Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(84*)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Salutare gagici!

Multumesc fetelor ptr.urarile adresate lui Razvanel, care a facut pe 22 oct.1 anisor.Am petrecut frumos ,cu toate rudele.Am servit bufet suedez:salata boef,salata vinete,salata icre,chiftelute,cascaval,mezel,legume....si frigarui de pui cu slata de varza.
Razvanel a ales de pe tava :un ou kinder(nu stiu cine a avut inspiratia sa-l puna,ca doar era normal sa-l aleaga pe ala),al doilea lucru a fost o camioneta de jucarie,si al 3 lucru a fost un carnetel.Deci am concluzionat eu ca o sa fie un director de vanzari pe dulciuri.Dupa ce i-am taiat motul a fost super obosit,si ca urmare a tras un pui de somn.
Acum urmeaza vaccinul,care o sa-l facem maine.Am emotii...ca de obicei.
In we planuim o iesire la Bran.Abia astept.
Cam atat despre noi.
Danangie-felicitarile mele sincere ptr.noua sarcina si-ti doresc un bebe sanatos.
va pup si va urez o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Busymummy - Oooooooo, felicitari pt progresele lui Vlad si pt Andi , pt premii !!!Auzi vals vienez , supeeeer!La olimpiada prescolarilor ce a avut de facut ? Si unde pleci tu ?Baba curioasa si indiscreta ...

Getik - sigur ca da...pe toata lumea

Nu stiu ce m-a apucat astazi dar numai melodia asta am ascultat-o,la vremea respectiva , mi-a placut tare mult,astazi am dat peste ea
http://www.youtube.com/watch?v=s_tCbFRPKTE

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexa06

Busymummy - Oooooooo, felicitari pt progresele lui Vlad si pt Andi , pt premii !!!Auzi vals vienez , supeeeer!La olimpiada prescolarilor ce a avut de facut ? Si unde pleci tu ?Baba curioasa si indiscreta ...

Getik - sigur ca da...pe toata lumea

Nu stiu ce m-a apucat astazi dar numai melodia asta am ascultat-o,la vremea respectiva , mi-a placut tare mult,astazi am dat peste ea
http://www.youtube.com/watch?v=s_tCbFRPKTE

S-o luam pe rand, ca m-ai pus la interogatoriu
1. La olimpiada au avut tematica de grupa pregatitoare - liniute, adunari, grupe de obiecte... dintr-astea
2. Eu plec asa: Belgrad - Swalbach - Geneva. Dar credeti-ma ca as prefera de 1000 de ori Bucurestiul impreuna cu familia mea

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=438" target="_blank"> VOTATI-NE AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Vreau sa multumesc in primul rand celor care ne-au urat de 1 anisor, iar apoi vreau si eu sa urez sarbatoritilor atat celor care au facut 1 an cat si cei ce sarbatoresc ziua de nume, multa sanatate, bucurii si La Multi Ani!!!
Mario e in principiu bine, isi mentine ritmul de crestere, dar si micile rautati fata de fratior.
Eric in schimb e un copil f cuminte, intelegator dar din pacate cu ceva mici probleme de sanatate, dar care incep sa se recupereze. De cateva zile a inceput sa se ridice in picioare, ceea ce imi spune ca fizioterapia da rezultate, iar de ieri l-am vazut ca incearca sa paseasca. Maine mergem la doctor, ca am facut analizelel de sange de 1 anisor dar din pacate nu sunt deloc linistita ptr ca are formula hemoleucogramei modificate si anume atat numarul cat si procentul de monocite sunt mai mari cu 50% decat limitele normale si din ce am citit pe net ar trebui sa ma ingrijorez, dar ma gandesc totusi ca poate e o greseala sau sunt altele limitele la pitici.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Busymummy, felicitari celor doi baieti ai tai! O sa fie greau sa fiti cateva zile departe, dar o sa treaca repede. Si o sa le aduci cate ceva frumos la toti baietii tai . Iar de ziua ta te asteptam si pe aici, sa "te bem" impreuna.

