INSEMINARE 70
Raspunsuri - Pagina 15
nerama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramyy o sa ma abtin pana luni cu beta hcg greu dar o sa incerc :) |
ramyy
ocupa-ti timpul cu ceva, iesi la plimbare, mergeti la film, orice si luni cand vei vedea rezultatul pozitiv fericirea va fi si mai mare
ramyy spune:
neata fetelor,
sunt ocupata crede-ma ca nuncesc cate 10-12 ore stau la birou dar numai la bebe mi-e capul :)
cred ca e vina sotului ca asa optimist cum e acum nu a fost niciodata el e sigur ca de data asta e bebe si vrand nevrand ma influenteaza desi eu incerc sa nu imi fac mari sperante.
nerama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramyy neata fetelor, sunt ocupata crede-ma ca nuncesc cate 10-12 ore stau la birou dar numai la bebe mi-e capul :) cred ca e vina sotului ca asa optimist cum e acum nu a fost niciodata el e sigur ca de data asta e bebe si vrand nevrand ma influenteaza desi eu incerc sa nu imi fac mari sperante. |
sa dea Doamne-Doamne sa fie asa cum simte sotul tau

aristica spune:
ramy mereu mi-au placut femeile ce-si pot stapani emotiile...eu faceam beta si cred ca in plus faceam pipilica pe cateva teste barza
. Succes luni!
mikado, nerama pe reteta am avut trecut doar Maca, nu scria si de la ce firma. Si sotul meu a avut de luat Maca. Noi o cumparam de la Dona, are un capac mov si costa in jur de 80 lei.
branca ursului este un vaso-dilatator care poate dauna mult sotilor vostrii, asa ca ar fi bine sa cititi pe net despre acest "tratament minune". Sotul meu a avut prescris 2 spermotrend/zi, 2 maca/zi, 1 selezic ace/zi. De la 14% a ajuns la 31% motilitate. Eu luam 2 maca/zi in timpul meselor.
alla tu esti?![]()

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
mikado spune:
neatza dragelor! 
aristica, multumim pentru raspuns, sotul meu nu ia BU, ia spermotrend la fel 2/zi, noi la nr. sat f. bine, dar sunt cam lenesi
Nera 
http://www.fertilityfriend.com/home/mikado
mikado spune:
Nera,
sunt somnoroasa si ma uit mirata la temperatura din grafic
tu, la job?
http://www.fertilityfriend.com/home/mikado