Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Gata, m-ati ambitionat, saptamana viitoare, dupa ce-mi vine femeia la curatenie, pun si eu pozici cu lucrurile lui bebe. Ce, eu sa fiu mai prejos?

34+
35 ecografic

Lasa poti pune de acum, nu ne uitam la curatenie. Ce in pozele mele cu salopete vezi daca e curat sau nu? Sau in pozele de azi? Nici nu vrei sa stii ce era pe canapeaua de langa masa

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sunset arati super, nu te-ai schimbat absolut deloc.

zici tu am 11 kg in plus si mie inca imi e gandul la ciocolata ...azi cand am plecat de la medic am trecut cu sotul pe la fabrica de ciocolata Heidy au un magazin de desfacere la poarta si mi-am cumparat multaaaa ciocolata si eu si sotul suntem mari amatori de dulciuri in special ciocolata si incerc sa mananc acum chestii pe care nu le voi putea manca cand o sa alaptez cum ar fi ciocolata si muraturile (my favorite)

Doamne ai grija si de noi 33+

Si comentezi cu 11 kg peste??? Eu am 16... Totusi ma mandresc si eu cu ceva, nu am vergeturi, decat doua bucati mici mici care imi plac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Danaint, ce imagine frumoasa cu tine langa geam/usa! Camera arata intr-adevar foarte romantic. Felicitari!
Miruna, pentru look. Eu nu sunt asa nici fara sarcina.:)
Ana, ce sa visez? Am visat la prima sarcina cat si pentru asta... acum ma solicita Maria la maxim, am inceput o curatenie in profunzime prin casa, ma simt cumva obosita si trista ca nu mai merg la job, dorm fara vise. Cred! Abia astept sa ajung maine la cursul de mozaic. Probabil va fi salvarea mea.:)
Beatrice, bine ca ai scapat. M-am ars eu cu o tava pe care tocmai o scosesem din cuptor.:)) Ma ridicasem sa iau ceva din dulap, s-a ridicat putin tricoul, apoi cand m-am aplecat si am scos tava am lipit-o de burtica pe vreo 5 cm.

Ioana, mai ai si 16 ore pe care le poti lua pe luna pt analize, deci inca 2 zile.;)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Miruna, pai vreau sa se vada si patutul

Fetelor, eu pic in depresie inainte de nastere, nu mai pot de atata stat in casa, intr-o saptamana am iesit o data la spital si o data pana la supermarket. De 4 luni de zile!!!! Si credeti-ma ca inainte eram asa de activa de nu aveam timp sa mananc un sandwich pe timpul zilei. De altii sunt condamnata ca cica stai pe forum!!!!Ca asa ii prinde pe ei grija! Dar ei cu viata sociala si neavand nimic in comun cu burticutele de nov-dec si mai stau si pe forum, eu cum sa interpretez gestul lor?
voi uita sa mai si vorbesc!Si macar cu voi mai impartasesc cate ceva!

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Gata m-am despatucinizat. Am fost la compras si am gasit doo salopete de iarna overall atat de duulci! ROZ.Sunt calduroase si au fermoare pe fiecare picior. Evident am venit rupta desi nu am mers mult.

anes saracuta de tine prin ce ai trecut! Pupici si multa sanatat

letzy81 merci de raspuns!

sunset_zuzi ce super burtica ai, nici o vergetura felicitari! Si voi veti tine bebelusa in sufragerie?. Unde e magazinu de fabrica cioco Heidi???? Ah ce pofta mi-ai facut!

sugubina 31+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

[b]help=/b], pana la urma se pot face cumparaturi on line de la kiabi?

Adi +31 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

[b]help=/b], pana la urma se pot face cumparaturi on line de la kiabi?

Adi +31 cu si

din pacate nu poti face cumparaturi online de la ei

33+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 4 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna, fetelor! Am fost si eu la control, toate bune si frumoase, urmatoarea vizita pe 19, cand am si eco la Iosup. Bebe e tot cu 11 zile mai mare . A fost foarte mandra de mine doctorita de cum ma tin de regimul meu, ca se vad rezultatele, tensiune buna, glicemii perfecte, bebe creste bine...Doamne ajuta, eu nu trebuie sa nasc pana pe 28 octombrie, ca si al meu om e plecat din tara intre 20-28.10, cu treaba cu business-ul nostru propriu, e vital sa plece, nu incape indoiala. Asa ca am de rezistat zilele alea singura, cu Sof si bebe la purtator . Birui eu!

Eva, sunt mutanta pe doua gene care imi provoaca o hipercogulabilitate a sangelui. Nu e nimic frumos de povestit, dar ca sa ducem cu bine sarcina la capat ( si eu si Letzy ), trebuie sa facem zilnic niste injectii cu heparina. 0,6 e doza pe care o fac eu. Iti tin pumnii cu regimul, nu e greu deloc, sunt o gramada de lucruri pe care le poti manca. Eu am slabit 3 kilograme, deci acum pot spune ca am luat doar 12 kg, in conditiile in care bebe a crescut de cand tin regimul cu 700g . Bafta la shootinguri, o sa iasa super, sunt convinsa!

Letzy, doza mi-a stabilit-o ginecoloaga, nu Uscatescu. Eu merg la dr. Coriu, e seful sectie de hematologie de la Fundeni, Uscatescu e sefa laboratorului de hemostaza. Eu una nu prea am rezonat la prima sarcina cu stilul ei expeditiv si adeseori vulgar, Coriu e un mare mare domn, un finut. Analizele mele genetice de abia au iesit, el e plecat din tara inca doua saptamani, sper sa ajung sa il vad pana nasc. Bine ca te-ai linistit!

De anestezie o sa va povestesc zilele astea, ca acum nu mai am vreme. Nici poze nu am vazut, nici de scris nu am timp ...si ziceam ca daca raman acasa...

Va , aveti grija de voi!

PS Imbracati copiii cu cate straturi de haine va puneti si voi, atat in casa, cat si afara. Daca voi stati in casa cu tricou si pulover peste...body pe sub salopeta cu maneci lungi mi se pare prea mult mie. Ori body+pantalon/salopeta fara maneci, ori salopetele cu maneci si atat. Hehe, sper sa nu vad vreun bebe cu caciula in cap in casa, ca zau ca lesin de mila .

Gata, oi mai scrie!

PPS Am fost si eu la Kiabi azi si m-am intors cu hainuta de toamna pentru Sophie si cu fular si manusi tot pentru ea . Bebe are tot ce ii trebuie, dar lui de ce nu i-oi fi luat nimic ?

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Prima zi de stat in pat si deja nu mai pot. Parca cu cat stau mai mult cu atat ma misc mai greu. Si tot ma mai ridic cate un pic. Mai trag cu un ochi la voi si iar in pat.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sunset_suzi, nu stiam ca nu trebuie sa mancam muraturi dupa ce nastem. Stii tu de ce nu trebuie ?

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput