La Dovlecelu' Vesel (8) La multi ani Hepi !!!
Raspunsuri - Pagina 7

monique02 spune:
Hepi nurofenul are ca substanta activa Ibuprofen deci poate fi combinat cu eferalganul. Novocalmin este de fapt Algocalmin supozitor, nu stiu daca ai auzit dar Algocalminul o sa treaca pe medicament cu presciptie tocmai din cauza acestor reactii adverse, reactii adverese ce se manifesta la utilizari indelungate. Singura chestie e sa nu aiba alergie la metamizol, altfel poti sa ii pui 3/4 supozitor, este foarte eficient (atentie sa nu faca caca dupa sau daca are diaree nu se absoarbe). Se da la un interval de 4 ore dupa siropuri.

happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Stiu o mamica - o cheama Iulika Isi poarta mandra in fiece zi burtica Prin tara zapezilor de la nord Din orasul cel mare si pana in fiord. Intorc suedezii privirile a mirare C-asa mama frumoasa e ca o raza de soare In tara unde lumina e o comoara Si iarna nu lasa decat o singura zi de vara. Isi poarta comoara cu eleganta in pasi Fiindca se trage - ca si mine ![]() Fotografiile ei au aroma de scortisoara si mosc Pot sa spun ca sunt mandra sa o cunosc. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |

_

biaz29 spune:
citat din mesajul lui monique02 Buna seara, Biaz foarte interesant targul, locatia este cam departe de mine, nu stiu ce sa zic desi daca ploua as veni, dar tb sa o iau si pe Andreea dupa mine ca sunt singura cu ea. ![]() Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
Nici eu nu sunt 100% sigura ca o sa ajung, dar as vrea. Cica au si degustari deci....

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

hepilica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui biaz29
Nurofenul e pa baza de ibuprofen si Eferalganul de paracetamol. Eu asa stiu. Ma duc sa verific inca o data daca e nevoie. Dar eu stiu ca Nurofen si Ibalgin au ibuprofen iar Panados si Eferalgan au paracetamol. Novocalminul e pa baza de algocalmin si eu il cam evit. Deci Nurofen si Eferalgan e super. Chiar mi-a spus o farmacista (care avea si doctorat in domeniu) ca eferalganul e foarte eficient pentru ca e mai bine dozat fata de restul paracetamoalelor. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
multumesc mult bia. il trezesc pe sot sa mearga sa cumpere nurofen. nu aveam nurofen si eferalgan, ci panadol si eferalgan...

si scuze tuturor pentru asa o sambata seara.
---
mami de

Multumesc lui DD.

mary_07 spune:
citat din mesajul lui biaz29 Stiu o mamica - o cheama Iulika Isi poarta mandra in fiece zi burtica Prin tara zapezilor de la nord Din orasul cel mare si pana in fiord. Intorc suedezii privirile a mirare C-asa mama frumoasa e ca o raza de soare In tara unde lumina e o comoara Si iarna nu lasa decat o singura zi de vara. Isi poarta comoara cu eleganta in pasi Fiindca se trage - ca si mine ![]() Fotografiile ei au aroma de scortisoara si mosc Pot sa spun ca sunt mandra sa o cunosc. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
ioii,ce frumos...

Mely

Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

biaz29 spune:
citat din mesajul lui hepilica multumesc mult bia. il trezesc pe sot sa mearga sa cumpere nurofen. nu aveam nurofen si eferalgan, ci panadol si eferalgan... ![]() si scuze tuturor pentru asa o sambata seara. --- mami de ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
Asa, asa... cere-ti scuze respectuos! Si pune-o pe Maia sa faca un memoriu in care explica cum si de ce si-a permis sa faca febra fara cerere prealabila si asteptarea termenului regulamentar de 30 de zile!

A.... si sa nu se mai repede, da?!

Acuma serios, de asta suntem aici.

_

hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hai ma uka, nu vreau sa cred ca intre noi a intervenit monotonia si rutina asta care omoara atatea cupluri de fete si baieti

---
mami de

Multumesc lui DD.

biaz29 spune:
Mai stiu o mamica grozava chiar la Galati
Acolo unde se mananca doar taietei lati
Are copii - doua mandreti cu parul de foc
Sa cauti o viata si nu gasesti alti doi la un loc.
E o femeie cu trei doze de umor dintr-o data,
Cu inima tare frumoasa si vorba dintr-o bucata,
Ce poate sa scoata din tastatura la snoave si la povesti
De ti se pare ca-i fiica lui Nica din Humulesti.
Nu stiu de ce mi se pare c-o stiu de o viata intreaga
Ca liliacul inflorit fara veste - asa mi-e de draga.
Si ma bucur s-o stiu de copii si de bucurie bogata
Chiar daca n-am vazut-o aievea vreodata.
_

biaz29 spune:
Ati vazut ce s-a intamplat? Iar m-ati lasat singura in taverna voastra. Eu zic sa ma scoateti de o aripa afara daca aveti de gand sa inchideti pravalia.
_

aricelul spune:
Buna seara,
Hepi multa sanatate Maiei, sper sa scada repede febra doar de la siropuri! Maia sa se faca repede bine si sa-i revina zambetul dragalas !
Biaz draguta poezia !
_
Maria (28.08.2009)