Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

vasce dragut ...as vrea si eu sa primesc niste bani ...te pui pe cump acum

si eu tot rosu vad ala ....

ralu ai incercat cu lapte??

si eu am o stare asa ..nu am facut nimik, este si frig , am si o lene ...am pofta de cartofi prajiti ar tb sa ma urnesc sa imi fac dar .... pana la bucatarie .... cat am de mers ...tb sa cobor un etaj...nu am chef de nimik....nici eu nu stiu ce vreau !!!

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

aditza ce sa fac pe aici,multumesc de intrebare, am asa o stare aiurea, ma simt slabita azi desi mananc..., mi am luat si tensiunea 11/7(maricik, de obicei e mai mik...9/5 sau 10/6)
vremea asta, e intuneric si frig ma deprima, sunt plictisita
mai sunt si singura, sotul meu mai are treaba, nu poate sa stea numai cu mne
ieri am vazut scutece, 7-8,5 ron bucata..nush dc dar mi se par scumpe...e doar o carpa practic

poop

23+

Eu am cumparat deocamdata 2 m de finet in care am investit 26 de lei.
Evident trebuie tait si surfilat sau tivit . Ma gandesc ca imi vor iesi 6 scutecele.Saudc le fac un pic mai mari doar 4.

adriana 24+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Ma gandeam ca acea culoare sa nu fie in realitate un ciclamen, daca se numeste strawberry. Deocamdata ma uit si eu ... Imi place mult acel model de carut dar nu cred ca o sa ni-l permitem. Oricum, lui bebe o sa ii placa orice carut i-as lua.

23+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

adriana ....eu zic ca numai 4.....eu as face trei cu cat mai mari cu atat mai bune mai ales pt baita sau infasat ....acum nu stiu ce latime are ...ai zis 2 m lungime , si latimea??
eu am luat si am dat 6 lei pe o bucata ...nu stiu ce dim are o sa le masor dar mi se par mititele ...

aditza26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

bb-yasmi...incearca sa te interesezi ce cabinet din orasul tau are eco 3sau 4 d..si acolo sa mergi mereu..eu asa am facut de la inceput...este clara diferenta, multe cabinete ginecologice merg pe 2d si ala de ani de zile si lamana a II..sincer...vezi unde s-a achizitionat de curand ultima tehnologie si nu o sa fii dezamagita...

si sotul meu a observat diferenta intre 4 d-urile pe care le-am facut noi si eco din spitalul de stat...sincer..nu e nici diferenta cine stie ce la pret

Eu am platit 200 lei pe cd cu filmulet 4d si m-am tot gandit inainte daca merita sau nu. Dar sincer a meritat toti banii. I s-a vazut perfect conturul fetei, nasucul, ochisorii...si eu cred ca 4dse vede mult mai amanuntit tot corpul copilului si calculele sunt mai exacte.

Multa bafta! Si sa scapi odata de ingrijorare

felicitari si la felele care si-au vazut bebeii ..

fluturas 22 +

acolo merg la 15.20 am programare. costa mai mult dar asta e....nu stiu sigur daca voi mai plati inca 1 mil pt cateva imagini 4 d, o sa vad atunci. oricum eco e cel mai performant din oras.
daca si de aici vin dezamagita....o sa plang de mama focului in seara asta...

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vas

Yupii, sunt tare fericita ca am fost chemata sa semnez un act de la o licitatie si cand am ajuns era de fapt un decont de 450 lei si asta pentru ca am fost membru in acea comisie de licitatie. La noi era asa pe vremuri dar de ceva timp nu mai luam bani. Acum chiar sunt bineveniti!!!! Ce ma bucur. Asta si mi-au dat si banii pe o delagatie asa ca am banuti pentru cadouri la puiutii meu.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Frumos! Abia astept poze cu lucrusoarele in care ii investesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Citat:

aditza ce sa fac pe aici,multumesc de intrebare, am asa o stare aiurea, ma simt slabita azi desi mananc..., mi am luat si tensiunea 11/7(maricik, de obicei e mai mik...9/5 sau 10/6)
ieri am vazut scutece, 7-8,5 ron bucata..nush dc dar mi se par scumpe...e doar o carpa practic

poop

23+

Evident trebuie tait si surfilat sau tivit . Ma gandesc ca imi vor iesi 6 scutecele.Saudc le fac un pic mai mari doar 4.

Ce faceti cu scutecele, vreti sa le folosit ca prefolds sau pentru protectie anti-regurgitare?

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Citat:

poop

23+

eu nu vreau multe, nush daca am nevoie....sa zic maxim 10 bucati, am citit pe aici k poate mai pui in cadita sau pe masa de infasat, sau daca nu o pun in patutul ei poate pun intai un scutec,...cum zicea lorich

si eu o sa mi iau material pt ca soacra mea are masina si mi le coase ea

23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

adriana ....eu zic ca numai 4.....eu as face trei cu cat mai mari cu atat mai bune mai ales pt baita sau infasat ....acum nu stiu ce latime are ...ai zis 2 m lungime , si latimea??
eu am luat si am dat 6 lei pe o bucata ...nu stiu ce dim are o sa le masor dar mi se par mititele ...

aditza26+

nu mai stiu latimea ca l-am lasat la mama. Dar stiu ca aveam o paturica de bebe si am masurat sa fie cat ea. - mi s-a parut marisoara

Mergi la inceput

in principiu protectie antiregurgitare si la baita. Ca despre infasat am discutat depinde de copil

Mergi la inceput