Fluturasi de martie-aprilie 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dorinut superbe pozicile cu bebe si cu voi

dinora de asemenea, pozicile sunt foarte frumoase

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

dinora uite ca ti-a raspuns mandreeac ce este sana. este foarte buna, mie imi place foarte mult. eu beau si mananc de toate: si sana, si cascaval, si lapte, si branza....tot ce prind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Scuze pentru greselile si cuvintele lipsa pe ici pe colo din mesajul anterior, nu tiu ce mama naibii are tastatura acum, cred ca sunt prea multe firimituri de biscuiti pe sub ea

antguess, imi pare asa rau ca nu l-ai putut vedea pe bebe azi , stiu cam cum se simte genul asta de frustrate amestecat cu suparare si neputinta dar ca sa te incurajez, pana maine dimineata nu mai este mult si o sa il vezi pe bebe tzopaind

Mai roxy, dar tu mare activa mai esti , toata ziua plimbareala ... eu ieri am uract de cateva ori scrile pana la etajul 2 und emunea sotula asambleze o biblioteca si aveam limba scoasa de un cot cand ajungeam la el in camera oare mai tarziu in sarcina cum o sa fac ? dormitorul nostru e la etajul 1 si la parter nu am nici o camera de dormit, numai living si bucatarie, sa imi fac sediul cand o fi burtoiul mai mare sa nu mai urc scarile sus jos dar trebuie si sport si sa ma mentin activa ca ci daca urci si cobori scari si freci podele , se decklanseaza nasterea mai usor si nasti mai repede si usor Parca ma si vad cu o sapt doua inainte de DPN urcand si coborand scarile pana la etajul 2 de 100 ori pe zi
Cat despre matze, ppffff... m-am saturat de scris despre ele

PS: iar cred ca am scris cu picioarele, dar cred ca ar trebui sa curat tastatura de firimituri de biscuiti

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

pai care era propunerea ta ca eu am ratat mesajul in care propuneai :)

eu am vrb cu ally mai devreme la tel si nici ea nu stia nimic...ora..
locatia ramane plazza?

Mamica mandra a lui Dani si 14+

da plaza ora 16, la etajul 2 , dar sa veniti si voi cu alte idei.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+

Mergi la inceput

antguess imi pare rau ca nu l-ai vazut pe bebe azi. hai ca mai este putin pana maine si il vezi. nu mai fi suparici, bebe sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Tot eu Azi sufar de limbarnita... astept un curier sa imi livreze ceva si nu pot iesi din casa ca deja sunt imbracata sa ies la o plimbare si un pic de facut piata sa cumpar ceva legume si fructe

Felicitas, sa stii ca si eu i-am spus sotului despre toxoplasmoza si sctie si el ca a citit, a cu groaza cand citesti ce s-ar putea intampla cu bebe daca doamne fereste se prinde asa ceva de mine si nu am anticopri, Despre analiza sa vad daca ii am sau nu, nu stiu inca exact ca joi ma duc sa ma intalnesc cu moasa sa imi dea rezultatele la analizele ce le-am facut acum o luna O sa o intreb daca au facut si pentru toxo ca eu i-am spus moasei atunci ca am 2 pisici si as dori a stiu daca sunt imuna sau nu , dar la cat de aiurita si dua cu pluta e moasa mea, ma si astept joi la greseli oricum trebuie sa ii bat obrazul si sa ii spun cat de neprofesionista a putut fin acum vreo 6 sapt in urma cand mi-a incurcat analizele si programarile , asa moasa nu doresc la nimeni
Imi place tare numele tau, ma gandesc ca este Felicia? Am avut si eu o verisoara cu numele asta si mi-a placut foarte mult .
Cand pleci in Egipt la mare, la soare ?

Dinora, scump duamna, scump ... 2,99 euroi pe un kil de rosii?? da ce au mama? suflate cu aur ceva sau platina?? eu vorbesc care acum 2 seri am dat 3 lire pe un kil de struguri Deci nu se merita sa arunci cu rosii asa scumpe in mine

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

antguess hai ca nu mai e asa mult pana maine dimi.

dinora bine ai revenit!!!

mi-ati facut o pofta de iaurt/sana/cascaval/rosii cherry..... ce credeti ca mananc acum???? mi-am facut un platou cu cascaval cu piper, rosii cherry,castraveti, sunca si un pahar mare de sana!!

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

strumphitza ai dreptate cu ceea ce ai scris despre greutate si aspect fizic. asa este, fiecare este asa cum a lasat-o Dumnezeu si trebuie sa fim fericite ca suntem sanatoase si ca avem bebici sanatosi in burtica. ce mai conteaza ce se scrie de una si de alta.
viss nu trebuie sa pui la suflet chestiile astea, fiecare arata bine si mai ales acum graviduta si nu trebuie sa fii bat ca sa te simti bine. eu zic ca sanatatea noastra si a bebeilor este cea mai importanta.

Mergi la inceput

dinora 2,99 euro un kil de rosii?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy pai tot atat e si kg de rosii cherry....

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput