Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

isa e tot mai rau, clar ca a racit , ii curg lacrimioare deja (singura data am vazut la ea lacrimi cand a plans la botez ca s-a vazut singura intre voci straine), stranuta, nasucul e tot infundat... papa cate-o inghititura si face pauza sa respire... noroc ca apoi adoarme, cred ca e si obositor si sacaitor...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

off, rodica, imi pare rau poate ii trece la iza

sa ii aspiri nasucul, sa nu o lasi asa cu mucisori, ca poate sa faca otita sanatate multa!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Va spun noapte buna delfinariu, nu inainte de a ura delfinasilor Andrei Ioan, Stefan Calin, Victor si Matei Gabriel la multe multe lunite!!!

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
Apropos de exercitii ale bebelusilor - a mea cand o pun pe burtica nu isi ridica capul, ci linge paturica
In schimb daca o tin pe pieptul meu in pozitie inclinata si-l ridica bine si se uita stanga-dreapta

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

si la mine la fel :)))) parca tot gusta ceva de pe cearsaf.
nici al meu nu sta cu pieptul tot ridicat, adica sa se sprijine in manute

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

asa era si al meu pana de curand...ba se si lovea cu capul de masa de infasat, ca acolo il puneam

acum de vreo saptamana vad ca sta pe burtica, dar nu prea se sprijina pe manute, el incearca cumva sa se balanseze capul si-l tine ridicat, dar se balanseaza pe burtica, si sta cu picioarele in sus

in schimb capul si-l tine foarte bine, doar e baiat mare si si-l intoarce cand e in brate cand in stanga, cand in dreapta...plus ca vrea in fundulet, se trage, se chinuie el acolo sa se ridice...si cand il trag de manute, cea mai mare bucurie!

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

La multe lunite delfinas sef Andrei!
La multe lunite si pt Victor si Matei!

Sa va dea DD multa, multa sanatate si fericire in viata!

Ce frumos! Am ajuns si la 4 luni!

......fug!.......se trezeste! NB!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

tina, lasa ca te revansezi la anul cu sarbatoritul

si eu am facut anul asta 30 de ani si ce petrecere...am petrecut cu sotul si copilul meu iar la un an de casatorie, eu eram consemnata sa stau la pat, asa ca o felie de tort pe scaunul din bucatarie...

9 iunie 2010

Mergi la inceput

diana sa tii caruselul la 30-40 cm de bebe...eu il tin la mijlocul patului, pe o laterala...cat era mai mic il tineam in partea opusa lui, poate de asta nu il interesa, ca era prea departe

daca se uita in sus nu il vede, e cumva in fata lui de fapt...

9 iunie 2010

Mergi la inceput

gata, fug la nani...copilul s-a trezit pe la ora 5, apoi cu pompa...mi-am lasat ferma in ordine mai trag un pui de somn pana face ochi andrei pe la 7.30

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ANDREI IOAN de racusor

VICTOR de ilinca

MATEI GABRIEL de creatza

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

gata, fug la nani...copilul s-a trezit pe la ora 5, apoi cu pompa...mi-am lasat ferma in ordine mai trag un pui de somn pana face ochi andrei pe la 7.30

eu la un sfert de ora dupa ce m-am pus in pat imi amintesc ca am uitat si de pompa si de ferma , dar lenea a castigat, ca mie imi ia ceva timp pana reusesc sa adorm si eram deja pe drumul cel bun, daca ma ridicam imi sarea somnul...

dar am avut iar un copil exemplar, s-a trezit la 7, respira bine, nu stiu ce sa zic, mai degraba fornaie ziua decat noaptea, eu aveam un san pietroi asa ca m-am bucurat sa i-l ofer, desi de obicei incep cu batutul de soarta stang . si in 5 min ea dadea semne ca nu mai vrea, am insistat eu pana s-au facut 15 min si apoi chiar ca nu am mai avut succes, drept ptr care am luat pompa si am mai scos 50 dupa ea din dreptul, din stangul nu reusesc cu pompa daca nu incepe isa sa suga...

racusor, 4 luuuuuuni!!! wow!

cristina, nu mai stiu daca ti-am spus ca ma bucur ptr vestile bunicele de ieri, s-o tineti tot asa, pe drumul bun. cu galactogilul cum mai merge? eu acum, dupa 2 sapt de stimulante, incep sa simt cu adevarat efect, adica mai simt sanii tari si in cursul zilei, iar daca nu-s tari si o pun pe isa la piept, simt cum se formeaza... cred ca a prins bine si zilele astea ca isa papa mai putin si mai des din cauza racelii sau ce-o fi , a fost o zi cand papa cate 5 min si dormea, apoi la o ora iar 5 min papa...

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

buna fetelor!!!
La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!!!!!!!!!!!!!

Mycya merci,m-am razgandit oricum citind articolul.Era vorba de un drum la Londra in primavara

Carmen nu e vb de frig la masaj,caci dupa baita eu ii usuc pe tot corpul cu fohenul ca sa nu ramana umed in nici o cuta si sa se incalzeasca!asa le place iar dupa lasam un pic foehnul pe ei,nici asa nu i-a placut piticutzei masajul,cred ca nu--i place cu crema totusi nu stiu

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

sa va spun o poanta: o cunostiinta "atotstiutoare" si "binevoitoare" imi spune sa nu aspir copiii cu batista bebelusului prea des ca fac otita de la prea mult aspirat

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput