INSEMINARE 70

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

Nera am facut 2 inseminari la cezara si mie mi-a zis ca singura solutie este Fiv eu totusi sper ca se rezolva cu IA
Acum merg in Budapesta la Dr. Kovacs unde fac a-4a inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutza27

Nera am facut 2 inseminari la cezara si mie mi-a zis ca singura solutie este Fiv eu totusi sper ca se rezolva cu IA
Acum merg in Budapesta la Dr. Kovacs unde fac a-4a inseminare.

am inteles, iti doresc succes
eu sunt tare dezamagita de cezara... vrea sa se lanseze mai tare in FIV, sa se faca recunoscuta pe partea de fertilizare... de aia si ea si sotul ei si delia (bioloaga) o tin una si buna cu FIV... parca toti 3 au invatat aceeasi caseta cu FIV... ultima oara cand am fost la ea a fost dupa ce facuse al meu spermograma unde au iesit 8,5mil gigei/ml din care doar 16% buni (dar eu cred ca a iesit asa din cauza ca luase antibiotic pentru sinuzita si nu trecusera nici 2 sapt de cand a terminat tratamentul) si mi-a zis ca ea nu imi face inseminare cu o astfel de spermograma... categoric NU... si de atunci nici nu am mai fost la ea si nici nu ma voi mai duce
voi cum stati cu spermograma? de ovulat ovulezi cum trebuie?

Mergi la inceput

Am primit mail de la doctor si de sambata incepem tratamentul cu clomifen din ziua 3-7 si ziua 10- 12 la monitorizare.Doamne ajuta!!!

Eu am ovare micropolichistice si nu ovulez in fiecare luna, iar sotul are cam putinei spermatozoizi si cam puturosi (oligospermie) adica a doua inseminare a fost facuta cu 3 mil de spermatozoizi si mi-a zis cezara "eu iti fac dar sa stii ca nu o sa se prinda"- iar in ungaria mi s-a zis ca s 1 mill daca sunt este o sansa ca teoretic nu ai nevoie decat de unul nu de toti.

Nera sotul tau a luat ceva tratament pt cresterea nr. de gigei?sau pt mobilitate?
Sotul meu a luat si inca ia branca ursului tintura ( pt . cresterea nr)si vitamina e si napraznic pt mobilitate.
La inseminarea nr. 3 am avut 15 mil cu mobilitate 75%(dupa 6 luni de tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

fetelor eu ma tot cer la fiv(nu ca m-ar scaote bani afara din casa) si medicul imi tot zice sa mai facem inca o inseminare:)
acum sunt la a4-a daca nu iese nici asta mai fac una si gata cu inseminarile.

oricum sunt foarte agitata maine o sa merg sa fac beta hcg poate nu iese nimic dar eu oricum merg ca altfel tampesc :)

maine o sa fie a 8 zi de la inseminare

Mergi la inceput

Stiu ca ii greu dar incearca sa mai stai pana in ziua 12 ca atunci iese la beta, nu te grabi- stiu ca e greu dar incearca sa nu te gandesti.
Si eu am vrut Fiv de datat asta dar nu m-a lasat doctorul o is sa mai incercam odata, asa ca de sambata incep tratamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

danutza27 , sotului meu i-a facut mai rau Branca ursului.

Mergi la inceput

In ce sens oana?si cate picaturi o luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

danutza sotul meu ia mai multe: BU 9 lingurite/zi (atat i-a dat delia bioloaga) selezin ACE, napraznic, vitE, royal jelly si tinctura de telina... de un an jumate s-a lasat si de fumat dar vad ca tot degeaba
sper din suflet sa reuseasca inseminarea asta care apropo se va face cu 2 zile mai repede... eu asteptam monstrul sambata dar a venit azi... si de data asta nu ma supar ca a venit ca asa stiu ca sunt tot mai aproape de inseminare
ma rog pentru toate fetele si pentru tine sa dea roade stimularea, sa ai foliculi babani din care sa se faca sau
cat te costa inseminarea la unguri fara tratament de stimulare?

Mergi la inceput

nera la unguri este 175 euro, tu faci inseminarea cu stimulare sau pe ciclu normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Danutza,nu mai tin minte ce doze a luat,dar dupa tratamentul asta de vreo 6 luni spermograma e iesit cam proasta.
Cireste pe net ca poare avea si efecte negative

Mergi la inceput