Sep-Oct 2010 - Bv Clabuc, Olivia, Alecsa! (185)
Raspunsuri - Pagina 20
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 [quote]citat din mesajul lui ionela.n am fisuri la sfarcuri ![]() ![]() ![]() ![]() , de fapt la dreptul am destul de rau si doare de-mi vine sa plang cand alaptez |
Pozitia in care atasezi copilul la san este foarte importanta pentru a nu amplifica ranile.
Incearca asta: umpli chiuveta sau o oala cu apa calduta, adaugi sare in ea, dupa care scufunzi sanii in apa.
Unsul mameloanelor cu lapte matern poate grabi vindecarea. Evitarea mediului umed (nu purta tampon pt san, schimbarea sutienului daca porti si e umed din cauza ca laptele se scurge prin apasarea sanului) care intretine infectia.
SA AUZIM DE BINE!
cu K2 in 37s si mamica de K1
nikolici spune:
Pentru ca nu am mai scris de mult din cauza lipsei de timp, insa citesc din cand in cand ce faceti, urez tuturor bebicilor bun venit pe lume si nasteri usoare restului de mamici care urmeaza.

cu K2 in 37s si mamica de K1
maitreyi spune:
neata 
HAI FULFUTA

scoate cupilu la soare 
multumesc din suflet pt comentariile la poze
suntem topiti dupa toti 
azi-noapte bolficeli a mancat la 4 ore 
azi am convenit cu tati sa stea cu marmotele si eu ma duc cu fetele in vreo crasma
di cand n-am mai fooooost 
-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
nastasie spune:
| citat din mesajul lui maitreyi neata ![]() HAI FULFUTA ![]() scoate cupilu la soare ![]() multumesc din suflet pt comentariile la poze suntem topiti dupa toti ![]() azi-noapte bolficeli a mancat la 4 ore ![]() azi am convenit cu tati sa stea cu marmotele si eu ma duc cu fetele in vreo crasma di cand n-am mai fooooost ![]() ----- O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
ia-ma si pe mine.

adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010varsta lui razvan
ana_25 spune:
Felicitari Kity!!Bine ati venit acasa!!E superba Miruna,sa fie sanatoasa!!
Noi avem cam multi mucisori,si fara batista bebelusului nu mai faceam fata secretiiilor.Cu pompita nu reuseam mare lucru.
Ionela si pe mine ma dor sfarcurile de mor cand ii dau papa. Ieri am plans de durere. Si nici nu prea am sfarcurile formate,sunt mici si nu are de ce sa apuce,iar pana nimereste cu gurita sa apuce bine,imi dau lacrimile de durere.Eu ma dau cu Garmastan.
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
ionela.n spune:

laptele muls de la san, cat timp pot sa i-l mai dau?
Ana, eu am descoperit si lanolina pt sani si glicerina boraxata. parca e mai bine. sanul drept e cam varza si ma mulg de la el ca sa ii dau bibe. te inteleg perfect cu durerea. inspecteaza sfarcurile sa nu ai fisuri 
Kiti, bun venit acasa 

--------------------------------------------------
Fericita mamica de
Raisa Nicoleta (02.10.2010)
Minunea noastra
summertime spune:
Si eu am avut fisuri..oribil!
Am stat 2 saptamani numai in sanii goi prin casa. Si cand ieseam pe balcon tot dezbracata stateam, cred ca vecinii din blocul de vis a vis s-au crucit...insa mi-au trecut mai repede ranile tinand sanii la aerisit non stop
-------------------------------------------------
proaspata mamica 
maitreyi spune:
kiti mi-au dat lacrimile la povestea voastra! felicitari si acomodare usoara in 4 
summer functioneaza pompa ok acum?
nastasie te-as lua mama 
ma duc sa fac capitolas. stati lin, oki? 
-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
summertime spune:
| citat din mesajul lui maitreyi kiti mi-au dat lacrimile la povestea voastra! felicitari si acomodare usoara in 4 ![]() summer functioneaza pompa ok acum? nastasie te-as lua mama ![]() ma duc sa fac capitolas. stati lin, oki? ![]() ----- O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Am renuntat sa mai incerc, deja cand o vad mi se pare instrument de tortura psihica :))) Mi-am comandat una electrica de pe un site din UK, Tommy Tipee se numeste pompa, astept sa vina candva saptamana asta.
Azi noapte am reusit si eu sa dorm cate 3 ore legate, ma simt fresh azi, Doamne ajuta sa fie bine in continuare. >Vad ca de cand nu ii mai dau picaturi de colici parca e mai bine, cred ca la ea au efect invers. Cand sunt odihnita ma bucur si eu mai mult de micuta, cand sunt obosita nu vad in fata ochilor decat ca viata mea va fi o lunga noapte alba, apoi ma simt vinovata ca ma plang, etc.
Pt fetele care au deja doi copii..OMG...felicitari, in ochii mei sunteti eroine!!! Ce sa mai zic de gemeni...sau de Alynta cu 3...
-------------------------------------------------
proaspata mamica