Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Am facut un salam de biscuiti de se mananca cu lingura
Niciodata n-a iesit asa nasol....

Am inceput sa ma balonez de vreo 3 zile..mai ales seara...am o senzatie de crap..

Tunde burtica de 21 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

flori este bun si cu lingura , ce are ? ...si eu ma balonez si cand sunt asa ma doare burta pe jos pe acolo , se face ca o presiune

pe mine azi ma durut mana in umar asa si o aveam amortita .....plus ca mai simt diverse chestii prin burtica( parca ma inteapa ici colo) a incercat iar sa se contracte .... dar incerc sa nu le bag in seama si sa stau linistita....

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Si Eu ma simt ca o babuta de 7 de ani....asta-i perioada cand creste bebe foarte repede..organele noastre sunt apasate pe ici pe colo....si avem nevoie dejavascript:insertsmilie('') multa odihna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Pe mine inca nu ma deranjeaza atat de tare contractiile. Le am daca stau prea mult in picioare si uneori seara cand stau cu burta in sus si sunt de scurta durata si razlete, numai cate una. Uneori si eu am impresia ca pocnesc la cat de balonata sunt.
Azi am avut parte din plin de miscarile puiului meu. Am stat mai mult in pat si am lenevit si fiind relaxata l-a simtit cum se tot foieste sau da din manute si picioruse .

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

nu de 7! de 70

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

nu de 7! de 70

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Pe mine inca nu ma deranjeaza atat de tare contractiile. Le am daca stau prea mult in picioare si uneori seara cand stau cu burta in sus si sunt de scurta durata si razlete, numai cate una. Uneori si eu am impresia ca pocnesc la cat de balonata sunt.
Azi am avut parte din plin de miscarile puiului meu. Am stat mai mult in pat si am lenevit si fiind relaxata l-a simtit cum se tot foieste sau da din manute si picioruse .

Laura

26+ cu

Eu ma relaxez,ma pun pe spate si Ea isi face turele...ma gandesc ca poate nu-i place pozitia...sau ai place de aceea se fataiede bucurie?

Mergi la inceput

Am auzit tot felul de pareri legate de statul pe spate. Cica nu e bine ca ii micsorezi spatiul, eu ce sa ma zic ca il simt indiferent in ce pozitie stau, pe stanga, pe dreapta sau cu fata in sus. Si are si el zile si zile cand e mai activ si cand e mai lenes.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tunde vreau sa-l schimb pt k si inainte sa ne apucam de renovat aveam aceeasi probl. se aburea imediat, iar de dim, cum ma trezeam prima chestie care o faceam era sa sterg geamu de apa.
vreau sa pun tot din asta cu 2 straturi in vid. dar altu nou.
acu de cand am izolat am obs k se abureste si mai rau decat inainte..in max o ora de stat cu geamu inchis, e aburit de zici k suntem in sauna.

am luat si eu sa fac salam de biscuiti, dar mi-a fost asa o leneeee
poate maine apuc sa il fac. k am pofta. dc nu, bag biscuiti cu finetti si gata

va pt toate si va doresc somn usor si o noapte cat mai linistita, fara dureri si contractii.
eu sunt franta..de cand am ajuns acasa incerc sa adorm si eu un pic, dar fara rezultat.
asa k acu asta fac k nu mai pot sa imi tin ochii deschisi

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Somnic usor va spun si eu. Ma bag la un film si apoi nani.
Vise placute.toate burticile si toate buburuzele.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput