La Dovlecelu' Vesel (8) La multi ani Hepi !!!
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
cristina_ana spune:
Pana se trezeste Emma am 1-2 ore numai pentru mine, asa ca am timp de rasfoit netul, ca mancare am facut de dimineata si curatenie fac maine. Asa ca m-am apucat sa citesc din blogul lui Raluk, am reusit pana acum sa citesc ultimele articole. Mi-au incantat sufletul, scrii asa de frumos, se simte atita dragoste in cuvintele tale!!! Esti minunata, si cand ai scris despre fericirea permanenta in care traiesti recunosc ca m-am simtit putin invidioasa. Eu am doar rare momente cand simt ceea ce ai descris tu, in general vad doar partea goala a paharului, ca asa sunt eu. Mi-as dori sa ajung ca tine, sa ating linistea si multumirea aceea sufleteasca pe care toti ne-o dorim. Cred ca stii ca esti tare norocoasa!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mary_07 spune:
Hello !La multi ani Dana! Sa-ti dea Dumnezeu numai momente de fericire alaturi de cei dragi !
Ma bucur enorm ca Maia e bine...asta da cadou!
Am ramas totusi foarte curioasa...cine era in masina?
Noi am fost de dimi la biserica,am impartasit copiii apoi am iesit eu cu Alex in oras,unde am petrecut o dupa-masa superba ;am fost in parc apoi la o prajitura...mi-am reamintit cat de frumos e sa iesi cu un copil de 3 ani
,cate minuni face si cat de sociabil e.
Acum mi se pare cea mai frumoasa varsta...aproape tot timpul ieseam cu amandoi si nu puteam sa-l "urmaresc" pe Alex in tot ce face .Ca si Bia,io cu unu,Calin cu celalalt .
Mely ,mamica implinita de
Alexandru (2 noiembrie 2007) si
Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
diamar78 spune:
Salutare!
La multi ani Hepilica! Cadoul cel mai special l-ai primit anul trecut. Bine ca i-a trecut febra Maiei. Nu te cunosc personal dar din cate mi-am dat seama esti o supermama.
Nu am vazut cadoul de la uka pt ca mie nu-mi merg filmuletele pe picassa. Uka, le-ai incarcat cumva si pe youtube?
Deci, cine era in masina? Un curier cu un buchet de flori?
Cristina, unde e filmarea cu razboinicii tai?
Biaz, tare frumos ai povestit de puii tai.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
HEPI! sa traiesti, sa infloresti alaturi de fetita ta draga!
In masina era cumva un englez?
Monis
![](zzzz.gif)
mary_07 spune:
Uitasem sa-i spun "Jos palaria !" Ukai pentru un asa gest frumos .
Mely ,mamica implinita de
Alexandru (2 noiembrie 2007) si
Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
mary_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 In masina era cumva un englez? ![]() Monis ![]() |
Hmm,ca bine zici Monis
![](pupic.gif)
Imi place din ce in ce mai tare (unu care-si freaca mainile de entuziasm si curiozitate
![](icon_smile_big.gif)
Mely
![](hippi.gif)
![](bonjovi.gif)
![](bici.gif)
Alex & Razvi
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mary_07
Hmm,ca bine zici Monis ![]() Imi place din ce in ce mai tare (unu care-si freaca mainile de entuziasm si curiozitate ![]() Mely ![]() ![]() ![]() Alex & Razvi _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
in cazul asta, cred ca David a coborat din dreapta
![](bibe.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Monis
![](zzzz.gif)
cristina_ana spune:
Sau poate a venit Manga, ca si ea ar trebui sa vina in Bucuresti in perioada asta.
Diamar, uite aici filmuletul:
http://www.youtube.com/watch?v=8DHBoSF4HE4&feature=related
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
hepilica spune:
Dragelor, raspunsul vi-l dau diseara. Dar, poate il ghiciti voi....
Asa, ca sunt cam grabita. Va astept diseara la party. Sa veniti cu rochile fara spate.
Va propun si o tema cu care sper sa ne radem.
"MOMENTE DIN VIATA DE...TATIC"
adica chestii haioase pe care le fac sotii nostri in postura de tatici. mai tineti minte filmuletul ala in care un tatic vroia sa-si culce copilul in patut si s-a urcat langa el ? ditai elefantul? n-am avut timp sa-l caut. am ras cu lacrimi la el. e super tare.
ne vedem pe seara, dupa baita...pe la 9.30-10...asa.
pupici. si multumesc tututor pt urari.
---
mami de minunata si cuminte
(22.09.2009)
Multumesc lui DD.
monique02 spune:
Buna
Am culcat-o si eu pe Andreea si eram tare curioasa de musafir, dar duoama ne-a lasat cu ochi in soare, deci tb neaparat sa intru diseara la petrecere.
Cristina vroiam sa iti spun ca m-am uitat la filmuletele cu Andrei si Emma si mi sa facut mila de ea, saracuta. Trebuie neaparat sa il inveti pe Andrei sa imparta jucariile sa ii dea si ei, sa se poarte frumos cu ea. Oricum el face asta mai mult sa iti atraga tie atentia si mai ales ca nu pateste nimic, adica tu doar il certi nu il pedepsesti (adica nu stiu, zic din ce am vazut in fimulet). Nu ma refer acum la pedepse fizice ci sa il pui sa faca ceva care sa nu ii placa, sa ii interzici ceva, sa nu mai vorbesti cu el etc. Noi asa am facut de la inceput, imediat ce Teodora ii facea ceva rau Andreei ii aplicam o pedeapsa din asta si asa a invatat si acum se poarta foarte frumos cu ea, o pupa toata ziua, ii da jucariile ei, ii citeste din cartile ei. Si bineinteles de fiecare data can se poarta frumos cu ea o laud si o pup. La jucarii la noi regula este ca nu exista jucarii ale uneia dintre ele toate jucriile sunt la comun si daca vrea neaparat o jucarie cu care se joaca Andreea la un moment dat poate sa o ia daca ii cere voie si ii da altceva in schimb.