La Dovlecelu' Vesel (7)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
iulia0807 spune:
Lili,te pup
Mai despre noi nu prea stiu ce sa va zic,sper ca suntem mai bine.Iar sper ,ce draq sa fac?Numai asta mi-a mai ramas.Copilul se joaca iar eu citesc diverse despre doctori pediatri si despre racelile astea.revin
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Liliacule, nu stiu cum mai sunt pentru ca n-am mai fost la medic..abia saptamana viitoare merg. Sunt optimista, cred ![]() Pentru puiul tau |
Da' mai esti toata un val?? Sau au mai trecut alea-alea si acum functionezi doar medicamentos?
Ia sa ne zici cand, unde si cum trebuie sa te prezinti la medic. Nu vezi ca suntem de nadejde in caz de uitare???
Mangulici nuuu, e alta scarbavnica. Dar eu refuz sa cred ca am ajuns la varsta cand ma pasioneaza mai mult reclama la Corega decat la colgheit.
Implant zici??
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
citat din mesajul lui suede Liliana twin sister (gata te-am botezat ![]() ![]() Pana una alta ma duc la manichiura,ca a venit o doamna sa stea cu Mihnea ![]() ![]() Laura ![]() ![]() |
Pai e produs naturist, twin-sis. Am luat eu pentru gat. Cate 2 din ora-n ora.
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
mary_07 spune:
citat din mesajul lui iulia0807 Sotul meu in a carui judecata am incredere deplina,ceea ce nu pot cere altcuiva evident,are un slogan cand ma vede ca ma atac din pricina oamenilor: HAI SA FIM NOI MAI BUNI!Poate ar trebui sa aplicam mai des.. ![]() ![]() Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009 Bebe voios de mami Iulia http://bebevoios.blogspot.com/ |
Mare dreptate are !Jos palaria!
![](japonez.gif)
Pupam mama si cupilul
![](pupic.gif)
Mely
![](hippi.gif)
![](bonjovi.gif)
![](bici.gif)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
iulia0807 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mary_07
Mare dreptate are !Jos palaria! ![]() Pupam mama si cupilul ![]() Mely ![]() ![]() ![]() Alex & Razvi _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Si noi pe voi!poate se amesteca virusii....
![](alcool.gif)
![](floare.gif)
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
happy_uka spune:
anamaria, asa o sa fac de acum , le trag pe dvd-uri .. Avea 600 GB asta, am zis ca e fain s ale am pe toate intr-un loc, si tare fain a fost..
camy..ai scos sania? brrr, deja ninge ..
mely, esti deosebita, ai spus lucrurilor pe nume . Trebuia sa incep cu multa sanatate, sper ca v-ati intors si e bine razvi cu tusea
Am citit acum ca aveti rinofaringita, of! Eu nu o dizolv, dau in linguritza asa cum e, bea apa dupa.. Stiu ca e amara, mi-e mila de mor..asta e!
luto, ce frumos! subscriu, alex e o draga mereu! va pup dulce, sa iasa perfect totul! va simteti mai bine astazi? io sper ca daaa!
nela, am uitat sa-ti urez concediu placut, mereu aveam in gand ...te pup, sa va simtiti fantastic!
manga , merci
...hd asta era nou, luat de 2 luni..l-am dus inapoi cu dorinta clara de a salva ce e pe el si mi-au zis peste cateva zile ca a fost scapat pe jos (no way!!) si ca-l inlocuiesc..sooo, backup!!!
cristina, merci si tie ..am vazut ca e tare greu cu 2 pui mici, e greu sa- i impaci. Asa ma durea sufletul sa o vad plangand pe Emma, incepuse si Carina sa se matzaie ..Iti doresc putere si nervi tari, multa rabdare si tact
lill..cazul s-a rezolvat ..slava Domnului ...cred ca si Lui ii plac pozele lui pitzi ..uf ce aroganta mi-s azi! Ce m-am bucurat de veste !!! Da Doamne sa fie inceputul linistrii puiului, gata cu noptile agitate, sunt baiat mare !!! Il votez, clar!! Mmm, saraca maseaua ta! Sper sa treaca dupa antibiotic ..Ce floricele speciale vrei dear? ca floricica ma fac si stau pe pervazul tau
sabina, ce nasol.. imi pare tare rau, la randul meu..
laura, santé !
fragutzo !
techi, haide ca trece si ziua de azi, vine we si cine e duamna libera ?? te pup! cum e azi andrei?
alex, , merci mult si tie! gata, nu mai plang...le am pe toate !!
ralux..merci, ma bucur ca ti-a placut ce a scris, eram asa fericita azi noapte ..exact asa si e cu pozele, dispare o frantura din timp...oricat le-ai avea intiparite in minte, nu e acelasi lucru!
Pfiu, gata, v-am dovedit !!am I good or what! Ca la carte, da?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
alex25 spune:
Aplauze doamnelor si domnilor, aplauzeeee....ca la carte dom'le, ca la carte!!! Bravo Uka!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mary_07 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Pfiu, gata, v-am dovedit !!am I good or what! Ca la carte, da? ![]() _ ![]() ![]() |
You're the best!
![](punk.gif)
Io nu-mi fac probleme cu Razvi ca nu ar lua vitamica C (cand vede lingura,pentru el e
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Acum ia siropurile astea naturale ca il santajez ca nu il primeste Doamna racit la gradi
![](icon_smile_cool.gif)
![](alcool.gif)
Iulia pe Razvi l-am saturat cu niste branzica pe paine si cum el e foarte happy cand e cu burta plina,io imi fac de cap pe net
![](icon_smile_big.gif)
Alex e la tata,cica sa il "ajute" la muraturi...nici nu vreau sa-mi imaginez cum arata bucataria lor
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mely
![](hippi.gif)
![](bonjovi.gif)
![](bici.gif)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
happy_uka spune:
nu e chiar ca la carte recuperarea, am uitat-o pe iulia, care nu stiu de unde are impresia ca eu sunt fata serioasa . sanatate multa mami! tu ai dreptate, in teorie asa e, sa fim mai buni, dar mi-am dat si eu cu parerea ! si m-am gandit (in bunatatea mea) daca e cineva care vrea sa stie cum gandesc? aa? nu?
am enervat-o si pe lill ...lasa ca vedeti voi, imi deschid alt topic si nu-mi dau pm decat mie
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SabinaY_p_/SabinaY_p_.jpg)
SabinaY. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mary_07
Mare dreptate are !Jos palaria! ![]() Pupam mama si cupilul ![]() Mely ![]() ![]() ![]() Alex & Razvi _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Uite asta imi zic io zilnic...mai greu sa scapi de prostele obiceiuri insa
![](alcool.gif)
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
![](bubumica.gif)
![](bubumica.gif)
fosta devylla