**Buburuze de 2009 in actiune (30)**
Raspunsuri - Pagina 14
anna-mama spune:
picky, ai grija de tine,ma bucur ca bebe e bine si sanatos (iar imi venea sa zic bebelina) super ca nu mai aveai tensiune hai, odihneste-te!
Cris, esti curajoasa ca mergi la cumparaturi cu Miru, mie mi-e greu cu fi-miu si cand sunt cu sotul Vladut a dormit maibinisor, dar eu nu prea m-am putut odihni
Ema, deci fi-tu te tine in priza de cu dimineata ce baiat bun da, fata,, se pare ca vorbeste engleza si toanta de mine nu-l intelegea
Getik, ce bine ca a dormit fata bine azi-noapte, poate sipaoa azi.spor la treaba
Simina, asteptam pozele
Noi am fost inparc, ca de obicei, unde fi-miu face traznai de te doare capul si acum e lanani.
va pup, revin mai tarziu
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Picky_toto Buna fetelor, Acum am reusit sa ma pun la pc dar nu stau mult ca am niste dureri de spate si burta ingrozitoare si vreau sa ma intind pe canapea...sa speram ca ma lasa copila ca pana acum m-a solicitat ba cu una ba cu alta. Da, am fost la doctor aseara. Bebe e bine, creste, e foarte activ, jucaus, in parametri normali. Asa clar l-am vazut de nu-mi venea sa cred, la Stefi nu a fost parca asa ..sau eram eu incepatoare si un stiam sa vizionez o ecografie . Pozitia in care statea nu ne-a dat voie sa vedem ce ascunde intre picioruse asa ca mai asteptam pana aflam .asta e.. I-am explicat doctorului durerile si da sunt contractii..asa ca am primit din nou concediu medical si trebuie sa stau cat mai linstita. Tensiunea era ok de data asta. Va las acum ca nu mai pot sta pe scaun si a venit si fica mea sa la calareasca;.asa ca va pupic si intru mai tarziu Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 16+ Buburuza mea******In asteptare... ********************* Povestea Stefaniei ********************* |
ce bine ca ti-a dat un nou concediu. TA nu o lua pe incredere in sarcina este oscilanta rau de tot, si vezi cum faci cu puca mika sa iti dea si ea macar 2 ore pe zi concediu
poop si mai asteapta cu surpriza
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
getik1 spune:
am venit sa va spun ultima traznaia a lu ary, sa trezit sa ridicat pe patut la geam si a mancat din peretecand am vazut imi venea sa urlu
am sunat doctora si a zis sa stau linistita ca este ok, nu pateste nimik
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
emanouela spune:
is un pachet de draci...neambalati....treaz de l6 juma, dormit 1 ora si de la 12 fara pana la 1 si de atunci imi sparge nervii....nu vrea nic, nu-i place nic, astept sa vina tatsu si sa ma inchid in baie si nu mai ies pana nu adoarme
cris te duci sa redecoreze Miruna rafturile???? iaca ca nu-ti dauturta dulce, sic!
ano baiat bun, e???? bine bineeeee!!! tu macar te-ai desteptat dar euuuu....tre sa vad ce limba vb
picky stai cumintica si ai grija de samburel.
getik poi ce sa pateasca???? nu pateste nic, stai calma....am o prietena care manca carabusi vii si nu are nimic....eu cica mancam pamant, ca multi altii dealtfel...fiimiu ma mosteneste...si el manana pamant ...o fi bun, mai stiiii
Picky_toto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui getik1 am venit sa va spun ultima traznaia a lu ary, sa trezit sa ridicat pe patut la geam si a mancat din peretecand am vazut imi venea sa urlu am sunat doctora si a zis sa stau linistita ca este ok, nu pateste nimik getik mamika de mika minune ariana-ioana 29.12.2009 ary poze si ary povestea unui aricy poze nunta am produse la bazar |
Ce scumpica cred ca era cand papa ea din perete Dar cum zicea si doctora nu trebuie sa te ingrijorezi, ca nu va pati nimic grav. Uite eu cand eram mica mancam pamant, iar sora mea cea mica(dzeu sa o odihneasca) decojea varul de pe pereti si-l manca..acelasi lucru a facut si verisoara mea..si e bine sanatoasa..cica ar fi o lipsa de calciu daca papa var, dar nu-i grav...tentatia peretelui va disparea usor, usor ..rabdare si inarmeaza-te cu mult var
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 16+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
Picky_toto spune:
Anna multumesc ca mi-ai vizionat pozicile.si ca ti-a placut noruta.....se pare ca Vladut invata cuvinte noi de la prietenul lui Micky ..tare scump trebuie sa fie cand le pronunta ..Da, bebelina...pai sa vedem peste 3 sapt daca sta in pozitia perfecta sa ne arate ce are intre picioruse..Apropo soata ta e pleacat pana vineri?! naspa...
