Ghiocei de Martie-Aprilie***259***
Raspunsuri - Pagina 18
Anaan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
![]() ...postez luni, promit!_ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Vezi ca eu nu uit!!!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
mireal spune:
Buna,Nu am reusit sa citesc nimic din urma, noi am racit din nou si avem si laringita.Azi am fost la medlife grivitei la urgente ca doctorul nostru e bolnav si ne-a dat pe vena hidrocortizon,i-a pus branula si i-a facut si aerosol.Vroia sa ne interneze, sper sa ne treaca pana luni ca altfel a zis ca ne interneaza.Am luat si aparat pt aerosoli sa-i facem acasa si acum la 12 trebuie sa ne ducem din nou sa-i faca fiola de hidrocortizon.Am cheltuit o groaza de bani cu aparat, consultatie, tratament, medicamente vreo 10 mil.Am intrat ca sa va spun ca daca vedeti ceva suspect ducetii imediat la doctori pe mititei, ca eu am zis ca nu e asa grav,tusea un pic,a facut si un pic de febra dar ii ies si caninii si azi cand s-a trezit,gatul era deja nasol.
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Eu scriu greu, de pe tastatura virtuala a lu' Google. Victor isi face somnu' de frumusete nr 2 pe ziua de azi...Ieri a fost nebunie pe capul lui, ca a venit tati sa-l vada dupa 2 sapt...A adormit la 12 noapte...topaia si chiuia de fericire..Maine plec si eu la Bucuresti pt 1 sapt...E din ce in ce mai greu cu despartirile de Victor, atat pt mine, cat si pt el... _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Poate ne vedem daca vii in Bucuresti.Mi-e dor de voi. Pup
Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Eu scriu greu, de pe tastatura virtuala a lu' Google. Victor isi face somnu' de frumusete nr 2 pe ziua de azi...Ieri a fost nebunie pe capul lui, ca a venit tati sa-l vada dupa 2 sapt...A adormit la 12 noapte...topaia si chiuia de fericire..Maine plec si eu la Bucuresti pt 1 sapt...E din ce in ce mai greu cu despartirile de Victor, atat pt mine, cat si pt el... _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Poate ne vedem daca vii in Bucuresti.Mi-e dor de voi. Pup

olishka spune:
| citat din mesajul lui pisigri Tufetelor, stiu ca a fost si topic separat pe tema asta, da io tot tre sa-mi zic oful. Din motive obiective :D m-am uitat vreo 3 zile la rind la Toddlers&Tiaras. Sint absolut oripilata, imi sta pe creier jegul ala de emisiune, sau mai corect spus, jegurile alea de concursuri. Ce Dumnezeu o fi frumos in a pune niste copii sa arate ca niste boarfe de la coltul strazii, nu pricep deloc. Da DELOC. Plus ideile pe care le cultiva competitiile alea, sentimentele pe care le insufla copiilor, eforturile la care sint supusi...oribil. Care mai de care (prin State parca mai abitir decit in alte parti) se agita cu pedofili, cu public exposure, cu sexual harassement, au reguli care frizeaza absurdul in legatura cu comportamentul adultilor fata de copii, dar sint ok cu fetite de pina in 12 ani, machiate ca niste cocote, care se misca sexy si lasciv pe scena... ![]() ![]() ![]() If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Si mie imivine sa vomit cand ma uit la emisiunea asta si ma intristez f tare. Cum puii mei sa pui la copilul tau de 5 ani dinti falsi, bronz artificial, unghii false, mese etc. Oribil
Prefer sa mut cand dau de acea emisiune caci ma indispune.Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| citat din mesajul lui mireal Buna, Nu am reusit sa citesc nimic din urma, noi am racit din nou si avem si laringita.Azi am fost la medlife grivitei la urgente ca doctorul nostru e bolnav si ne-a dat pe vena hidrocortizon,i-a pus branula si i-a facut si aerosol.Vroia sa ne interneze, sper sa ne treaca pana luni ca altfel a zis ca ne interneaza. Am luat si aparat pt aerosoli sa-i facem acasa si acum la 12 trebuie sa ne ducem din nou sa-i faca fiola de hidrocortizon. Am cheltuit o groaza de bani cu aparat, consultatie, tratament, medicamente vreo 10 mil. Am intrat ca sa va spun ca daca vedeti ceva suspect ducetii imediat la doctori pe mititei, ca eu am zis ca nu e asa grav,tusea un pic,a facut si un pic de febra dar ii ies si caninii si azi cand s-a trezit,gatul era deja nasol. |
Uf, foarte nasol. Am avut si noi mai demult. Sa va afceti bine cat mai repede

