Iepurasi Mar-Apr 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana eu as avea nevoie de reglarea tranzitului, doar ca nu stiu unde si care e hreanul aici!

dianami deci ultima masa solida e iaurtul nu? dupa il alaptezi pana a doua zi? intreb ca nu stiu nici eu ce sa.i dau seara...

bluekido tu ziceai de cereale, cand le faci in bol, de dat cu lingurita nu se fac apa?

anca nu nu e nici.o recomandare doamne fereste, singura recomandare generala e sa se introduca alimentele solide nepasate incet incet intre 9-12 luni, am sa pun linkul
asta e optiunea mea ca nu vreau sa stau cu stresul ca se ineaca
3 ani am zis exagerat

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

oana bine ca mi-ai adus aminte...de cand vreau sa organizez pozele lui ivan, cum am timp cum pun cateva la aceeasi varsta cu eric

admir pozele lui yaia, de fapt copilasii

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ROXI pentru reglarea tranzitului e suficient sa iei cate o lingurita de miere dimineata, pe stomacul gol.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Roxana da, ultima masa "solida" este iaurtul sau branzica, pt. ca abia le-am introdus. Dupa aceea il mai alaptez inca o data pe la 6.30-7 si o data la 9 (dupa masa asta doarme de noapte, mananca mult, din ambii sani).

Peste 1-2 saptamani, iaurtul il voi da doar ca gustare, iar masa de seara va fi ceva usor, tot din legume. De obicei fac budinci la cuptor, cum spunea si Ami, insa fara lapte, doar cu galbenus. Ies f. gustoase, se pot face si in cantitati mari pt. toata familia.

Iar in timp masa de seara va fi ca si la ceilalti copii: paste, orez cu lapte, salate consistente, ceva simplu si sanatos.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Stiam cum ii dai biscuitul, dar vroiam poze, fata/

Mergi la inceput

diana merci de idee...si eu la masa de seara dupa ceva timp ma gandeam tot la un piure de legume , ori facut de mine ori borcan special de seara cu legume usoare

miria multa sanatate!
o sa.i fac poze data viitoare, poate azi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Peste 1-2 saptamani, iaurtul il voi da doar ca gustare, iar masa de seara va fi ceva usor, tot din legume. De obicei fac budinci la cuptor, cum spunea si Ami, insa fara lapte, doar cu galbenus. Ies f. gustoase, se pot face si in cantitati mari pt. toata familia.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Fara lapte deoarece impiedica absorbtia fierului din galbenus?

Irina (8 martie 2010)

"Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

salutare!

fete dragi da' ce harnicuta ma credeti
eu am zis asa la misto ca am terminat tot ce aveam de facut, de fapt era spusa sub forma unei intrebari, pt ca aveam rufe nescoase din masina, de calcat am un maldar, mancare a facut maica-mea ca fost frati-miu in vizita si ne-a rasfatat ... iar eu stateam pe forum ca nesi

eu azi m-am trezit mai bine, daca ma simt asa in continuare merg la intalneala

Ina f interesante informatiile de la kineto

Oana ce scump trebuie sa fi fost Ericutu' cu acel "MAMA"!!! iar in poze este un deliciu, ca de obicei, imi place expresia fetei in poza "Plecam tai-tai"

Happyjoy te sustin in initiativa de a o ajuta cumva pe prietena Deliei aici suntem 90 de mamici cu numele, dar si 20 dintre noi daca s-ar implica putintel, ar fi super OK. eu zic sa stabilim pe una dintre noi care sa stranga de la toate bani/hainute/jucarii, etc si sa le inmaneze apoi mamicii. sau eventual banii poate ii trimitem direct ei intr-un cont ... trebuie sa vorbim si cu Delia sa vedem cum consiera ca e cel mai bine

Yaya sunt superbi prichindeii tai

Anca bravo pt MA-MA!!!!!!!!

Ami de vreo 2 saptamani imi dau palme sa ma apuc si eu de budinci, dar pana acum nu mi-am facut curaj (a se citi chef)

Meniul de ieri:

- mango+branzica+cereale
- ciulama cu carne de pui si mamaliguta
- orez cu LP si scortisoara

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Madame Ani ai fluturi in stomac? Pardon in par? Multu de indeea cu budinca. Ce lapte ai pus?

Rebiana wow, hrean cu miere, nu am auzit. Mie imi plac amandoua, dar separat. Vineri am facut sfecla rosie cu hrean, o bunatate.
Si cu schimbarile, sunt convinsa ca vor fi mari. Asa imi doresc sa vad cum va arata peste ani. Desi chiar azi ii ziceam sotului ca mi-e dor de el bebelus.

Anca felicitari si lui Codrin pentru MAMA.

Roxi astept sa te organizezi.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Andra noi votam ca mama ta sa te mai rasfete si tu sa ne rasfeti pe noi cu prezenta ta.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput