Floricele de Liliac mai - iun 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Seara buna, fetelor!

Multumim tuturor care ne-au admirat si celor care ne-au laudat!

Artu, dulce foc Sabina cu basmaluta verde, si mie imi plac de mor, zici ca merg si la baieti?

Nana, superbe pozele, Adelina o papusica, rochita si pantofiorii adorabili (cred ca dezvolt o obsesie, de cand stiu ca tre sa iau trusou de bebelina numai la rochite albe si pantofiori ma uit) Imi zici cand ai timp de scaunelul bumbo, daca merge si bebel de 10 kg, cat ai dat pe el, etc..pls!

Theo, multumim de intrebare, Matei e mai bine, doar ca d-rul ne-a zis ca minim 5 zile facem tratamentul si tinem regimul si mersi de sfatul cu glucoza, am fost doar la un magazin langa noi unde nu am gasit, insa mai cautam..

Fug la donsorul mic, ca-i taaare marait azi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Bun venit noilor mamici.

Gabi nu stiam de problema lui Alexandru. Sper sa se rezolve.

Noi suntem la munte unde ninge viscolit. Totul este alb. Ne-am socat. Eu am adidasi de panza, tati cu Alex au reusit sa isi cumpere echipament adecvat de iarna, ptr mami cica nu au gasit, au fost luati prin surprindere vanzatorii de vremea asta. . Daca erau in tarile calde mai intelegeam, dar asa unde in octombrie destul de frecvent la latitudini mari ninge.

Maribell ai pm. Eu zic doar sa nu te stresezi. Asa cum am zis Alexandra s-a nascut cu greutate mica si a luat destul d egreu in greutate, la 10 luni papa exclusiv lapte, scuipa tot, iar acum are 122 inaltime, 30 la picior si 25 de kg, e cea mai inalta la gradi, e ca magarul intre oi. Important e sa fie copilul sanatos, gaseste un pediatru competent.

La multi ani tuturor sarbatoritilor.

Ale ce papacioasa Karina. Super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Sorana, eu stiam ca Bumbo e pana la 10 kg. Si am cautat si am gasit www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/scaun-pentru-bebelusi-bumbo/" target="_blank">aici, asa e. Pana sa ma cacai eu, acum imediat e si Stelios de 10 kg si nu are rost sa mai dau 50 de euro degeaba.

Sabina, si pe aici e frig rau, a venit valu' polar de la voi. Azi a fost soare insa, si l-am infofolit pe Stelios si-am iesit pe malul marii vreo 2 ore ne-am plimbat a dormit bustean in carut. De fapt, de cand ne-am intors din concediu, doarme toata ziua si toata noaptea, se trezeste, mananca, se joaca nitel si-apoi trage la aghioase.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Theophillina, multumesc mult pentru reteta.
Ce bine ca stati aproape de mare, e super aerul de la malul marii pt. copii!

Sabina, pana de curand, cand am fost diagnosticati clar cu ptoza, am tot sperat ca nu este, ca e doar ochisorul umflat si ca se va dezumfla... Dar, din pacate, nu a fost sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Sorana, eu stiam ca Bumbo e pana la 10 kg. Si am cautat si am gasit www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/scaun-pentru-bebelusi-bumbo/" target="_blank">aici, asa e. Pana sa ma cacai eu, acum imediat e si Stelios de 10 kg si nu are rost sa mai dau 50 de euro degeaba.

Sabina, si pe aici e frig rau, a venit valu' polar de la voi. Azi a fost soare insa, si l-am infofolit pe Stelios si-am iesit pe malul marii vreo 2 ore ne-am plimbat a dormit bustean in carut. De fapt, de cand ne-am intors din concediu, doarme toata ziua si toata noaptea, se trezeste, mananca, se joaca nitel si-apoi trage la aghioase.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

si bubulinele mele mici la munte tot asa somn, papa un pic de joaca si iar somn. Alex in schimb e fresh, mai mult la 8 e in picioare si vine la noi in camera "Mama tu nu stii, ca e ora de masa?"Si eu asa m-as intoarce pe partea ailalta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

STELIOS de THEOPHILINA

BIANCA MARIA de LENABUM

PATRICIA ANDREEA de CRISSY_C

RALUCA de SIMINOC

Multumim si noi fetelor pt urari

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Noi azi am sarbatorit astfel : tati a facut piersicute (prajituri) pt galusca acompaniat de bunica .Punem dovada pe webshots un pic mai tarziu.

GABITZA 1977 Bine ai revenit!Am vazut pozici sa-ti traiasca feciori

ARTU Sabina e assssaaaa dulce.Poza cu baticul verde e mortala

MARIBELL Repet si eu cele spuse de fete lasa-te condusa de intuitia ta de mamica.Si succes cu diversificarea sa-i fie de bine micutei si sa-i aduca kg dorite

NANA Felicitari pt micuta crestina si pt primirea in corul bisericii Faina poza cu nasica rasufland usurata

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

THEO merci pt dieta......sper sa pot sa ma tin de ea.
ARTU dulci.....sa dea doamne doamne sa nu ma mai chinui.....
ma uit la in puii mei

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Uff, l-am culcat acum pe Tudor, urmeaza tura 2!

Am uitat sa felicit si eu sarbatoritii de azi, la multi ani, sa fiti sanatoase/sanatosi, voiosi si norocosi! Multi

Gabitza, vazut si pozele voastre, dragalasi foc nazdravanii tai! Sanatate multa bebelului, stiu ca dr Ciubotari e un medic foarte competent, sunt sigura ca se va rezolva fara probleme pb de la ochisor!

Trec la baita, nu cred ca mai apuc sa intru azi, noapte buna!

Mergi la inceput

CRIS felicitari prietenei tale sa dea Dumnezeu sa decurga totul bine

09.06.2010

Mergi la inceput