Ca veni vorba de zile de nastere (pentru ca azi la voi e maine la mine) pot spune deja:
La multi ani, Allexa!
Sa ai parte numai de zile senine alaturi de cei dragi!

Allexa, m-am uitat curioasa pe link-ul pus de tine si am realizat ca au trecut atat de muulti ani de cand am plecat eu din tara... de exemplu, de Horia Brenciu imi amintesc ca prezentator la Robingo, habar n-aveam ca si canta.

Tiusca, cate vaccinuri faceti voi acum, la 1 an? Cum a fost la doctor?

Betty, incearca sa nu te ingrijorezi inainte ca un medic sa-ti spuna ca ar fi cazul. Sanatate puiului mic!

Getik, cred ca ati batut recordul la numarul de dintisori iesiti

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

'neata si de la noi! Azi se pare ca e pauza la ...dau eu una, poate ne iertati ca am intrat asa de rar in ultima vreme...
Jr e tot bolnavior de vreo cateva saptamani, ii tot curge nasul, si de azi noapte a inceput si sa tuseasca f tare, acuma am reusit sa-l culc ca era de-a dreptul isteric de oboseala. Mi s-a trezit iara f f des noaptea, din cauza tusei. Ma termina...
Offf, i aud iara cum tuseste, si s-a trezit.. fug la el, pe mai tarziu..

harnici la de 10 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

buna dimineatza...
eu ma bucur ca s-a reintregit HI-Q!!!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Lauraa B - multumesc mult!Dar ce pe faza ai fost
Dar hai sa va servesc cu ceva bun

My Lady - si mie imi pare bine ca au revenit,dar as fi vrut doar ei trei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

ce activitate! ce activitate! am avut de recuperat la citit
Sunt f necajita. picea mea a racit ... de la mine desi o alaptez si de la excesele in plimbari pe care le-am facut... deplasari pe la Cta si alte cele
ii curge rau nasucu de ma doare sufletu'... aspiram cu batista bebelusului in tandemul urletelor pe care le scoate, si cand terminam, de la atat plans, are nasucul tot plin de muciosi
Ii pun pivalone o data dimineata si o data seara si o dau cu pulmex baby pe piept si pe spatic inainte de somn, la pranz si seara adica
Ii dau si panadol de trei ori pe zi si cam atat
Asta-i tratament pus prin tel de dr ei si azi trebuia sa mergem la control, dar tot orasul e blocat de grevisti... offf de si-ar schimba locul de proteste ce bine ar fi!
I-a tot curs nasucu' de ceva zile, dar acum parca e din ce in ce mai rau... da la nasuc o apuca si tusea si tuseste ca un tabagist de vreo 80 de ani... cred ca ii raman mucusori pe gat.
Mi-e tare mila de ea. Voi mai dati altceva la bebei cand sunt raciti? Ceva homeopat poate?

Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Allexa: La multi ani, multa sanatate si bucurii alaturi de BB si famile!
Alina: si noi venim de la doctor ca ne chinuie de cateva saptamani nasul si de azi noapte si tusea. Acuma am primit un sirop care trebuie sa-l dau pana la ora 4 dupa masa, ca sa-si eleibereze caile respiratorii. Mai avem si ceva creme homeopatice cu ulei eteric inauntru, a zis doctorul sa fim totusi mai zagrciti cu ele, ca sunt destulde puternice ca miros si s-ar putea sa nu fie BB prea incantat de la ele. In plus a facut pe piele ca un fel de usoara iritatie, e o pata de piele uscata, aspra, usor rosie, sub cosul pieptului...
Camy: felicitari puiutului tau si tie pentru frumoasa varsta de un anisor!!!! sis a ne povestesti cum a fost petrecerea!
Laura: de saptamana viitoare mergi inapoi la lucru?

harnici la de 10 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput