?????

Deea si sper sa iti treaca insomniile , ca si eu trec prin aceeasi problema. Nu ma simt obosita, dar nu pot dormi , ieri noapte nu am pus geana pe geana pana la 7 dimineata. Ma uitam la tv si mie nu imi oboseau ochii??? Nu imi venea sa cred, parca as fi consumat cofeina, desi muncisem tare mult si statusem in picioare.

tuturor si sa aveti grija ca vremea aceasta ne cam da de furca.

Apropo ca tot ati vb si voi, Maduta si Simo daca nu ma insala memoria, aseara am vazut cu ningea la munte si mancam niste biscuiti Belvita Start cu fructe, care miros efectiv a sarbatori de iarna. Abia astept sa fie caldurica in casa, sa miroasa a cozonaci, brad, portocale, scortisoara, offffffff ce de arome imbietoare. Anul viitor o sa fim si cu bebicii nostri de Craciun. Abia astept. Hai ca m-a apucat melancolia si mai sunt vreo 2 luni si ceva pana la Craciun.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Roxy

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac daaa, la anul o sa fim cu bebicii de sarbatori. ce frumossss

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

A iesit soarele si la London si imi face cu ochiul, sotu` zice sa iesim dar dupa atata umblatura brambura ieri nu imi mai arde, weekendul viitor . Azi stam acasa si il pun sa traga cu aspiratorul si sa monteze bibliotecile ca in camera de la etajul 2 am o harababura de nu imi vine sa mai intru deloc pe acolo, ma ia cu durere de cap cand deschid usa

M-am trezit devreme azi , la 4 ca mieuna matza aia batrana jos in bucatarie si m-am dat jos din pat sa ma duc sa vad ce vrea , ca imi venea sa iau parul si sa-i aplic cateva pe spinare sa o las lata dar ea dragutza era deja priponita la usa si mieuna de mama focului sa ii dau drumul afara, la 4 dimineata, intuneric si frig si ea a vrut afara am lasat-o in plata domnului si m-am rugat sa il intalneasca pe Mr. Fox si poate nu o mai vad deloc de azi inainte.
Apoi am mai dormit un pic pana pe la 7 si un pic si s-a trezit sotul si am stat in pat amandoi la povesti vreo 2 ore... subiect de dezbatere: bebe si cum ne va influnenta viata si daca o sa stim cum sa avem grija de el , apoi dupa ce am tras concluziile la subiectul bebe am inceput amandoi cu amintiri din copilarie si am ras si ne-am chicotit mult in pat amandoi sub plapuma si dupa asta lui nu i-a mai ars de somn dar mie imi cau picau ochii in gura si m-a lasat singura in pat si am dormit vreo trei sferturi de ora si el s-a dus jos in living la TV.

Roxy, ieri au fost cam 18-20 grade dar un pic innourat dar a mers super bine inghetata aia ... eu cam la 20 grade deja ma sufoc , ca doar m-am aclimatizat aici

Antguess, sper sa aveti o zi frumoasa azi in familie

Ally, asa-i ca nicaieri nu-i mai bine ca la mama acasa? Sa iti fie de bine si sa petreci frumos

Andreea, stai linistita ca glumeam si eu, doar nu ma vezi ca ma tin de prostioare tot timpul ? Cat despre colinde si zapada si miros de portocale si scortisoara, deja am cazut pe ganduri dar mai este un pic pana la Craciun

Deea, nu stiu ce sa te sfatuiesc in legatura cu insomnia ta, dar sa stii ca laptele caldut inainte de nani te-ar putea ajuta sa te calmezi si sa adormimai usor si sa dormi mai bine. Sau ceai de tei cu miere si lamaie, plus ca previi raceala Incearca intr-o seara o cana de lapte caldut si in alta ceai , sa vezi daca te ajuta si apoi mai vorbim

Catank, sanatate si sa iti revii repede sa nu il zdruncini prea mult pe bebe

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Toata lumea la plimbare? A iesit soarele si pe la Bucuresti ?

Eu am 2 intrebari fetele care vreti sa raspundeti :

1. Voi va mai treziti noaptea des sa mergeti la baie pentru pipi ? Eu am intrat in sapt 17 si parca merg mai des , de 4-5 ori pe noapte cel putin , daca nu si mai mult daca beau multe lichide in ziua respectiva, imi cam franjureaza somnul si ma cam enerveaza. Cat mai tine starea asta ? Sau o fi de la vreo infectie urinara ceva? Nu ma deranjeaza nimic, m-au mai durut un pic rinichii si am retinut apa ca am cam mancat sarat cat am fost in ro si pe la \paris, dar acum sunt ok. E normal sa merg asa des la pipi noaptea? Ahh si in restul zilei nu prea merg asa des, merg nu zic ca nu, dar nu din ora in ora

2. Eu dorm inca pe burta, dar nu total.. asa mai inclinat pe o parte, nu stiu cum sa spun exact, ca nici pe o parte nu stau..sau asa ca o broasca si ma gandesc adesea daca nu o presez prea tare pe bubulina mea ? Cand o fi sa inceapa sa miste daca nu ii place cum dorm si o presez sigur imi da cate un shut dar acum stiu eu daca ii bine sa dorm asa? Mai profit un pic sa dorm asa ca dupa ce o creste burtoiul mare chiar ca nu o sa mai am cum sa dorm pe burta, pozitia mea favorita ca pe spate nu imi place deloc si nu suport sa stau, iar pe o parte nu prea, dar la nevoie o sa dorm si pe parti sau "din parti"

Cam asta , daca imi mai trec intrebari prin cap o sa va intreb

Multumesc anticipiat

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

si eu merg des la baie in timpul noptii, si cateodat nu ma mai ia somnul cu zecile de minute
am stat treaza si cate o ora si jum!!!!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

noi am venit de la plimbarici , am papat o supica si ne punem la nani.
asa e, roxy are dreptate! in poza colorata e iasmi si cea alb negru e tatal ei cam tot pe la aceasi varsta.

deea imi pare rau ca nu te poti odihni. incearca cu o baie calda seara, un ceai de tei, un pahar de lapte cald cu miere, pune te in pat atunci cand te ia somnul, nu inainte sau mai tarziu. eu dorm ca valiza-n gara....si la amiaza si noaptea (de pe la 00.30)

strumfule eu nu ma trezesc noaptea deloc, decat daca se trzezeste iasmi si atunci sa te tii.... dar in general nu am treaba. strumf consumi lichide seara??? asta poate fi un motiv. eu consum lichide multeeee (cam 2 l) in prima parte a zilei , pana in 13-14 si apoi pana seara maxim 1l. dar seara nu prea.
cat despre dormitul pe burta, eu nu am mai prea putut de la inceput. dorm cumva juma pe o parte si juma pe o juma de burta daca ma intelegi....oricum cu siguranta daca ai fi deranjanta pozitia nu ai mai putea dormi asa.

simo ai facut cumparaturile ieri?? ati reusit??

si eu astept party-ul iasminei, apoi nunta la care merg, apoi sa se nasca nepotelul meu, apoi Craciunul......petrecerea de Anul Nou.....eheheee....e incarcat programul!!!!
pana atunci astept sa treaca si sapt asta sa imi ajunga canapeaua....

deci cine spunea ca merge maine la eco???

luni: scrish , antguess
marti:
miercuri: catank, ally,deea
joi:kmy

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

shtrumphi, eu la baie merg cam odata pe noapte, mai mult niciodata. bine, mereu inainte sa ma bag in pat golesc vezica si ce-i drept, sarcina mea e mai micuta decat a ta, poate sa fie o dif de aici..

cat despre dormit am si eu aceeasi problema, toata viata am dormit pe burta cu picioarele departate, fix ca o broasca acum, desi burtica mea nu e foarte mare, a inceput sa ma incomodeze dormitul pe burta pentru ca simt ca "stau pe ceva". mai nou dorm cel mai mult pe partea stanga dar am capatat o durere de umar deja, si un strop de febra musculara...dar trecem noi peste toate pana la urma :)

14+

Mergi la inceput