Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Aaaaa, si nu m-am laudat destul... Azi am primit si rezultatele de la copro - nu mai avem nici un brontozaur in burtica... Asa ca mai dam antibiotic numai 2 zile (sa fie 7), apoi inca cateva zile probiotice si apoi iar copro... Zicea dr ca dupa asta posibil sa ii dam niste calciu... Important e ca e sanatos puiutul meu!!! Sunt mamica fericita!!! Si de fericire am avut laptic la masa de la 1, 180 ml- atat a papat copilul, de la sursa... Asa ca merci tuturor de ajutor la nevoie!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, nu vrei sa iti trimit niste oscilo maine , pe posta? Cam intr-o saptamana maxim cred ca ajunge... Cred ca si mai repede daca il pun prioritar (vreo 3 zile)

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, nu vrei sa iti trimit niste oscilo maine , pe posta? Cam intr-o saptamana maxim cred ca ajunge... Cred ca si mai repede daca il pun prioritar (vreo 3 zile)

draga de tine , parc-ai fi sora-mea . dupa ce vine tati de la serviciu mergem la urgenta sa vad ce-mi da de aici, am sunat deja si acasa in Ro si-mi trimit pachetelul, ca ai mei is disperati cand e vb de copii... mi-au si dat lacrimile cand am vazut cata grija ai de mine

ne bucuram tare mult de vestile voastre bune, si cu brontozauri lipsa si cu laptic din belsug!! ciudat e ca, desi isa papa mai putin la o masa(dar mai des!), eu am lapte tot mai mult

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Mamici cu delfinasi jucausi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput