clasa a 4-a, 2010 - 2011

clasa a 4-a, 2010 - 2011 | Autor: anamaria

Link direct la acest mesaj

hello fetelor!

nu am reusit sa gasesc vreun subiect deschis deja... (filofteia, pe unde esti?!)
asa ca deschid eu subiect, cu scuzele de rigoare ca nu am nici o listuta la indemana deocamdata!

a inceput scoala si inca mi-e greu sa ma obisnuiesc cu ideea si cu programul de mamica de 2 scolarei
lui tudor (bobocelul) ii place si scoala si e sarguincios cu temele, insa e clar foarte obosit si asta il face cam moracanos...

mai greu insa pare sa fie cu bogdan, din mai multe motive:

• anul acesta invatatoarea lui a iesit la pensie si doamna care a venit in locul ei este la polul opus;
    doamna de pana acum era mamoasa si indulgenta, toti copiii erau perfecti si aveau FB, pe cand doamna de acum este fff pretentioasa si in ce priveste disciplina si la invatatura; la teste la mate si romana numai 1 singur copil a luat FB, restul B, S, si chiar I; desi noi nu facem mare caz de note, bogdan este foarte afectat de asta;
    oricum, se pare ca doamna cea noua este genul vesnic nemultumit, nici un copil nu e destul de bun/ destept/ cuminte... (asta deja e confirmata si de persoane care au avut copiii in cls 1-4 la dunsa)
    acum asta e, sper sa supravietuim cu bine cu totii acestui an, ca una peste alta acum ne trezim ca incepe cls a 5-a

• ca activitati extrascolare, anul asta dintr-o intamplare si in mare graba l-am inscris la handbal; sotul meu a cunoscut un tip care este antrenor si l-a invitat pe bogdan... lui i-a placut asa ca am continuat; doar ca este vorba de sport de performanta, nu doar asa ca exercitiu fizic; face antrenament de 4 ori/ sapt, cate 1,5 ore, de obicei seara de la 6 la 7.30; este cam obosit din cauza asta si eu ma gandesc daca nu cumva e cam mulkt pt el dintr-o data, si cu doamna cea noua si cu sportul asta... pe de alta parte, el avea mare nevoie de miscare fizica, pt ca are tendinte de grasun si pofte alimentare in aceeasi directie!

• in plus de cele de mai sus, mai are 1 ora/ sapt meditatie la engleza si inca 1,5 ore la pictura... astea insa le face cu placere, cel putin deocamdata ca abia a inceput

telegrafic asa, cam astea sunt noutatile... sper sa apareti si voi, "colegele" de clasa a IV-a

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Anamaria uite aici o incercare timida.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156075

Voi ce invatati la istorie?? Ca noi n-am scris nimic in caiet, iar din carte din primele trei lectii eu as invata-o doar pe prima.

Mergi la inceput