Ghiocei de Martie-Aprilie***259***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Denisamada, mie nu mi-ai parut calma! Calm e sotzul tau ;). Tu esti...hotarata, sigura pe sine, cu punctele de pe "i" la purtator!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Daaa, puncteaza la momentul potrivit ''calma'' d-na doctor !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Denisamada eu de fiecare data cand vad emoticonul asta ma gandesc la tine

Trimite-mi noua ta adresa ca sa o bag la registru

Mergi la inceput

Anaan, nu am incercat inca dvd-urile ca am cam umblat toata ziua, am luat tablita, luni o livram !

In seara asta si noi am fost la o petrecere, m-am simtit f bine, am stat la povesti cu fetele in timp ce Alexandra se juca cu copiii si incerca sa-l pupe pe un baietel de 7 ani
Cand sa dezbatem si noi cu gasca aspecte importante de-ale petrecerilor, a inceput meciul asa ca maine iar ne vedem

Mergi la inceput

Noapte buna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata tufete,
las si

Nici eu nu stiu nik de emisiunea respectiva n-am vazut ...deci sunt happy.

Noi suntem la faza de alergat lovit...spart buza...am incercat si arcada(dar finnd berbec(a) are capul mai tare)n-am reusit..rastoarna tot,desface tot ce poate...(normal si ce nu ar avea voi...caci altfel ce farmec ar avea)

Luna asta dau o fuga cu Bogdi si Isabella la Bucuresti la control...dar voi veni iar cu masina(cu prietenii nostri si ei sunt programati) control si fuga acasa.Imi este dor de voi dar fara Dan nu stau mai mult prin Bucuresti..cu babornite si doi copii miscatori.
In rest in afara de terapii ,gradi si Isabella(toate fiind pe primul loc) ma ocup si de lucru de mana de sezon(caciuli,veste,manusi,fulare...si ce mai vrea stapanul meu =clientul).
Sper sa strang ceva banuti sa-i fac o surpriza lui Bogdi pe 29 luna asta ( e ziua lui) apoi...pt tot ce va urma...sper)

Va imbratisez...si sper sa revin cand sunteti si voi prin zona

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Denisamada eu de fiecare data cand vad emoticonul asta ma gandesc la tine

Trimite-mi noua ta adresa ca sa o bag la registru

Vamos pa'lante, da? Trimis pm cu adresa.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui
Nici eu nu stiu nik de emisiunea respectiva n-am vazut ...deci sunt happy.

Nici eu nu stiu despre ce emisiune vorbesc fetele... dar nici nu m-au facut curioasa...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Istenem si Jezus, pisigri, olishka, annan...da' cum aveti shfortza sa va uitat la kktul ala de emisiune?! Io m-am inflamat cand cu topicul de aici, ca erau puse filmuletze si poze, am crezut ca-mi crapa capul cu atat mai mult cu cat era o forumista careia nu i se parea nimic de condamnat, adica spunea ca acele concursuri nu-s cu nimic mai prejos/presus de sarbarile de la gradinite sau scoli si ca daca cele mici "au talent" de ce sa nu le-ncurajeze mamele? Si mamele erau toate niste retardate de la 100 de kile-n plus, NF cu secolele, cred, care-si canalizau toata energia vietii lor meschine in a-si bate joc de fetitele lor. Chiar nu inteleg cum pot fi organizate asemenea manifestari, cum pot fi televizate si de ce mamele alea si organizatorii nu-s la pushcarie!
Buuun...pisigri, ce-am zis eu era de la celebra melodie pentru copii cantata in portugheza, cred ("p.., p..., p...) de-a pus Adee link (al doilea vers io-l intelegeam ca "ling ca nesatula", acum mi-am amintit ca nu era "sug") Scuzati, tufete, limbajul licentios!
Novus, deci tu, care nu esti cu dulciurile, zici ca ti-au placut praji? Eee, macar data viitoare stiu ce iau si-o sa calculez bine si cantitatile
Anca, nici io n-am televizor (si cand aveam nu-l deschideam) dar tot ma mai intalnesc razant cu cate unul, de nu in camera la maica-mea altundeva, suficient cat sa aud de elevi injunghiati mortal si altele
Deci majoritatea copilasilor au baiucuri...of, cand aud de branula si altele mi se face pielea de galinacee...Sophiphi a fost bine azi-noapte, dar tot s-a trezit tusind (ca si cum s-ar fi inecat) o data sau de doua ori, nu-mi amintesc bine...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Bom dia (ca sa pastram nota de portugheza, sau braziliana cum ar zice unii)

Noi tot in BUcovina, dar plecam diseara cand se intorc oamenii de pe traseu.

Am iesit afara putin dar am stat vreo juma de ora pentru ca sunt balti si copchilu' meu a facut jaloane rintre ele, asa ca s-a udat pana la cucu rucu.

Clar imi trebuie si pantaloni de cauciuc.

Mie mi-a venit moshul, desi il asteptam pe 13-14.Spre deosebire de perioada dinainte de gravidenie cand ma jena [utin sub purta cu cateva orea inainte sa se iveasca, acum nici nu il simt. Vine asa tip til. Ceea ce nu e un lucru rau totusi, doar ca exista riscul sa ma trezesc cu surprize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello, hello,

Nu ne dati disparute, suntem prin zona, dar nu am mai mai citit si nici scris din lipsa de diverse.

Ana e bine, vesela, dar la somn e sora cu David, adica ziua aproape nu doarme (cu mine cel putin, am stat vineri de la 13 la 16:30 sa o adorm), seara adoarme f greu, tarziu si cu scandal si noaptea se trezeste o data si iarasi e cu cantec la adormit.

In rest, toate bune. Va pupam dulce si ne gandim la voi

Mami de minune mica

Mergi la inceput