Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(84*)
Raspunsuri - Pagina 15
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Poftiti la o cafea, stiti ca aici este cea mai buna
Nu stiu cine este Douradou , dar ii urez si eu nastere usoara,ma trec fiorii cand stiu prin ce trece,dar dupa tot efortul...va avea cea mai minunata fiinta in bratele ei...fetita ei.
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
Laura B spune:
Buna dimineata,
Douradoudou, nastere usoara, bebe sanatos si papacios!
Alina, nu am Pulmex aici. Am pus picaturi saline si am aspirat nasucul inainte de culcare, dar si asa ne-am chinuit inca o noapte cu trezit la fiecare doua ore. Sa vedem noaptea asta cum va fi...
Azi am fost cu Diana la oftalmolog. Are nevoie de ochelari Ufff, cand sa zic ca am intrat si noi pe o linie, mai apare cate una
Nu stiu nimic despre ochelari, nici despre ce inseamna rezultatele de la examenul oftalmologic, si nici nu eram pregatita cu intrebari pentru medic. Acum am de citit si cautat informatii si despre asta.
_
Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi
MADALINA_T spune:
Oau,nastere usoara si sa fie sanatoasa printesik.
Sunshine,uite vezi cum e omul,vesnic nemultumit.Eu mi-as fi dorit sa raman undeva la 52-53 kg.De cand ma stiu ma tot lupt sa nu slabesc.
Alexa,Doura este fosta colega de la odiseea noastra de anul trecut.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
Laura B spune:
Camy??? E totul in regula? Ai terminat cu renovarile in casa?
toate fetele!
In general vorbind, cred ca mamicile sunt din ce in ce mai ocupate cu nazdravanii mici si/sau serviciul, si/sau treburile.
Mi se pare ca suntem din ce in ce mai putine pe aici. Oare mai apucam sa facem subiect la scutece? Intru intr-o pasa proasta. Ma duc sa arunc in butoi cu capul in jos....
_
Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi
allexa06 spune:
Ei, ia mai lasati butoiul ala .Gata, capul sus si zambiti .Eu maine dimineata va pregatesc cafeaua.Sa veniti, mai lasati treburile .
Noi maine mergem la un taiat de mot .Nepotica noastra implineste 1 an.Abia astept,am niste emotii
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
getik1 spune:
laura sigur ca ajungem in grup la scutece
fimea 2 zile este torturatoarea sefa de nu ma lasat sa fac nimik acu imi vine mie sa urlu de durere de cap, coloana si mijloc.
eu nu v-am parasit sunt pe aici mai citesc dar nu mai apuc sa scriu nik.
alexxa la multi ani cu intarziere sa fi fericita si tot ce este mai bun
va poop plec sa pun sa pape cez
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Laura B spune:
La multi ani, Flavius Cristian!
Sa fii sanatos si fericit, sa ai parte numai de bine in viata. Camy, sa va traiasca baiatul
_
sunshine2009 spune:
Flavius
sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de familia ta!!!!!
harnici la de 10 luni
Cresterea in greutate
magdaz_ina spune:
LA MULTI ANI !
FLAVIUS
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
My_Lady0091 spune:
FLAVIUS:
happy birthday babyboy!!!!
....eu intru la subiectul despre flulgusori sa te felicit mai pe larg!!!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |