Humana AR

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadespa spune:

Merci :)! Atunci o sa-i dau si eu linistita.

Mergi la inceput

delsim, as vrea sa te intreb cum i-ai dat tu fructele, ca sucul il scoate imediat dar ma gandesc ca nu e " in ton" cu subiectul nostru....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Nu i-am dat suc decat de pe la 8-9 luni, ca era prea "subtire" si-l dadea afara.I-am dat suc atunci cand am vazut ca i s-a mai rezolvat refluxul.Si aici ma refer la suc de mere, para, morcov.
Citrice, care sunt acide, ca atare sau ca suc nu i-am dat decat dupa 10 luni, am hotarat asa impreuna cu pediatrul.
La 5 luni cand am inceput cu diversificarea, am introdus intai legume, apoi am inceput in paralel si cu fructe . Fructele in prima luna i le-am dat fierte la aburi si apoi pasate si i le-am dat asa simple sau cu cereale, sau cu biscuit, sau cu branza de vaci , cand am introdus si branza, dar varianta asta i-a placut mai putin.
I-am dat si mar copt si pasat, singur sau cu cereale.
Deci i-am facut in prima luna de fructe, fructe la abur, pasate , si facute piure.Mar, para, pruna, piersica, nectarina.
Apoi nu i le-am mai fiert, i le-am pasat sub forma de piure, ingrosat cu cereale, sau biscuit ( vezi ca exista biscuiti sub forma de pesmet pt bebelusii de 5-6 luni de la Plasmon, se gasesc in farmaciile Dona si in Auchan la mancare bebei)sau biscuiti simpli, populari cumparati de la Paine (nu sunt dulci si sunt buni pentru bebeii de 6-7 luni, la care poti sa le dai fainos cu gluten.
Apoi am introdus banana, avocado, mango, pepene galben.
Citrice de la 10 luni.

Mergi la inceput

Merci mult de tot!
Si eu am probleme cu sucurile ca scoate tot afara, am inceput cu legumele diversificarea - le adora. Fructele mai putin. Marul nu-i place nici copt si alte fructe nu prea am ce sa-i introduc acum ca incerc sa respect atat cat pot schema de introducere a alimentelor. O sa incerc si eu sa-i fierb fructele si sa le amestec cu cereale.
Chiar imi esti de ajutor, sa stii, mie doctorii mi-au zis " nu are nimic copilul ,toti copiii scot afara, las' ca-i trece". Asta e cand stai intr-un oras cu doctori trecuti de anii pensionarii. Asa ca mai bine vorbesc cu voi, mamici care ati trecut prin asta si stiti ce inseamna. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Cu placere, oricand!
Copiii dau pe afara , intr-adevar, insa depinde cat si cat de des.
Oricum, e o problema functionala, care o sa se rezolve! E mai dificil si necesita multa grija si rabdare, dar o sa fie bine.

Mergi la inceput