Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nu stiu ce sa fac...sta una deasupra si tot umbla pe tocuri prin casa de vibreaza peretii abia am reusit sa il adorm pe Andrei, a tresarit de nu stiu cate ori...

si nu e prima oara saptamana asta...de vreo ora se tot fatzaie pe tocuri

m-as duce la ea sa o rog sa nu mai umble dupa 10 seara prin casa pe tocuri...imi e cam rusine, dar in acelasi timp nu vreau sa il pazesc toata noaptea pe Andrei

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

buna fetelor,
eu sunt cu Pisi in brate sa o adorm ca Bobocelul doarme deja si va citesc pe voi.

vaccin: eu nu le-am pus nici supozitor,nici compresa,i-am scos afara si am facut si baita,si... nu au avut nici o reactie,nici macar o maraiala in plus.Care-i faza cu baia si iesitul totusi?

Carmen Carla mea nu sta la masaj cu crema/ulei, caci gimnastica facem,dar nu chiar o ora.chiar,unde zice ca o ora pe zi trebuie???si atat de bine se sprijina si pitica mea pe antebrate si se intoarce,se uita peste tot,se arcuieste chiar si rade,fara tzumi(suzeta) in timp ce Mateo linge patura
eu vit C nu dau caci e prea acida pt stomacel,nici vit K,nici calciu,doar fier ar trebui dar ai mei nu-l tolereaza,il vomita mereu.Luam doar vigantol 2 pic.Plus ia mami vitamine prenatale,Omega3,spirulina.
m-am saturat de pastilute!!!!!!!!!

papusica mea se intinde din prima zi,mai ales cand o iau in brate,parca e o virgula,asa scoate coorutzul mor ce dulce e!! iar brotacelul meu nu,el vorbeste intruna cu caruselul cu becul,cu Mickey Mouse(preferatul lui,caci asta e tema camerei: Mickey si Minnie)
si v-as povesti intruna de puiutzii mei dar incetez sa nu va plictisesc

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

fetele la blue air este o oferta pana la 12 noaptea azi.orice bilet de avion pana la anul in oct costa 30 de euro. perioada 15dec -15 ianuarie nu se include .

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

mycya eu vreau 4 dar de unde le iau ca nu gasesc pe site?la ora asta sunt obo rau

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

si acum sa va spun despre baita

deci am facut-o singurica ca nenea sotiorul e la servici deci nu e de asteptat ajutor ca e f usor si frumos
am tinut-o in apa 10 minute in care a innotat delfinasa mea si astepta plimbata prin apa de colo colo cand pe burtica cand pe spate, asa mai zambea si radea ca imi venea sa o pap . nu am tinut-o mai mult ca nu e bine de prima data sa o obosesc prea tare asa ca dupa am trecut frmusel la masajuc.totul a durat 30 de minute dupa care tzitzi 5 minute si somn direct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

BTZ, poti folosi si adresa mea!

da click AICI.....parola vulturMc

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

La naiba, m-am trezit tarziu, am crezut ca e maine dimineata la 9! Deja imi faceam planuri sa imi iau laptopul in dormitor
Scuze, sper sa nu fi incurcat cu ceva...si imi pare rau ca nu am putut ajuta.
Noapte buna, delfinasi, eu citesc pe apucate, sunt inca de serviciu prin casa, pt ca mama e tot cu mana in gips.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

fetele la blue air este o oferta pana la 12 noaptea azi.orice bilet de avion pana la anul in oct costa 30 de euro. perioada 15dec -15 ianuarie nu se include .

vedeti ca astia sunt falimentari ...sau cel putin au ceva probleme financiare...

http://www.zf.ro/eveniment/un-judecator-anunta-insolventa-blue-air-compania-neaga-ca-ar-avea-datorii-neachitate-7458051

9 iunie 2010

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Crispo-ma bucur ca Vlad e mai bine sa se faca repede bine...e normal sa manance mai putin cand e bolnavior..si noi adultii suntem la fel nu avem pofta de mancare cand suntem bolnavi..o sa-si revina..multa sanatate

Diana-nu cred ca dauneaza caruselul..ai grija sa nu fie pus prea jos..trebuie o distanta de 25-30 cm pana la bb

Racusor-asa am avut si eu doua studente deasupra mea...am rezistat cat am rezistat si m-am dus la usa lor..nu ma credeau ziceau ca sunt eu dusa..am chemat-o pe una la mine si pe cealalta am pus-o sa mearga cu tocuri prin casa si mi-au dat dreptate

Mycya-imi imaginez delfinasa inotand in cada

n buna delfinariu

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

vedeti ca astia sunt falimentari ...sau cel putin au ceva probleme financiare...

http://www.zf.ro/eveniment/un-judecator-anunta-insolventa-blue-air-compania-neaga-ca-ar-avea-datorii-neachitate-7458051

9 iunie 2010

9 iunie 2010

da, da! AU DAT SI LA TV AZI.

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Parca Larissa a mai pus problema cu caruselul si din cate imi aduc eu aminte a intrebat medicul si e ok.

Mysya, super! Eu am un delfinas caruia nu-i place apa.

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput