Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns E_Alexa spune:

Fetele, o intrebare
Cate Nospa (maxim) avem voie sa luam pe zi??

-----------------------------------------
Alexandra 35+ cu bebe Sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Joy, cum iti imaginezi tu, asa dorm Ioanna si Iorgos la ei in camera. Ei dorm in acelasi pat, un pat semidublu care a fost al nostru. La anul o sa-i luam mobila Ioannei si o sa-i facem camera separata, iar baietii or sa doarma in aceeasi camera.

Intr-o zi la pranz , Iorgos nu o lasa pe Ioanna sa adoarma si am luat-o de la ei din camera sa doarma separat. Iar Iorgos plangea : "Ajutor, mami, sunt singurel !" Acum mai doarme fara ea sau sta ea cu el pana adoarme si apoi iese din camera. Martea si joia Ioanna merge la balet la ora 16:00 si nu are cand sa doarma de pranz.
Noapte insa nu cred ca ar dormi fara ea.

Cand au inceput sa doarma singurei, se jucau ca Ioanna e mami, iar Iorgos e bebe al ei si ea il tinea in brate, il pupa si il mangaia si-i canta incetisor.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Am inceput de astazi sa ma dau cu crema pe sani. Nu-mi place deloc, dar sper sa ajute si sa nu am ragade prea urate cand incep alaptatul. Vroiam sa incep mai tarziu, cam cu o luna inainte de nastere, dar cum vad ca bebe al nostru se grabeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

E_Alexa eu iau si 4/zi - dr mea mi-a dat voie (dc e cazu). So e ok.

sugubina 31+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Intr-o zi la pranz , Iorgos nu o lasa pe Ioanna sa adoarma si am luat-o de la ei din camera sa doarma separat. Iar Iorgos plangea : "Ajutor, mami, sunt singurel !" Acum mai doarme fara ea sau sta ea cu el pana adoarme si apoi iese din camera. Martea si joia Ioanna merge la balet la ora 16:00 si nu are cand sa doarma de pranz.
Noapte insa nu cred ca ar dormi fara ea.

Cand au inceput sa doarma singurei, se jucau ca Ioanna e mami, iar Iorgos e bebe al ei si ea il tinea in brate, il pupa si il mangaia si-i canta incetisor.

Ce frumos Ce diferenta de varsta este intre ei?

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!
Ma simt asa obosita de la vreme, ca nu am avut vlaga nici aseara sa scriu, si nici azi.
Ratusca, eu am mai zis o data ca se vede ca suntem amandoua tauroaice, avem cam aceleasi pofte culinare, in special fideaua/grisul/orezul cu lapte.
Miruna, important e sa treaca starea, haz de necaz putem face. Decat sa plangem, mai bine sa radem. Dar vad ca tot mai multe burtici au stare din asta... Madalina, Sugubina, Ukume... Fetelor, hai sa zambim! Chiar daca afara e cumplit de deprimant. Eu am dat-o-n somn. Pupici pe obrajori!
Syl, multa sanatate lui Ati!
Crisis, eu am baut ceva ceai pentru perioada sarcinii/alaptat si mi s-au umflat sanii a doua zi. Asa ca am evitat sa-l mai beau inainte sa nasc. Cred ca ceaiul asta e mai bun dupa ce termini saptamana 37. Parerea mea.
Doura,!
Victoria, sper sa nu fie nevoie de diazepam. Convingem noi uterul sa stea relaxat. De-o intalneala ce zici? Luni, marti?
As mai scrie, dar neaparat trebuie sa dorm, dupa tatea agitatie, cred ca se resimte organismul. Va pup pe toate, o sambata frumoasa in continuare!

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

CAPITOL NOU: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157182

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

se pot lua 3 nospa de 80 in 24 de ore, de ex la 7, 15, 23. sau 6 de 40.ideea e ca daca iei constant, uterul e obisnuit sa fie relaxat.

Adi +31 cu si

Mergi la inceput