Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (84)
Raspunsuri - Pagina 15
anka-maria spune:
Lili_g, e foarte corect ce spui si nu ne contrazicem.
Daca ridici un pic salteaua ramane totusi o suprafata dreapta, chiar daca la un anume unghi. Ideea e ca scoica are ca o denivelare fix la mijloc (si unele carucioare la fel). Si bebeul ar sta cumva frant la mijloc. Io am inteles ca aia nu e corect. Nu e bine sa faci unghi intre fund si spate, asa ca la scaun. Dar daca ridici salteaua la cap, io zic ca nu e la fel cu denivelarea aia de la scoica.
Nu stiu daca ma intelegeti
. Asta mi s-a zis mie pe acilea, sper sa fi inteles si io corect.
21 sapt
bebelu86 spune:
Lili a fost zilele trecute o emisiune la tv cu o tanti pediatru si arata cum se face baita, cum se maseaza, etc...
si zicea k patutu nu trebui sa fie drept, ci un pic ridicat la cap tocmai pt a nu se ineca si a elimina gazele mai usor dupa papa.
de carucioare nu a zis nimic, dar presupun k dc asta e valabil pt patut, e valabil si la carucior.
eu ma preg sa plec sa mai cumpar lavabil si ce mia trebuie..si cu ocazia asta sa ies o leaca la aer si la o mica plimbare..k sapt asta nu am iesit deloc din casa 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
27+ cu
Natalia Maria
Lili_g spune:
Doloress, hai ca e bine, lasa fotbalul si alergatul in parc...Doamne, bine ca ai putere...eu daca as alerga m-ar aduna cu farasul...Obosesc groaznic, fac curat in casa mai mult in genunchi ca nu ma pot apleca...of, imi plang si eu de mila ![]()
Adita, la noi concediul e de un an, daca iti iei mai devreme sau cand vine bebe tot un an stai asa ca tre sa rezist cat pot de mult. Plus ca isi ia si sotul cateva sapt sa stea cu mine acasa la inceput, si se scade din anul ala perioada cat sta taticul acasa...
Lili_g spune:
Oh, am inteles acum, sunt de acord cu denivelarea aia...unele scoici sunt mai "abrupte" decat altele...
| Citat: |
| citat din mesajul lui anka-maria Lili_g, e foarte corect ce spui si nu ne contrazicem. Daca ridici un pic salteaua ramane totusi o suprafata dreapta, chiar daca la un anume unghi. Ideea e ca scoica are ca o denivelare fix la mijloc (si unele carucioare la fel). Si bebeul ar sta cumva frant la mijloc. Io am inteles ca aia nu e corect. Nu e bine sa faci unghi intre fund si spate, asa ca la scaun. Dar daca ridici salteaua la cap, io zic ca nu e la fel cu denivelarea aia de la scoica. Nu stiu daca ma intelegeti . Asta mi s-a zis mie pe acilea, sper sa fi inteles si io corect.21 sapt |
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciact vorbeati despre carucioare...eu daca mi as pemite mi as lua de la inglesina, imi plac la nebunie de ex http://www.ibebe.ro/products/Carucior-3-in-1-Vittoria.html# ![]() 23+ |
Exact modelul asta il am eu (culori diferite), primit de la o prietena, in stare ff buna. Eu am numai landoul. L-am folosit la fetita, e ff comod pt. copil, spatios, usor de manevrat si stabil. Acum e un model mai clasic si nu place la toata lumea, dar este ff bun. Deci si acum il voi folosi tot pe asta, imi voi lua doar carut de la 6 luni incolo.
mamma bis - o fetita si
29s de
aditzaC spune:
lili am inteles ...in ce tara esti?
dolores...ms ma apuc de citit
va invit la mar cu biscuiti
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+
abramburika spune:
adi - apropo de biscuiti ... cum e tortul de biscuiti pe care l-ai facut? Reteta. Merci
.
Eu va invit la castane coapte
.
mamma bis - o fetita si
29s de 
luciact spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
Exact modelul asta il am eu (culori diferite), primit de la o prietena, in stare ff buna. Eu am numai landoul. L-am folosit la fetita, e ff comod pt. copil, spatios, usor de manevrat si stabil. Acum e un model mai clasic si nu place la toata lumea, dar este ff bun. Deci si acum il voi folosi tot pe asta, imi voi lua doar carut de la 6 luni incolo. mamma bis - o fetita si 29s de ![]() |
da, e deosebit, cel putin din punctul meu de vedere, si mai e si modelul asta.http://www.ibebe.ro/products/Carucior-Classica-3-in-1.html#...pacat k n am si eu o prietena asa ca a ta

23+
alina06st spune:
Fetelor, buna.
Ma bag si eu la voi la odisee, ca aveti sarcini mai mari si faceti deja cumparaturi. De pe site-ul kiabi, nu se pot face comenzi? Ca nu am reusit decat sa vizualizez catalogul. In rest nicio sectiune nu mi se deschide...
Multumesc.
12
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!