Iepurasi Mar-Apr 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria da fata tocmai ce-am pus de-o cafea, sa stii ca la un moment dat muream de somn dupa amiaza, daca nu dormeam era jale, am inceput sa iau fier si nu mai sunt asa , nu mai dorm pe mine

oana au preturi mari acum CA si HM sunt mai scumpi decat CA la majoritatea...de reduceri fac prapad, ma duc dimineata si ma bat cu babele, pardon cu femeile in varsta :)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Andra, fata, tu si bolnava esti o harnica! Auzi la ea cate a facut azi, iar eu, sanatoasa-tun, am stat toata ziua la calculator si nici ferma nu am! Macar am facut pe DJ-ul pt Mara.
Oanka, eu problema asta n-am avut-o niciodata, sa slabesc prea mult , asa ca nu prea stiu cum sa procedezi. Cred ca primul pas sunt analizele, asa iti dai seama de ce ar fi nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor, facem si noi azi prezenta, asa, intre doua iesiri, ca azi avem program de socializare

Meniul de azi:
- jumatate mango+jumatate mar la aburi+o pruna+o lingurita cereale orez
- legume cu curcan la borcanel, ca am luat masa la restaurant (nu i-a placut, a luat doar vreo 5 lingurite)
- dovleac placintar+jumatate galbenus ou+branzica.

FREEDELIA sa lasi numarul de telefon al prietenei tale, ca ii mai trimit si eu cate ceva, cand am.
Poate pana atunci ma hotarasc si imi iau si ergo de la ea .

Trebuie sa fac selectia hainutelor, care sunt de dat, care le mai pastrez (pentru urmatorul bebe) si imi este lene, dar trebuie, ca deja numai e loc in dulapul lui Albert, ca tot iau hainute noi...

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Mamici harnice...cum aveti voi si timp de copii si sa umpleti paginile pe aici!

Alina si Oanka, am intrat in posesia numerelor voastre si va multumesc!
Eu sper ca noi sa plecam sambata cat mai dimineata sa ajungem la o ora decenta in Iasi.
Ca loc de intalnire propun chiar zona de interes cu catedrala (sambata dupa-amiaza sau duminica pe la orele se liturghie), bineinteles mai discutam la telefon.

Am admirat cateva din pozele noi:
Ilinca de Bumbita, eleganta si frumoasa+un tort apetisant
Justina cu noile tinute -super!
Silvana-eleganta si haioasa foc!
Joy-domnisoara scumpa

Nu am enumerat nici un cavaler si nici restul de fetite cucuiete pt ca nu am apucat sa vad tot, dar imi fac eu timp dupa ce-i administrez acus un piure cu brocoli Petalei!
Va pup!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Fetele cu intalnirea de maine, ne vedem la trei la intrarea in parcul chindia? Noi pe la trei mancam supa dar daca e ceva, intru intr-o carciuma si i-o dau sau sun la Sanzi daca voi intarzia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Of ca greu mai tin pasul cu cititul...

Bine ai revenit Samaria, ma bucur ca sunteti sanatosi, cu serviciul te inteleg ca si eu sunt in aceeasi situatie dar incerc sa compensez dupa-masa si in weekend cat pot. Curaj si profita de perioada asta cat poti ca asa de repede trece

Inca nu am apucat sa ma uit nici la poze nici la filmulet dar deseara dupa ce il culc pe nenea Robin promit ca recuperez.

Despre ortografie si gramatica ce sa zic, eu eram pasionata la scoala de gramatica si am ajuns vai de mine la propriu, dupa nici 10 departe de tara am ajuns sa am multe dubii... daca fac greseli grave ma scuz anticipat

