Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Lala, . Stiu ca la tine a fost greu... Important e ca sunteti acum bine, si puiutul tau e un scump.

Mycya, e bun Proctolog- zicea doctora ca e bun si pt bebe si pt oameni mari. Cred ca la adulti exista in varianta supozitoare. Si io am momente cand zici ca scot sticla (cum ziceai tu) - dar io credeam ca e de la cusatura mea... Vad ca nu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

io nu stiu incotro sa ma duc cu durerile astea am sigur fisura anala si nu va puteti imagina ce dureri am cand ma duc la baie ma tin de pereti si urluuu
vreau sa ma duc la medic dar nu stiu unde sa ma duc ca de stat asa nu mai rezist

Mami de Andra Maria 02.08.2010

draga mea, imi pare tare rau ca treci prin asemenea chin...mie mi-a spus drita ca e ff bun pt fisuri anale REDIGEST, de la HOFIGAL... eu iau pt fiere/ficat, zilnic...are multe indicatii terapeurice...poate reusesti sa-ti faci rost de el...sanatate...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Mycya poate sunt hemorozizi si e bun ce zi-a zis crispro pentru asta. Am avut si eu odata unul amarat si facea si cu sange.oe nasol tare.

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Carla cu gimnastica in primele zile nu i-a placut deloc deloc, s-a lasat cu urlete mari!!
Dar am descoperit ca daca ii dau suzi se lasa asa pe burtica se odihneste vreo 5 minute si pe urma o ia de la capat singurica, acum se ridica bine in manute, sta cam 5 minute cu capul ridicat si a inceput sa se uite asa din pozitia aia in toate directiile, ca sa o ajut o mai mangai/masez usor pe spate, can se supara iar suzi odihna si de la capat.ii atrag atentia cu jucarioare, muzicute si tot felu de chestii ca sA stea o ora . de sapt viitoare o pun 2 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

fetelor eu sunt tae tare ingrijorata

Avem 3 lunite si noi tot nu o dregem cu nasucul infundat. Mai nou parca da sa se sufoce, iar azi cand am vrut sa o scot afara chiar se sufoca. Am citit ca asta ar cam fi simptom de astm bronsic Si idiotii astia de medici spun sa nu ma ingrijorez. Saptamana viitoare ma duc iar la pediatru si nu mai plec cu una cu doua. M-am saturat sa bat drumul degeaba, fara sa primesc niste explicatii clare si/sau solutii.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor sora mea o sa va trimita invitatiile pe adresele de mail iar videoconferinta va incepe la ora 9.Pupici

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Lala, . Stiu ca la tine a fost greu... Important e ca sunteti acum bine, si puiutul tau e un scump.

Mycya, e bun Proctolog- zicea doctora ca e bun si pt bebe si pt oameni mari. Cred ca la adulti exista in varianta supozitoare. Si io am momente cand zici ca scot sticla (cum ziceai tu) - dar io credeam ca e de la cusatura mea... Vad ca nu...

Poze

acu am vb si cu parintii mei si tatal meu a spus ca si el a folosit Proctolog pentru un hemoroid dar a zis ca provoaca diaree,bine ca nu m-ar deraanja atat timp cat nu ma mai doare dar cica si de la ea se inrautateste fisura...offf
maine dupamiaza ma duc la spital, acolo tre sa ma trimita undeva la un consult ceva si cat vreau eu sa fug de medici tot de ei dau

Eladea habar nu am daca sunt pe aici dintralea,e naspa ca multe nici nu ti le da fara reteta medicala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mycya, soacra mea a folosit proctolog, zicea ca iti trece durerea imediat... Acum nu stiu ce sa zic... Vezi tu ca orice medicament are posibile reactii adverse, dar nu e musai sa le facem toti.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

fetelor eu sunt tae tare ingrijorata

Avem 3 lunite si noi tot nu o dregem cu nasucul infundat. Mai nou parca da sa se sufoce, iar azi cand am vrut sa o scot afara chiar se sufoca. Am citit ca asta ar cam fi simptom de astm bronsic Si idiotii astia de medici spun sa nu ma ingrijorez. Saptamana viitoare ma duc iar la pediatru si nu mai plec cu una cu doua. M-am saturat sa bat drumul degeaba, fara sa primesc niste explicatii clare si/sau solutii.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

offf speram din suflet sa nu fie ceva rau si sa vii cu vesti bune.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Mycya, soacra mea a folosit proctolog, zicea ca iti trece durerea imediat... Acum nu stiu ce sa zic... Vezi tu ca orice medicament are posibile reactii adverse, dar nu e musai sa le facem toti.

Poze

pai maine dimineata fac prezenta la farmacie si imi cumpar, sper sa scap cat mai repede posibil
multumesc mult Crispro

Mergi la inceput