Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Andrei Ioan pui drag de de Racusor La multi ani!
Victor pui drag de Ilinca La multi ani!
Matei Gabriel pui drag de Creatza La multi ani!

Raportam si noi: adormit greu ca in toate serile - dupa 12 (daca stau sa ma gandesc bine si in burta incepea la 10 distractia), muls la 4 ca nu mai puteam (daca aseara a supt ea mai era ceva laptic in ei) - 80ml lapte - dezamagitor. Sculat pui la 7 sa pape - 120ml adormit instant la loc, muls la 9 - 170ml!!!!!!!! Stangul foarte slab 40ml dar dreptul . Iar la masa de la 11 - facut un kk gigantic! Of sper ca incepe sa faca singurica - asta e dupa 64 de ore - dar era zdravam - cam verde dar cred ca de la laptele praf. Acum ne bucuram ca e, analizam culoarea la urmatorul .

Rodi - oscilo repede la tine, la Isa ... la toata casa.

Cri - Pupam puiul drag si sanatos de acum! Nu stiu ce sfat sa-ti dau cu Galactogil-ul. Eu una puneam 2 linguri in cana - 20 grame, acum cand am vazut ca nu pot sa dorm de la efecte cantareasc si pun 15 grame - o lingura cu un pic de varf. Sper din suflet sa isi faca efectul si la tine. Eu ma gandesc ca daca stangul e mai lenes corpul incerca sa compenseze si e mai mult laptic in dreptul.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Rodi, bine ai facut. Si eu am pus interdictie persoanelor racite la noi in casa. Acum o luna, pe tati il supara putin gatul si a umblat in masca prin casa pana i-a trecut.

Nu ne schimba nimeni capitolul? Eu nu ma pricep.

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Racusor oau 4 luni!!!! Sa-ti traiasca Andreiutul, sa fie sanatos, destept, iubit, sa va bucurati toata viata de el si el de voi!

Fetelor vreau sa va spun ca Sarei i-a trecut raceala, tusea si rosul din gat fara nimic, adica a luat o singura data 4 ml de Eurespal, a durut-o rau burtica dupa el, si de atunci nu i-am mai dat nimic, ma bucur ca a luptat singurica cu raceala!

Am si eu o intrebare pentru Racusor, Larissa, imi dati si mie va rog numarul de telefon al fotografului pe care l-ati avut la botez?
Fetele din Bucuresti, voi de unde ati comandat tort de botez, l-ati avut de la restaurant?
Pe 17 avem botezul, azi mergem sa vedem restaurantul, asa suntem noi, facem totul pe ultima suta de metri.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

La Multi Ani si pentru Matei si Victor, sa cresteti mari si sa aveti o viata frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Cris, de asta am eu, de la www.copiicarucioarebebelusi.ro/produs2588/Brevi---Interfon-Digital-Baby-Monitor.htm" target="_blank">brevi

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

andreiu mic a facut temperatura de la vaccin si e foarte agitat si marait...are 37.7 in fundic (adica 37.2), dar pediatra a zis ca daca face peste 38 in fundic sa ii dam nurofen pentru copii siropel, maxim 2.3-2.5 ml, 1 data la 8 ore (cantitatea e in functie de greutatea lui andrei, aproape 7 kg)

pana atunci ne-a zis sa ii dam pastilutele homeopate recomandate si pentru dintisori chamomilla 9 CH , pana la de 4 ori pe zi cate 5 bilute.

saracul pui, e asa marait, se trezeste plangand...

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Rodi - oscilo repede la tine, la Isa ... la toata casa.

Diana, ce bine-ar fi dac-as avea... ma crezi ca pana nu v-am auzit pe voi pe forum habar n-aveam ca exista, ce e si cu ce se mananca?!?! noi n-am avut nevoie nici ptr noi nici ptr maria, multumim lui DD, asa ca nici nu stiu ce la ce se ia. farmacista de langa mine e tare daguta, mi-a mai dat medicamente si fara reteta pe baza simptomelor ce i le indicam eu, dar ptr copii nu se baga, ptr bb cred ca nici atat!! o sa-i fac o lista la sora-mea (inca una, ca aia cu stimulantele mi le-a trimis deja) sa-mi trimita sa le am ptr orice eventualitate...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maurice

Racusor oau 4 luni!!!! Sa-ti traiasca Andreiutul, sa fie sanatos, destept, iubit, sa va bucurati toata viata de el si el de voi!

Fetelor vreau sa va spun ca Sarei i-a trecut raceala, tusea si rosul din gat fara nimic, adica a luat o singura data 4 ml de Eurespal, a durut-o rau burtica dupa el, si de atunci nu i-am mai dat nimic, ma bucur ca a luptat singurica cu raceala!

Am si eu o intrebare pentru Racusor, Larissa, imi dati si mie va rog numarul de telefon al fotografului pe care l-ati avut la botez?
Fetele din Bucuresti, voi de unde ati comandat tort de botez, l-ati avut de la restaurant?
Pe 17 avem botezul, azi mergem sa vedem restaurantul, asa suntem noi, facem totul pe ultima suta de metri.
Multumesc!

Mami de Sara Maria 04.08.2010

multumim

uite aici

http://www.micaevents.ro/contacts.html

eu ca Catalin am vorbit, suna-l pe el, este foarte de treaba!

tortul de la Alice (de fapt s-au ocupat cei de la Decebal de tort, noi doar am zis de care)

am facut cu compozitie Jeni, foarte foarte gustos!! si cu etaj! daca intri in mailul comun de delfinasi, vezi invitatie la pozele de la botez si e si tortul pozat!

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Diana, ma bucur ca Galactogilul da roade la tine. Sa stii ca o sa ma tin de el... Azi inca nu am luat, bag acum rapid.

Cris, nu te necaji, ca nici Vladut al meu nu sta la masaj (doar de 3 zile sta), asta pt ca e mai cald in camera dupa baie, cand il scot din vanita il pun direct in prosop, nu defilez cu el naked deloc, sa nu ii fie rece, iar apa in vanita e cu un grad, doua mai calda decat arata termometrul ca e ok... Pe burta nu ii place deloc... Tocmai am vazut pozele unei colege cu bebel de 6 luni, sta super fain pe burta, se joaca, numai asa ii place, si imi zicea ca nu i-a placut deloc pe burta pana la 4-5 luni... Asa ca mai e timp si pt noi... Incearca eventual asta cu temperatura, cu un grad, doua in plus, poate merge... Si la mine e de musai sa nu fie foarte obosit, ca altfel urla cand il scot din vana...

Rodi, bine ai facut ca nu ai lasat alt copil, mai racit, sa vina la voi... Ei, asta iti mai lipsea...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, noua neonato ne zicea ca e ok 37.8 in fundic daca a fost mai agitat inainte de a-i lua temperatura. Iar pediatra de aici mi-a zis sa ii pun paracetamol supo numai dupa 38 in fundic... Mai ia temp si mai tarziu, poate ii trece de la sine, dragul de el...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput