Floricele de Liliac mai - iun 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

gabitza, ms
Nico,sper sa fie si pe viitor

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Bia, multumesc mult!
Si eu ii dau lui Alex sa pape laptic cand ii e foame, nu i-am facut program. El papa putin si des
Eu am reusit sa alaptez, din pacate, doar 3 luni si ceva... La sfarsitul lunii a treia l-a cantarit pediatra si nu luase in greutate decat 200 grame toata luna , de unde in primele doua luni imi luase cate 1 kg si ceva. Asa ca i-am suplimentat cu laptic formula si incet incet a renuntat la san, din pacate... asta a fost. Imi pare rau ca nu am reusit mai mult, dar m-am speriat foarte tare ca a luat atat de putin in greutate...

Nicoleta, eu nu am fost niciodata la Fundeni, poate ma confunzi? Noi am mai discutat in schimb despre nasterea la medlife (prima data eu acolo am nascut) si despre d-ra cu care urma sa nasti tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Asa deci, despre noi :

Botez: v-am povestit in mare ce era mai important. La biserica am fost seara la opt si in jumate de ora maxim am fost gata totul (s-a grabit parintele cat a putut, bietul ). Imi tot spunea in timpul slujbei sa-i dau fetei biberon cu lapte sau ceai sa se linisteasca, io ii ziceam disperata ca nu am asa ceva, el se uita mirat la mine, io ii explicam ca mananca doar de la san. Dupa impartasanie m-a poftit in strana sa-i dau san, io i-am explicat jenata ca tre sa ma dezbrac pana la brau ca nu-mi permite rochia altfel, el s-a fastacit jenat . Petrecerea a fost una "intima" cu 90 de rude foarte apropiate, prieteni buni si colegi de-ai nostrii de serviciu. Oricum, multi s-au declarat indignati ca nu i-am chemat (mai ales neamurile lui tati, si parca vad ca oricum n-ar fi venit), dar asta este, daca am fi chemat pe toata lumea am fi ajuns la vre-o 250-300 de persoane. Ce sa-i faci, avem familii mari . Din fericire am avut camera separata pentru Adelina (in biroul patronilor) la doua holuri si trei usi de termopan distanta de sala restaurantului (deci izolare fonica si antifum foarte buna), am pus o aeroterma si landoul si pe mami mea de veghe, asa ca n-am dus copilul acasa si am putu-o alapta usor, fara sa strabat la doua ore jumatate de oras. Toata lumea s-a distrat foarte bine, dovada fiind ora la care am plecat acasa: opt dimineata!

revin pe alte teme mai tarziu ca ma cheama puisorul meu!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Gabi- dau mielu de Pasti. Asa e! Cu alta fata retrasa de pe forumul nostru am discutat de Fundeni! Oricum doctorita merita nota 10! SI ea si barba-su (tot ginecolog e, si frumos tare pe deasupra).
MI s-a trezit buburuzu, ma duc sa bag aspiratorul, caci neuronul face confuzii si se gandeste si la barbati!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

maria ai mail

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Gabi- dau mielu de Pasti. Asa e! Cu alta fata retrasa de pe forumul nostru am discutat de Fundeni! Oricum doctorita merita nota 10! SI ea si barba-su (tot ginecolog e, si frumos tare pe deasupra).
MI s-a trezit buburuzu, ma duc sa bag aspiratorul, caci neuronul face confuzii si se gandeste si la barbati!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Nicoleta, nu-l stiu pe barbatu-sau..... din pacate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

www.culinar.ro/images/recipes/tort-de-sampanie_1232720366.jpg" target="_blank">La multi ani Murica!!
www.albumdefamilie.ro/pics/1251752400/22162_500.jpg" target="_blank">La multe lunite:

Adelina Ioana de n_a_n_a_
Maia Alexandra de mommy_to_be
Ema de remy_mv
Andreea Miruna de aka

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

fac capitol nou

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Un buchet de flori de liliac, ma asteapta si acum la prag,
Cred ca-a fost un semn divīn lasat de Dumnezeu

www.versuri.ro/versuri/mgiih_ana barbu flori de liliac vers ianos turcanu muz anatol dumitras.html" target="_blank">Sursa

www.youtube.com/watch?v=LTcsmHhDYFI" target="_blank">Ana Barbu - Flori de liliac

Mergi la inceput