Am fost joi cu Robin la o tanti kinetoterapeut (asta o fi cuvantul ma intreb eu ca Raducioiu?) specializata pe bebelusi, am vrut sa merg pt a vedea daca Robin e dezvoltat normal d.p.d.v. motricitate, etc. Mi-a zis ca e in grafice pt varsta lui dar sa "uit" deocamdata de stat in fundulet, in picioare, intre perne, pe sub perne si alte chestii. Mi-a zis ca urmatoarele 2 luni e vremea lui de covoras, sa il pun cat mai mult pe burta pe un covoras (am unul din spuma poliuretanica) sa se intoarca, sa mearga de-a busilea, sa isi castige independenta. De asemenea mi-a zis sa nu sar imediat ce il vad ca se maraie de frustare, cica la primul copil mai ales parintii fac tot posibilul sa nu se supere nici macar cateva minute dar a zis ca nu ii fac un serviciu copilului si ca acesta trebuie sa invete sa isi stapaneasca frustrarile si sa faca ceva pt a le depasi (de ex nu ajunge la o jucarie). Normal ca asta inseamna sa se maraie eventual si nu sa inceapa sa planga/urle pt ca timpul petrecut pe covoras nu trebuie sa se transforme intr-o corvoada pt copil.
De asemenea mi-a explicat ca rostogolirile, impingerile in picioruse si manute ii dezvolta intelegerea de actiune-consecinta si ii alimenteaza creierasul cu informatiile atata de necesare dezvoltarii. mi-a aratat si cum sa il ajut sa inainteze de-a busilea, cum sa in pun/ridic de pe masa de infasat, unde anume mai trebuie lucrat (zicea ca nu are bazinul destul de flexibil, probabil cum e si un pic grasut).
poate vi se par si voua utile informatiile, mie mi-a prins bine sa le aud de la cineva ce a lucrat toata viata cu bebelusi, mai ales prematuri, desi sunt lucruri de bun-simt pana la urma.
va pup pe toate si mai intru.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Oana, Sinzi si turturor mamicilor care ne-au felcitat multumim mult!!!

Desi imi propusesem sa ii fac tortulet lui David am avut o zi plina si nu am reusit. El e bine (avem ceva mucisori, surioara deasemeni) adorabil si cuminte ca deobicei.

Am reusit sa citesc pe mareee diagonala capitolul 66. Oana nu stiu daca ai precizat, poate despre acesta e vorba, dar e bine sa te uiti un pic la Mirena (sterilet).

Capitolul 67 am citit de la pagina unde ne complimenta Lara. Multumim. Copiii merita aprecierile eu mai am de lucart pina la a fi in forma. M-am facut super bruneta de doua zile, mai trebuie sa fiu fit si ma declar multumita.
Vroiam sa iti spun ca am vazut ca se irganizeaza un concurs pe froum. Clipe de vara. Poza ta cu levantica ar fi top favourite!!!

Miria, am prins un mesaj al altcuiva care te incuraja in privinta reactiilor Damianei. O mamica de la grupul Dariei a facut aceasta comparatie. Gindeste-te ca si cum sotul ar aduce o a doua sotie in casa si ti-ar spune: draga mea, va iubesc pe amindoua la fel!

Denisa, draga mea draga, sa ai parte de multi ani fericiti si impliniti, sa ti se implineasc atot ce visezi pentru Maya ta scumpa si sa fii iubita si pretuita de toti cei care conteaza!!!

Mamici am schimbat browserul, am Opera si nu pot highlight-a numele. Daca cineva mi-a scris ceva important si am ratat trimiteti va rog PM.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ina multumim de informatii. Eu le gasesc tare utile. M-ar ajuta mult daca mi-ai arata si mie cum il ajuti sa inainteze de-a busilea.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

MIRIA, am elucidat misterulNoroc cu RoxiSuntem vecine si noi nu stiam....

Fetele, scuzati off-topicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Oana trebuie sa te contrazic. ce daca suntem multe? eu una va plac pe toate in egala masura. Pentru mine este de ajuns sa stiu ca toate sunteti niste femei care incercati sa fiti mamicile ideale pentru puii vostri. Daca se intampla sa avem pareri diferite legate de un subiect, nu inseamna ca una are dreptate iar cealalt nu. Ci doar ca sunte persoane diferite cu conceptii diferite. Nu putem decat sa selectam toate informatiile si sa le adaptam pentru noi. nu vad de ce s-ar supara cineva atat timp cat nu este jignita.

In alta ordine de idei.. ce se intampla cu cerealele astea mai fetelor?? Daca ii dau Tanyei mancarica sau fructe, mananca 2-3 lingurite, vrea ceai, iar mananca 2-3 lingurite, face pauza de joaca si mananca iar.. Cand vede cerealele trepideaza de bucurie si mananca fara pauza, fara sa savureze, imi trace castronu din mana sa manance direct din el, iar cand se termina se uita urat la el... abia dupa bea si ceai.. Oare de ce o face asa??

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput