La Dovlecelu' Vesel (7)
Raspunsuri - Pagina 2
suede spune:
Hepi
URAAA!!!!
Ma rog...Mihnea doarme,sotul e plecat la poluatorii vecini .
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Ah dati-mi un smirghel ca tare ma mananca limbaaaaa lill _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
O piatra de polizor e buna?? Da' eu zic sa nu te complici ca n-are sens. Of, viata mea...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
hepilica spune:
citat din mesajul lui suede Hepi URAAA!!!! Ma rog...Mihnea doarme,sotul e plecat la poluatorii vecini . Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
...mari poluatori .
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
suede spune:
Ma vizeaza?
citat din mesajul lui happy_uka Ah dati-mi un smirghel ca tare ma mananca limbaaaaa lill _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
liliac1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui hepilica
...acum e prea tarziu. dupa ce intri...bati la usa. nu se face d-astea, iti zic . --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Si cat m-am tinut sa pot striga si eu macar odata in viata: PRIMA!!! Na, acum ce sa zic...
Dar va rog sa se consemneze ca dupa buletin, sunt a doua . La stanga.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui suede Ma vizeaza?
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
stii ca esti mireasa mea preferata
te vizeaza indirect, as fi avut un raspuns simpatic & macabru la intrebarea fetelor ..dar nu are legatura cu tine, tu erai doar puntea de lansare
da' vorba lu' sora lill, ignora-ma rad doar eu in capu' meu !!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
iulia0807 spune:
Hepi,multumesc mult!o sa sun maine sa programez ceva sambata.te pup tare si fara virusi sa stii...
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
iulia0807 spune:
Lucia,sanatate multaaaaaaaaaa Davidelului
Fetelor,multumim de cuvintele incurajatoare,va pup si fug langa baiat.Noapte buna.
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
suede spune:
Chiar ma intrebam?!
Ce-oi fi facut?Cu ce am gresit
M-am linistit acum....
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
stii ca esti mireasa mea preferata te vizeaza indirect, as fi avut un raspuns simpatic & macabru la intrebarea fetelor ..dar nu are legatura cu tine, tu erai doar puntea de lansare da' vorba lu' sora lill, ignora-ma rad doar eu in capu' meu !! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |