Fluturasi de martie-aprilie 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
Deea99 spune:
CE tati este in poza aceea alb-negru???
vai da ce semanati...tu cu sotul
eu am crezut ca tot tu esti si am zis ..mai fata asta vrea amandoi copii sa semene cu ea...nah, ce sa zic si eu ca fiimea e bucatica taicasu si cand era mica o bunica in parc...mi-a zis ...da, dvs. sunteti bona nu???....acum e ce sa mai zic....da da....pisici..fata era blonduta , nu semana de loc cu mine...era super elegantzoasa si eu vai de mine....cu parul intr-o clama si cu ce apucam sa imi trag pe mine in graba cand ieseam din casa
mAndreea ma bucur ca esti mai bine...si refacere cat mai grabnica , ca am auzit ca circula niste virusi tare urati.....nici nu vreu sa ma gandesc daca se mai incalzeste vremea cat se vor raspandi...
asa ca fetelor sa bagam lamaie cu miere la greu si sa ne facem toaleta nazala zilnic....
eu deja am inceput cu astea...mi-am facut intr-un borcam lamaia cu miere si tot iau cate 2-3 lingurite pe zi
Yasmi acum am vazut ca ai intrebat ca sunt suparata pe voi...doamne fereste...chiar imi pare rau ca nu mai pot tine pasul cu voi...chiar daca sunt cam uituca si nu raspundeam frumos la toata lumea..toate imi sunteti dragi si asa ma bucur pt voi cand citesc de la eco sau ca sunteti bine
dar ma bantuie niste insomnii si sunt terminata....am cazut si psihic daca pot spune asa....uneori noaptea zic sa nu mai dau drumul la tv ca poate adorm la loc ..dar dau dintr-un gand intraltul si ajung sa plang si uite cum ajung de vad filme braziliene pe tvr1...il vad pe diaconescu...sau la realitatea...travel&living....sa vad un film bun ceva ma enerveaza si asta ca nu ma pot concentra
crede.ma ca daca vine seara eu sunt terminata....
ziua nu dorm ....uneori nici rabdare sa va citesc nu am...nu stiu unde ajung in ritmul asta
am mai scris ...lunea trecuta aveam 65kg...marti (parca) saptamana asta 64kg....ma si ingrijorez sa nu slabesc pe fond de oboseala si stres
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 17+
Deea99 spune:
acum chiar ma duc la nani...intai o baitza ca poate face bine la somn..
strumphitza spune:
Buna seara burtici !!
Acum am aterizat acasa, am fost plecata de la amiaza , cred ca era vreo 11 mai bine spus si abia acum am intrat in casa Nu ma intrebati cat sunt de obosita dar a fost frumos , mi-a facut bine ieseala .
Am fost la British Museum, iar dupa ce am vazut toate mumiile Egiptului m-a luat cu foame , am mancat de pranz la un restaurant italian de pe langa , niste paste si o salata super buneeee , apoi zic hai sa nu mergem acasa inca si ne-am dus in Notting Hill La market la Portobello, superb
Am mancat cea mai delicioasa inghetata mancata de mine vreodata oriunde in lumea asta, o inghetata italiana, nici la Roma nu am mancat o asa buna inghetata De acum inainte stiu unde sa ma duc sa mananc o inghetata sper buna sau sa imi trimit sotul in miez de noapte daca o fi si oi pofti I-am spus sa se pregateasca ca s-ar putea cat de curand sa il scot din casa la miezul noptii pentru inghetata de la Holland Park
Si acum sa vedem ce ati mai spus si facut voi. Vad ca antguess a avut zi de rasfat din partea iubitul, super tare , sa dea lectii si la ai nostri sa ii trimit adresa de mail al sotului ? Btw, ai un super baietel scump si simpatic foc, mancal-ar mama pe el cat e de frumusel ptiu ptiu sa nu ti-l deochi
Salo_sama, felicitari pentru fetita Hai ca incepe sa creasca numarul fetitelor
Copiloi, super poze si super burtica , asa imi place de tine , ti se citeste pe fata fericirea si parca sclipirea aia din ochi numai nu spune lumii cat esti de fericita ca vei fi mamica, am dreptate?
Andreea, ma bucur ca te simti mai bine si sper sa iti revii 100% cat mai curand sa ajungi al intalnirea cu Ally daca la intalnirea cu mine nu ai vrut
Anaxena, ceva gogonele ti-au mai ramas ? Trimiti via Londra cateva ?
Yasmi, pai azi trebuai sa dai lectimama , sa o pregatesti pe Iasmi cum va fi cu un pui mic in casa , iar ea trebuie sa fie fetita mare si cuminte si sa mai cedeze din jucarii , nu ?
Deea, tot cu insomnii mama? Eu care ma laudam ca am dormit bustean vreo 2-3 nopti dupa ce am revenit din ro, iaca am dat-o iar pe insomnii si azi noapte imi venea sa ii trag un shut undeva la barbat sa doarma sub pat ca m-a scos din pepeni cu sforaitul lui I-am spus ca s-ar putea cat de curand sa isi ia catrafusele si sa doarma in alt dormitor sau in living pe canapea daca doreste
Gata , nu mai stiu cine a mai scris si ce mai voiam sa spun, ramane pe maine... ca si maine e o zi , acum am de terminat niste struguri dar ma duc pe canapea langa sot in livinmg sa ne uitam la TV ca e un show fain
Va pup, noapte buna!!
BB on board!!! 16+
antguess spune:
roxy si miki, va multumesc frumos, da sunt f mandra de piticul meu dar e cam nazdravan si =l cam doare undeva de scoala...aici nu prea-s mandra. e baiat destept,stie tot, dar nu are nici un fel de interes. e cls II acum ....scrie ingrozitor...ma rog......in rest e o dulceata:D
Mamica mandra a lui Dani si 14+
antguess spune:
strumphitza, daaaa. m-am rasfatat, sunt vopsita, coafata si cu unghii rosii la picioare asa cum ii plac iubitului meu :))
multumesc pt ce ai spus de piticul meu...si eu il vad tare frumusel...lol...dar eu sunt mama lui :D dar sa mi-o zica si altii, parca mi se umplu ochii de lacrimi de mandrie....deh..mama de baiat....vai de mine
antguess spune:
asa....sa va mai zic.. hai ca umplu eu capitolul
maine vin fostul sot, iubita lui si fiul ei de 2 anisori la noi. vin sa-l ia pe fi-miu sa petreaca ziua impreuna dar inainte de asta i-am invitat la masa.
Am fost pe la auchan si a cumparat iubitul meu un titamai curcanul..maine face el curcan la cuptor si cartofi cu rozmarin si cred ca desertul il fac eu, crema de zahar ars dar...ar trebui sa-l fac acum sa se raceasca numai ca mi-e lene. cred ca o sa iasa frumos masa noastra de pranz in 'familie'
in seara asta ne ducem in TRIBUTE, acolo canta fostul meu sot ( e chitarist intr-o trupa) si mergem sa ne destrabalam cu ei...suntem a big happy familly. lol
mi-e cam rau dar beau o cafea poate imi revin
va urez o seara foarte frumoasa in familie alaturi de cei dragi voua
AllyLaur spune:
Buna seara burtici!!
Am venit si eu acasa(Constanta) in week pt a-mi lua ceva haine groase ca nu se mai putea sta .
Bebele meu, creste....am o burtica rotunjoara...aibia asteptam miercuri sa ajungem la echo...
Andreea, ma bucur nespus daca reusim sa ne vedem luni sau marti...nu-i problema...pt mine este ok Plaza...decideti voi ora...dar, sa stim mai din timp sa stiu ce fac cu programarile la masaje.
Deci, suntem 4 la intalnire:
Ally
Andreea
Madutza_draguta
Antigue(scuze....chiar nu mai stiu cum este trecuta)
Asteptam si alte inscrieri fetelor....va bagati??
Simonelu, nu vreau sa plec pana nu te cunosc, vin peste tine...Deea...te bagi?, Viss, de fapt toate cele din Buc...ca restul
Va ...o seara buna!!!
Ally , 15 bebe
AllyLaur spune:
Buna seara burtici!!
Am venit si eu acasa(Constanta) in week pt a-mi lua ceva haine groase ca nu se mai putea sta .
Bebele meu, creste....am o burtica rotunjoara...aibia asteptam miercuri sa ajungem la echo...
Andreea, ma bucur nespus daca reusim sa ne vedem luni sau marti...nu-i problema...pt mine este ok Plaza...decideti voi ora...dar, sa stim mai din timp sa stiu ce fac cu programarile la masaje.
Deci, suntem 4 la intalnire:
Ally
Andreea
Madutza_draguta
Antigue(scuze....chiar nu mai stiu cum este trecuta)
Asteptam si alte inscrieri fetelor....va bagati??
Simonelu, nu vreau sa plec pana nu te cunosc, vin peste tine...Deea...te bagi?, Viss, de fapt toate cele din Buc...ca restul
Va ...o seara buna!!!
Ally , 15 bebe
Deea99 spune:
Neatza!
Ally ma si intrebam de ce nu convoci o intalneala...pe mine ma ajantajeaza plaza . insa voi veni numai daca ma simt in stare.
ieri dupa cateva ore petrecute numai pe scaun , nu prea mi-a fost bine..iar azi noapte nu am dormit decat 3h..hai ca va plictisesc deja cu insomniile mele...
Cu scoala de soferi ce aifacut?...ai dat ex. sau te-ai programat....marti era examen pe la mine prin cartier si m-am gandit la tine
Antguess si eu ti-am admirat flacaul...lasa nu iti mai face probleme cu scrisul ..asa sunt baieteii si daca il duce mintea crezi ca-i important sa scrie frumos..nu mai au ora de caligrafie
si da....sunteti o mare familie moderna
Strumfytza , tu barem ai de cine te lua cand ai insomnii..eu dorm singura in camera la fiimea...am un pat la dispozitie...am liniste..am storuri maro care si ziua fac sa para ca-i noapte in camera si tot nu dorm
kmy_black spune:
neatza la toate burticile! va multumesc la toate pentru urarile facute in contul zilei de ieri!
kmy