Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Sunset, felicitari pentru vestile de la echo!
Dana, foarte frumoasa costumatia de iesit din spital! Sa faci poza si sa pui in album. Felicitari pentru schimbarea semnaturii!
Cat priveste intalneala, mi-ar placea sa mergem luni sau marti, cel tarziu... dar tot acolo, ca mi-a ramas gandul la pizza. Poate vrea si Lore... si daca ne strangem 3, sigur vor mai aparea burtici doritoare. Nu de alta, dar dupa aceea nastem.
Cu halatele... n-o sa am nevoie, ca nu vreau sa-l ia nimeni strain in brate, in afara de familie. Si pe-ai mei o sa-i "dresez" ca trebuie sa fie curati daca vor sa interactioneze cu bebele si cand o sa le dau voie sa-l pupe(peste 2 luni), musai spalati pe dinti...asta cred ca e o obsesie personala, igiena orala mi se pare extrem de importanta.

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

saru`mana

miruna felicitari pentru cumparaturi pentru spital...ai mai bifat inca un lucru

Doamne ai grija si de noi 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

ce marca sunt pampersii cu orificiul pt buricutz?

nici eu nu voi da voie sa-l ia in brate, decat sa-l priveasca de la distanta ca pe o prajiturica si sa saliveze. oricum, pot sa tzip la toti atunci ca-s depresivaCu familia mea n-am probl ca i-am dresat

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81
Cat despre kg,este normal sa iei mai mult atata timp cat nu pre poti sa faci miscare dar lasa ca le dam noi jos.Eu am luat 17 pana acum dar la cate vitamine am pompat in mine nu ar trebui sa ma mire.
Azi vreau sa fac salata orientala.Mai aveam pofta de snitele cu susan si de musaca de cartofi,la desert placinta de mere.Dar pe astea le fac luni.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

35+

Eu am luat 15 kg pana acum la 29 saptamani si mi-am propus sa nu mai iau un singur gram. Am inceput sa mananc de ieri fara strop de sare, zahar, nu mananc paine, paste fainoase, pizza, in principiu pui fiert sau facut in tigaie fara sare/ ulei, vita, oua fierte, salate de orice fel fara sare, cartofi copti, si mere cat cuprinde, pere, prune, fara banane, mango, struguri si fructe dulci. Sa incerc sa mananc sanatos, fara alte picanterii. De prajituri, inghetata, nu mai vorbesc, exclus. eu nici nu am pofte asa ca...Sper sa nu imi mai arate cantarul un singur gram in plus saptamana viitoare. Deja incepe sa fie greu si nu am chef sa ma chinui pe final deloc.

Olgutzika, ce inseamna ca ai trecut pe 0,6 sau asa ceva...?

Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Am probleme cu internetul, acum va inteleg pe cele care reportati asa conexiune! Scrisesem un mesaj si s-a dus naiba tot, bla, bla...
In fine, am vrut sa scriu de Doura, ca intr-adevar n-a mai intrat ca inainte si ca mai spusese cineva acum ceva timp, ca s-ar fi suparat pe noi cu acea intalnire care n-a mai avut loc. Sincer, pe buna dreptate, ea a insistat ff mult si...
Doura, te asteptam mai des, asta ca sa ne linistim ca nu esti suparata pe noi. Stiu ca esti ocupata, ca au fost zilele fara apa(deci nervi), dar dupa ce se "aseaza" toate, poate iti faci timp si pentru forum, noi te asteptam cu mult drag!

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Dana, foarte frumoasa costumatia de iesit din spital! Sa faci poza si sa pui in album. Felicitari pentru schimbarea semnaturii!
Cat priveste intalneala, mi-ar placea sa mergem luni sau marti, cel tarziu... dar tot acolo, ca mi-a ramas gandul la pizza. Poate vrea si Lore... si daca ne strangem 3, sigur vor mai aparea burtici doritoare. Nu de alta, dar dupa aceea nastem.
Cu halatele... n-o sa am nevoie, ca nu vreau sa-l ia nimeni strain in brate, in afara de familie. Si pe-ai mei o sa-i "dresez" ca trebuie sa fie curati daca vor sa interactioneze cu bebele si cand o sa le dau voie sa-l pupe(peste 2 luni), musai spalati pe dinti...asta cred ca e o obsesie personala, igiena orala mi se pare extrem de importanta.

Ana
AMR cateva saptamani...

Eu ii imbrac in halat chiar daca stau in hol si doar se uita la bebe

Cu intalneala, ma bag. Pot oricand, si luni si marti. Sa spun un secret, dupa intalneala de data trecuta am mai fost acolo, sa pap o praji de o vazusem la fete, si imi ramasese pe creier Si a fost delicioasa. Deci mie imi convine tot acolo Lore? Altcineva?

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Doura, m-am conformat! Nu de alta dar vroiam sa ma schimb sa ma apuc de curatenie si nu cred ca era cazul sa ma vezi in colanti cu pamatuf .

Beatrice sunt marca Happy. Nu stiu daca sunt buni, au doar o marime e pachet de 42 de buc. Am luat pentru siguranta si unul de Pampers, dar din experienta la inceput nu prea conteaza ca productia e scazuta

Sunset, acum m-am prins, tu nu ai pus nicio pozica cu bebelina la purtator... si nici cu tine. Au fost cateva la inceput si au disparut. Te spun Dourei!!! Daca nu era ea nici album de poze nu aveam

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Ah, raportez si eu 15 kg, oficial! Cand am vazut 64 kg pe cantar, nu-mi venea sa cred. Sper sa raman macar cu 55 dupa nastere, ca tare mi-ar prinde bine putina rotunjime... Ma simt muuuult mai bine asa, decat cu 49, cat aveam inainte de a ramane. Prea eram trasa...

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Doamne, era pe punctul de a mi se intampla o nenorocire. Mi-am facut 2 oua fierte si in momentul cand am luat ibricul de pe aragaz, coada ibricului s-a rupt. bine ca apa fiarta nu m-au atins deloc. Totul s-a imparastiat in bucatarie pe jos. Cum ar fi fost daca se rasturanau pe burtica??????????

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

doamne, beatrice, DD a fost pe faza!aprinde o candela!

Adi +31 cu si

Mergi la inceput