Sep-Oct 2010 - Bv Clabuc, Olivia, Alecsa! (185)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

am hotarat data pentru botez. va fi 24 octombrie! va fi o zi cu dubla semnificatie:botezul lui matei si implinirea unui an de casnicie.
va fi ceva intim, doar cu familia si nasii. dar chiar si asa, ajungem pe la 20-25 persoane.

am pus si noi cateva poze mai de actualitate in albumul bebeilor.
pupam!

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

am fisuri la sfarcuri , de fapt la dreptul am destul de rau si doare de-mi vine sa plang cand alaptez

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Minunea noastra

Ionela, Garmastan, glicerina boraxata si muuulta rabdare! O sa treaca durerile, eu aveam gauri in sani si acum e ok, mi-au trecut...si-am plans de-adevaratelea cand am alaptat multa vreme...deci esti in baremuri!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Kiti, bine ati venit acasa! Ma uit si la poze, daca nu se reseteaza tovarasul.

Mariuk, felicitari pt. botez!

paticut, AMR 5 zile!

fulguta, tutz, voi?!

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Clary, felicitari pentru ambele evenimente! F. frumoase sunt pozele!

Kiti, e o dulce Miruna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mari-Mariuk, felicitari pentru micul crestin ! Sa va traiasca si sa va bucurati de el !

Mai3, si eu m-am indragostit de Bogdan ! Vad ca si tu ai tendinta sa cauti poze in care are aceeasi pozitie pe care o avea surioara la aceeasi varsta . Si chiar seamana

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Ce frumoasa este Miruna !!! Are niste falcute numai bune de pupacit ! Se vede ca fratiorul este incantat de ea, ramane de vazut daca va fi la fel si mai incolo, cand va atenta la jucariile lui
Kiti, ai niste copii adorabili !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Clary, felicitari pentru cele doua evenimente importante ! Foarte frumoase pozele, pentru ca si personajele principale sunt frumoase ! Sa fiti fericiti si sa va bucurati de fiecare zi petrecuta impreuna !

Mergi la inceput

Hai ca eu am prins ocazia sa admir bebelusii si mamicile fericite

nastasie, ce falcute a facut Calin ! Imi plac foarte mult pozele in care Razvan il tine in brate

Ce gurita rosie are Tudor de donna79 ! Mami, cred ca trebuie deja sa-i faci manichiura, hehehe ! Asa si Irina mea, in a doua zi a trebuit sa-i tai unghiile, s-a nascut cu ele deja 'agatate'

Mergi la inceput

E scump rau si bebe Matei de Klarisse

Am admirat o mamica frumoasa - vanny2009, mandra tare de comoara pe care o aduce acasa

Gata, ca s-a trezit Fomila, trebuie sa prestez niste laptic

Sa aveti o noapte linistita !

Maine este 10.10.10, sa las niste majoreta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Helloooo!!
Ce mai faceti? Nu am lipsit mult, nu
Suntem acasa de ieri. Ma tot uit la Vlad si la Miruna si inca nu imi vine sa cred ce minuni am .
O sa pun si cateva poze in album.
De data asta am avut parte de o nastere super usoara si rapida, inca nu imi revin din soc . La 10 aveam intalnire cu dr, in masina spre spital contractii dureroase la 6 minute, m-a suit pe cal, col deschis, dar dilatatie 0. Mi-a zis ca ma intereaza, ca la a doua nastere pot aparea surprize si in oras e aglomerat. La 14 situatia era la fel, col deschis, dilatatie 0, mi-au zis ca nasc seara sau a doua zi. Am iesit pe culoar si am mai trancanit cu Dragos, contractiile erau la 3 minute si dureau al naibii. La 15 m-au chemat sa imi iau patul in primire si cand m-am aplecat sa imi iau ceva din geanta, mi s-a rupt apa (asta ca tot sufeream eu ca nu am niciun semn evident ). M-au suit iar pe masa, dilatatie 5, dar bebe este inca sus cocotata, nu da semne ca vrea sa coboare, cica nasc sigur in seara aia. Si dupa asta s-a cam rupt firul. M-am intors in salon si au incept Contractiile. Cu C mare. M-am ghemuit intr-un colt si strageam bara patului de mi-era ca o rup. Ma gandeam ca abia a inceput spectacolul, si, dc ma mai tine asa vreo 4-5 ore, eu ma impusc. De epidurala nu mai putea fi vorba. La un moment dat, simt ca imi cam vine sa imping, vine moasa, controleaza - dilatatie 8, dar bebe e tot sus, vine dr, hotarasc sa imi puna o perfuzie sa ajute, dr pleaca sa ia o parafa, moasa sa faca perfuzia, eu o iau razna de durere, simt cum coboara puiul din coaste. Noroc ca intra alta moasa in salon, ii zic ca eu imping ACUM, saraca se panicheaza, incepe sa strige dupa cealalta asistenta, cu o mana ma ajuta pe mine sa ma ridic, cu cealalta suna dupa dr, urla la o infirmiera sa o scoata pe doctorita de undeva, sa aduca un scaun pentru mine, apoi urla sa il lase naiba de scaun ca nu e timp. Toate astea in timp ce eu o strangeam de gat cu mare pasiune, de se cam inverzise saraca . Tot imi zicea sa respir, sa nu mai imping, dar de unde...ca daca trebuie, pai TREBUIE sa impingi. Vine si cealalta moasa, ma cara mai mult pe sus in sala, ma suie pe masa, eu incerc sa respir, apare si dr gafaind saraca dupa fuga trasa si minunandu-se - Pai acum 5 minute am vazut-o, avea 8 si copilul sus. Apoi, cum se stransesera toti spectatorii, am continuat sa imping. Si a aparut Miruna mea. Cu circulara de cordon, ca s-a gandit ea ca unei doamne ii trebuie margele, dar a chitait imediat. Mi-au pus-o pe burta si m-am indragostit din nou. Iremediabil.
A urmat lucrul manual - cusatura, dar a trecut si aia repede, apoi m-au dus in sala cu gravide, a aparut Dragos buimac, ca il lasasem cu o ora jumatate acolo tatic x1 si acum era tatic x2, mi-au adus-o si pe bebelina jumatate de ora, am studiat-o, m-am minunat cat e de perfecta si frumoasa, apoi m-au mutat in salonul de lauze, au adus si puiul si acum uite-ne acasa. Papam doar de la mami, se pare ca avem destul laptic, desi doareeee cand se logheaza de imi vine sa plang. Dormim bine, mai avem cate o durere de burtica, dar trece dc stam pe burtica lu' mami. Vlad a fost foarte incantat de ea, o mangaie si o iubeste si tot zice "ce mica eeeee.."
Asta a fost pe scurt. Trebuie sa zic ca am avut o dr si o moasa de nota 10+. A fost o experienta aproape placuta, dc nu ar fi existat ora de dureri cumplite .

M-am intins cam mult, dar mi-a fost dor de voi. Va multumesc pentru sustinere si felicitari tuturor celor care au nascut intre timp.

Pupam si revenim cat de des o sa putem

Kiti, 39+ si mami de Vlad 15.05.2006

Bravo Kiti, sa va bucurati de Mirunica

cam asa a fost si la mine doar o ora de dureri nebune si gata

Mergi la inceput