olishka spune:
Noi am venit de la petrecerea de bebelusi. A fost f frumos.
david nu vrea nicicum sa doarma 

olishka spune:
Vreau sa-i fac aerosoli lui David. Imi zice cineva in ce proportie ar trebui sa pun dexa cu ser?

anca_nicolae spune:
DE aceea exista vorba ca "fericiti cei saraci cu duhul"... teluric vorbind, eu nu am tv, deci nu am vazut/stiu nimic din emisiunea T&T, si uite asa am scapat eu de "greata/scraba", deci, sunt fericita :)))
Ilina, STIU ca esti dintre "rockeri/pasionali/un pic neortodocsi [aici NU era in sensul bisericesc, ci in sensul de nesupusi la linia standard], TOCMAI de aceea am scris cat de opozite sunt cele doua fiinte, una din interiorul tau, si cealalta de la bariera
. Iar cu prajiturile din BaiaM, sa va clarific eu misteriul: EU le-am mancat!!!! Pentru ca: eu eram pe jos [nestand in camera decat strict dormitul de noapte (de aia nu am iubit/admirat zidaria de la Duni, as fi preferat sa am ce admira la viata din afara zidariei
)], eu eram in asteptarea societatii "boeme", si tot eu eram supra rapida la placere+degustat [iar v-am zis, la unele nu ma lungesc deloc, is tare rapida :)))] Asa ca data viitoare, stati pe jos si luati lectii :)))
Legat de fetele cu dileme gradi/bona, parerea mea este:
- gradi e ff buna, dar de la 2-3 ani [pt ca inevitabilele boli sunt mult mai ok suportate/discutate/handluite la un copil mai maricut, nu sub 2 ani]
- gradi < 2,5 ani, pt mine [stiu ca o sa ma contraziceti], este = cresa [adica un loc ce tine de ministerul sanatatii, NU al invatamantului, deci ponderea mare din timp este pe supraveghere "sanitara", nu pe acumulare info [ca na, varsta e mica pt lectii, sa fim rezonabili...]
- bona e utila la perioadele de boala [cum cauta gianina] si tot bona poate duce copilul la socializare, riscul de imbolnavire prin contact fiind totusi mai mic decat la cresa.
In conluzie, eu am preferat [si la v+t] sa am bona pana la 2 ani si ceva si apoi direct gradi.
Mihaela, sincer, eu te astept si fara praji, mi-am facut plinul, cum tocmai recunoscui, la sovata [ca nici praji de grand-mere Pisik nu le-am iertat!!!]
Vocabular... unele fete ziceau ca se incadreaza intr-o singura postare, noi, intr-un singur rand :)))):
mama, papa [apa], paaa [pa], kk [loc de pus pampers], aaam [caine].
Vedeti? Ne-am incadrat :)))) Cum s-ar deduce... bb3 seamana cu tat-su ![]()

Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 10 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Novus foarte faine pozele de la munte. Cand veniti pe la noi? ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Venim, venim cat de curand , sa inceapa reducerile
Prajiturile Ilincai au fost dementiale, am si uitat de ele dar cred ca s-au epuizat in 10 minute max , tareeee bune, exact pe gustul meu

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Ma duc sa ma spal pe capul meu frezat!
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009