Getik multma de sfat, oricum ma bucur ca bebe e ok, asa nu-mi mai fac griji degeaba.
Ema ia uite..faci parte din copii mancatori de pamant....si ce bun era.....poate il deranjeaza vreun dintuc de e asa mofturos ..
Cris gata cumparaturile?? pai ai ajutor de nadejde, pe Stefi daca o las pe jos ne fugareste tot magazinul..cica ne jucam cucu-bau
Alic cum mai e Nati?
Lavi la voi a trecut raceala? Apropo mai ai vesti despre Ioana si Stefi?
Simina azi parca ne puneai pozicile..
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 16+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
getik1 spune:
stiu ca nu pateste nik, nu-i problema, apropo de mostenit eu mancam creta cand eram mica si singura chestie era ca faceam febraa si nu ma duceam la scoala
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
getik1 spune:
ati disparut toate????? treaba? ceva cutremure???
fetelor poop pe toata lumea si ne vedem dimineata la cafea
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
cris_82 spune:
neata gagici cu kinderi terorici
avem calda ,perfuzabile ,trabuce si virginia slim
picky parca te si vad ca pana la 6-7 luni sari din medical in medical ..tu mai pune mana si leneveste ca nu e de joaca si lasa smotrupai e bine ca se joaca stefi,a mea aduna tot de pe rafturi si pune in cos
getik varul pe care il dadeau parintii nostrii pe pereti avea alta compozitie ,cel de acuma e facut dupa o alta formula chimica si nu mai faci febra..tu mai bine fa stoc de lavabil ca ala se cojeste mai greu de pe pereti
ema te rog sa nu pui monopol pe baiea fost de belea bestiuta pana la culcare sau s-a mai potolit??
eu am venit aseara la 8 de la shopping si pana am asezat toate cele la locul lor,si am hranit copila ,facut baita si culcat..s-a facut 10 si era rupta de oboseala,dar recurez eu azi
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
Eu am o ameteala in dimineata asta de nu reusesc sa tin directia am chefuit prea mult
Cris, cum a fost la shopping doar cu Miru, ai rezistat eroic??
Picky, abia astept sa aflu peste 3 saptamani ce ai in burtica Poate patesti ca mine cu Vladut, nu am aflat decat la nastere ce am ca la ecografii era prea pudic Da, azi vine soata, abia il astept, sunt obisnuita sa-l vad zilnic Da, Vladut a inceput parca sa spuna mai multe cuvinte, dar trebuie sa le distingi din bebeluseasca lui, ca el cica e mare si vorbeste in fraze ca noi , de exemplu daca vrea sa se uite pe fereastra vrea sa spuna ca vrea sa vada apa si zice "lililili apa?", "lililili" se traduce cu "mai spuneti voi ceva inainte de apa, stit voi" Ieri tot asa intr-o fraza lunga de neinteles am deslusit cuvantul "carte" ca voia sa-i dau din biblioteca
Getik, ce scumpica , sa pape ea peretele, nu pateste nimic, si eu am mancat toate alea cand eram mic, inclusiv pastile (saprosan, aproape un tub) si sunt si acum "aproape" normala
Emo, dar ce-a avut Darius ieri, bazdaci? Cum a dormit azi-noapte? Lasa, ca afli si tu in curand ce zice...eu am hotarat sa iau niste cursuri de ëngleza"ca sa ma inteleg si eu mai bine cu fi-miu
Lavi, cum mai sunteti?
Simina, te asteptam azi cu vesti si poze!
Dano, ce chiulangioaica ai devenit!
Alice, cum mai sunteti?
Adina, cum a fost la manastire si in vizite ieri?
Nicuratze, un pupic de wkd pt minunile tale
Mada, voi sunteti bine?
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR