Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 147)
Raspunsuri - Pagina 7
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Uitati-va pe mailul comun pls. ![]() ![]() Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
M-am uitat si am raspuns. Eu zic ca da.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
dulcineea_cj spune:
Succes scolaritei Lorex!!!!!![]()
![]()

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami
de 2 ochi albastri
simplicity spune:
Miremia,Mara e foarte expresiva,e frumoasa foc

Mami de
ArianaMotto-ul de azi:
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte."
tomaca spune:
| citat din mesajul lui miremia [Eu am intrebat. Exista C&A in Bucuresti? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Da, eu am mai zis.
Unul in Afi, unul in Sun Plaza si unul in Militari. Au hainue de iarna tare frumoase.

Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg

Rogu-te mai multe detalii. Eu sunt mai batrana. Afi este molul acela nou de langa APACA? Sun Plaza unde este? Pana acum n-am retinut acest magazin. 
varsta lui Tudor
lorex spune:
| citat din mesajul lui Lillo Lorex . E mai bine, doarme. I-am facut o baita mai rece decat de obicei, i-am pus 1/2 dintr-un Novocalmin, si doarme linistit. Presimt o noapte alba sa il urmaresc... |
ooff..s=aveti amandoi o noapte usoara!

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
gratiana77 spune:
Acum cateva minute m-am uitat la albumele cu poze si trebuie sa spun ca AVEM NISTE COPII SUPERBI!
Maine postez si eu niste poze cu buburuza mea. Nu pot acum ca e maraita si tre' sa o duc la culcare.
Va pup si va doresc o noapte buna!
miremia spune:
Gata, am mutat pozele Andreei d ehappy_ella in albumul pe cre il avea deja si vin cu rugamintea sa ramanem la cate un album pe cap de pufulete.![]()
Eu una stiu sigur ca nu mai mut nimic pe viitor, e prea obositor.![]()
Am pus si poze cu Mara.
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg
lorex spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Da, sa stii, nu stiam de unde sa-l iau. Seamana cu Uca! varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
in unele poze cu uca si in unele cu ariana!
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
miremia spune:
| citat din mesajul lui simplicity Miremia,Mara e foarte expresiva,e frumoasa foc ![]() ![]() ![]() Mami de ArianaMotto-ul de azi: "Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte." |

din suflet!Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg
tomaca spune:
| citat din mesajul lui dulcineea_cj Noua cred ca ne apare primul dintisor Suntem asa necajiti,maraiti si se vede doar cat un varf de ac De azi noapte a inceput distractia Sper sa nu faca si febra ![]() Bb2...as vrea f mult oricand de acum inainte,daca ne-an permite si am avea casa noastra ...deci pica ![]() Ficat,i-am dat de la magazin Altul nu am Cam un sfert de ficatel i-am dat de vreo 3 ori Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
Gata, treceti pe lista dintzosilor? Uite asa un rambet o sa aveti
Pupam A.
sa-i treaca buba si sa iasa dintzisorul mai redepe. Poate scoate mami mai repede sampania de la rece sa o "savureze"baiatul ca face bine la dintzi.varsta lui Tudor

de
Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
Suntem asa necajiti,maraiti si se vede doar cat un varf de ac De azi noapte a inceput distractia
Sper sa nu faca si febra